Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Здравейте, днес се сблъсках със следния проблем,
преди време сложих версията CIC navigation 2013,
със съответния FSC код, много ме кефеше 3D переспективата,
но за реално водене по маршрут ми пречеше и я изключих
защото не можех да видя пътя от тия сгради
,
а днес си ръзцъквам навигацията и си мисля да слагам
последната версия и виждам това
не мога да включа, надписите са бледи !?!?!?
[img] http://prikachi.com/images/55/6709055e.jpg [img]
Моля за помощ, нещо се е объркало, но идея си нямам какво !
преди време сложих версията CIC navigation 2013,
със съответния FSC код, много ме кефеше 3D переспективата,
но за реално водене по маршрут ми пречеше и я изключих
защото не можех да видя пътя от тия сгради

а днес си ръзцъквам навигацията и си мисля да слагам
последната версия и виждам това

не мога да включа, надписите са бледи !?!?!?
[img] http://prikachi.com/images/55/6709055e.jpg [img]
Моля за помощ, нещо се е объркало, но идея си нямам какво !
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Да не си избрал някакъв режим на картите, в който точно тия опции не могат да се ползват? Чукни 2 пъти на ляво с контролера, тъй че да отидеш на малките иконки от лявата част, и избери от "Map View Settings" (предпоследната иконка, точно над лупичката) -> "Perspective View".vasil67 написа:...
Тц, не става тя си беше на "Perspective View", смених я на
друго, 3D отново бледо, върнах я обратно на "Perspective View"
същото положение, пробвах да видя нещо в скритото меню на
iDrive, но там нищо не може да се променя, само информативно е.
Не тая голяма надежда, но ако кача Europe PREMIUM 2014-1,
дали ще се оправи!? едва ли
Някаква диагностика дали може да хване проблема,
който е наясно нека пише !!!
друго, 3D отново бледо, върнах я обратно на "Perspective View"
същото положение, пробвах да видя нещо в скритото меню на
iDrive, но там нищо не може да се променя, само информативно е.
Не тая голяма надежда, но ако кача Europe PREMIUM 2014-1,
дали ще се оправи!? едва ли

Някаква диагностика дали може да хване проблема,
който е наясно нека пише !!!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Първо опитай да инсталираш 2013 отново, със същия код, който си имал при ъпдейта. Може нещо и да стане. След това ъпдейт с 2014.
Много благодаря, всичко се оправи по
твоя начин за 5 мин, каза че на това
ДВД няма ъпдейт и искам ли да продължа
въпреки това, без да ме пита за кода, чекна
за малко и трите ДВД - та и ето резултата!
http://prikachi.com/images.php?images/351/6711351f.jpg
твоя начин за 5 мин, каза че на това
ДВД няма ъпдейт и искам ли да продължа
въпреки това, без да ме пита за кода, чекна
за малко и трите ДВД - та и ето резултата!
http://prikachi.com/images.php?images/351/6711351f.jpg
момчета ако някой разбира от навигации моля да помогне . 320д 2007 . профешанал свети нормално на първоначално меню,но немога да я командвам,нито музика ,парктроник нищо не работи . големият бутон се върти свободно , бутоните за менюто и гласовият бутон също не функционират . моля помогнете
Здравейте,
Може да е off topic, но може ли някой да ми каже как да изкарам навигацията на целия екран (за е92 говорим). Има едно малко прозорче в дясно, което не може да бъде махната. Изборите са или Journey computer, position и там какво беше.. Та има ли вариант да изкарам цялата цялата карта на екрана или?
Може да е off topic, но може ли някой да ми каже как да изкарам навигацията на целия екран (за е92 говорим). Има едно малко прозорче в дясно, което не може да бъде махната. Изборите са или Journey computer, position и там какво беше.. Та има ли вариант да изкарам цялата цялата карта на екрана или?
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Цъкаш на бутона "Options" и махаш отметката на "Split Screen".dimkov написа:Здравейте,

Благодаря, но нещо не мога да го намеря този бутон? Може ли малко пояснения в кое меню да вляза
Само за пояснение не съм с ной-новия idrive, около ролера няма бутони, освен меню! Благодаря още веднъж!!

Колеги, аз имам малко проблеми с навигацията (Professional E90 pre-lci). Доста често забива, когато паля колата, екрана ми гасне, пали след 3-5мин, ако DVD-то е вътре. Веднъж калкулираше локация 5 минути (буквално) и заби тотално, след това устройството се рестартира, не искаше да вади диска и тн. Общо взето не може да се разчита на него. Това дали може да е от самата версия на картата, зацапано DVD или някъде другаде е проблема? Пробвал съм само с 1 DVD, което записах, след като свалих от линк, някъде от форума. Нямам оригинално. Идеи и съвети? Някой м/у другото дали е слагал CIC на мястото на CCC?
dimkov написа:Благодаря, но нещо не мога да го намеря този бутон? Може ли малко пояснения в кое меню да влязаСамо за пояснение не съм с ной-новия idrive, около ролера няма бутони, освен меню! Благодаря още веднъж!!
Не може да се направи на цял екран на този iDrive

wmalevski написа:Колеги, аз имам малко проблеми с навигацията (Professional E90 pre-lci). Доста често забива, когато паля колата, екрана ми гасне, пали след 3-5мин, ако DVD-то е вътре. Веднъж калкулираше локация 5 минути (буквално) и заби тотално, след това устройството се рестартира, не искаше да вади диска и тн. Общо взето не може да се разчита на него. Това дали може да е от самата версия на картата, зацапано DVD или някъде другаде е проблема? Пробвал съм само с 1 DVD, което записах, след като свалих от линк, някъде от форума. Нямам оригинално. Идеи и съвети? Някой м/у другото дали е слагал CIC на мястото на CCC?
Откъде си да ти копирам оригиналното DVD за 2013 г. и да ти дам да пробваш с него?
wmalevski написа: Някой м/у другото дали е слагал CIC на мястото на CCC?
При мен навигацията беше Бизнес и я смених с Профешънъл,
но хватката е една и съща, ако те интересува ще ти дам линк,
поне ако не друго ще разбереш колко струва !
На колегата Turturelo му пратих ЛС.
Иначе смятам, че линк-а би бил доста полезен, не само за мене, а за всеки, на който му се въртят подобни мисли.
Мисля че при смяната на CCC с CIC е необходимо и iDrive бутона да бъде заменен, докато може би от Бизнес към Профешънъл - не.
Иначе смятам, че линк-а би бил доста полезен, не само за мене, а за всеки, на който му се въртят подобни мисли.
Мисля че при смяната на CCC с CIC е необходимо и iDrive бутона да бъде заменен, докато може би от Бизнес към Профешънъл - не.
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Не е задължително - старият контролер си работи и с новия CIC, също както със стария CCC. Единствено няма да ги има бързите бутони около джойстика.wmalevski написа:На колегата Turturelo му пратих ЛС.