Колата се вдигна много след смяна пружини

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Re: Колата се вдигна много след смяна пружини

Мнение от Biogame » 28 Апр 2013, 12:19

b00st написа:Тука май доста от хората не са виждали стоково Е36 с читави не смачкани пружини. Разбирам ви напълно, вече са рядкост, та ето нагледно заводската "щъркелова стойка":
Изображение
Характерното е голямата дупка в калниците отпред, докато отзад е много по-малка.
А и ако си взел 6 цилиндрови пружини вместо за 4 + ниски гуми ще стои още по-офроуд отпред.

Купи си 1 сет или само предни пружини, които свалят 35мм и недей да правиш глупости по колата като ги режеш с флекса. Не струват милиони.

Допреди 1 седмица и моята беше така,като щъркел.
Смених си и амортисьорите и пружините и вече заприлича на кола :mhihi:
Колега явно тези пружини които са ти продали са от 6 цилиндров мотор,върни си старите докато събереш пари и после си купувай други.
А с какви джанти си били споделил,щом и с 4 човека ти опира тва не е нормално за сток пружина,е освен ако не е мекица вече.
:driving: :dunno: :driving:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 28 Апр 2013, 12:41

Имам М-тех пружини и амортисьори комплект от 4-цилиндрово за продаване. :)
Изображение

Аватар
Кара: e36 320i Touring
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: винаги в перфектно състояние и бензин до капачката

Мнение от martinrezzy » 02 Ное 2013, 12:08

waterboy написа:Колега ми прати сними на неговата със сток окачване и все 1 гледам моята отпреде сам на 215/40/17 явно заради и малката гума разликата става по голяма... от преде е вирната на горе а от зад е добре не задира но немога да оприлича на какво прилича :mhihi: в понеделник ще си върна рязаните може да ми задира тук там но така като я гледам и вдигам температура :mhihi: общо взето сам назаде с кинти от цялата работа ма здраве да е ще се чукаме с яйца :twisted:

колега това са ти пружините...нищо не е объркано...мойта също беше така,но онзи ден ги резнах една намотка...сега имам 2 пръста между гумата и калника.отзад съм с ФК червени...отпред на височина ми е идеално нито ниско нито високо но е мека...вярно по-добре от преди е 100 пъти,но ако имаш пари купи си спортни жълти пружини за отпред...аз мисля също да купя някой ден но тези ще си ги пазя в случай че сппортните са много твърди...твърдото окачване си има + и - ако имаш пари да сменяш шарнири всяка година слагай червени насекъде

Предишна

Назад към E36