Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Политическа.
Присвояването на нещо което не е твое те прави крадец. И докато не можеш да отговаряш за действията на другите, то самия ти си напълно отговорен за своите.
И не никога не съм присвоявал нещо чуждо.
За съжаление разъсжденията ти са на нивото на циганите, които си берат тухли. 1 към 1
За съжаление разъсжденията ти са на нивото на циганите, които си берат тухли. 1 към 1
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Petrolhead написа:Присвояването на нещо което не е твое те прави крадец. И докато не можеш да отговаряш за действията на другите, то самия ти си напълно отговорен за своите.
В момента се изявяваш като Алиса в страната на чудесата,знаеш много добре каква е ситуацията в България и не съм аз виновен че тя е такава.А това,че ти си най честния и девствен монах на света е похвално.....
Изпратено от моят HTC One
- Petrolhead
- Потребител
-
Ако никой не крадеше щяхме да сме Швейцария на Балканите, сега когато всеки краде ти знаеш до къде сме.
Така че си мисля ако има повече честни хора, дори и ти щеше да се чувстваш по-добре
Така че си мисля ако има повече честни хора, дори и ти щеше да се чувстваш по-добре
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Е.Димитров написа:Какво лошо има да се вдигне максималната осигурителна вноска?
Лошото е че досега ми прибираха по 500 лв. за осигуровки срещу които АБСОЛЮТНО НИЩО не получавам, а от догодина ще ми прибират с 40 лв. повече и пак АБСОЛЮТНО НИЩО няма да получавам срещу тези пари...
На практика ще ми намалят заплатата. Ще вземат от мен, за да дадат на циганите.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
шут в гъза 97 депутата? ахм ахам, брилянтна логика
нищо, че народа за първи път в новата ни история избира една партия 2 пъти, ВЪПРЕКИ огромната недоказана манипулация.
най-лошото е че хората с чест и визия за бъдещето са вън от парламента, а навлизат типажи дето си признават, че щели да крали.
с министерска заплата можеш да издържаш спокойно семейството си, а другият начин да помогнеш на близките си е като направиш нещо за държавата, така че всички да живеем в нормална държава, където трудът се цени.
молете се да не се подпали държавата, че владиките ви ще ги бесят из борисовата градина.. всъщност най-добре е да се повтори 44 един народен съд и всеки който е крал да си понася последствията, без значение от партията.
дори и Ванга говори http://www.novini.bg/news/164015-%D0%B2 ... D0%B8.html
нищо, че народа за първи път в новата ни история избира една партия 2 пъти, ВЪПРЕКИ огромната недоказана манипулация.
най-лошото е че хората с чест и визия за бъдещето са вън от парламента, а навлизат типажи дето си признават, че щели да крали.
с министерска заплата можеш да издържаш спокойно семейството си, а другият начин да помогнеш на близките си е като направиш нещо за държавата, така че всички да живеем в нормална държава, където трудът се цени.
молете се да не се подпали държавата, че владиките ви ще ги бесят из борисовата градина.. всъщност най-добре е да се повтори 44 един народен съд и всеки който е крал да си понася последствията, без значение от партията.
дори и Ванга говори http://www.novini.bg/news/164015-%D0%B2 ... D0%B8.html
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Как така една партия два пъти!!!!!!Аз пък от 24 години виждам една и съща партия да продължават да я преизбират.
Досега ВСИЧКИ са производни на БКП,не виждам как някой може да се заблуждава че е имало реални десни или центристки партии в България.
Това е истината ние никога не сме имали ''преход''.Просто добре изигран театър на кадри на Политбюро,Шесто и БКП.
И представлението се играе вече 24 сезон.
Всеки сам да си направи изводи за качеството на общество,което толкова време не може да се усети че го ''муфтят''.
Досега ВСИЧКИ са производни на БКП,не виждам как някой може да се заблуждава че е имало реални десни или центристки партии в България.
Това е истината ние никога не сме имали ''преход''.Просто добре изигран театър на кадри на Политбюро,Шесто и БКП.
И представлението се играе вече 24 сезон.
Всеки сам да си направи изводи за качеството на общество,което толкова време не може да се усети че го ''муфтят''.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:16, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- rosendaal
-
-
Явно говорим различни езици.
За да те улесня-истинска лява политика имат социалистите във Франция,истинска дясна-лейбъристите в Англия.Можеш допълнително да се информираш чрез гугъл да разбереш коя как се е зародила и коя маса от обществото съответно я е основала.
Аз ще се повторя-при нас партии никога не е имало.Всичко е дирижирано от '89та насам. Самия факт че в България десетилетия беше премахната частната собственост,хората с капитала бяха премахнати през годините,инициативността беше ампутирана от мисълта на хората,национализацията беше водеща във всичко показва че ние няма откъде да имаме десни партии,просто защото нямаме дясномислещи хора.
Може би сегашните около '93-95 набор като поотраснат може би ще сформират дяснопартийни течения.
Въобще всеки който мисли че политик над 45 годишен може да бъде десен-
Всичко все още е под опеката на БКП.
За да те улесня-истинска лява политика имат социалистите във Франция,истинска дясна-лейбъристите в Англия.Можеш допълнително да се информираш чрез гугъл да разбереш коя как се е зародила и коя маса от обществото съответно я е основала.
Аз ще се повторя-при нас партии никога не е имало.Всичко е дирижирано от '89та насам. Самия факт че в България десетилетия беше премахната частната собственост,хората с капитала бяха премахнати през годините,инициативността беше ампутирана от мисълта на хората,национализацията беше водеща във всичко показва че ние няма откъде да имаме десни партии,просто защото нямаме дясномислещи хора.
Може би сегашните около '93-95 набор като поотраснат може би ще сформират дяснопартийни течения.
Въобще всеки който мисли че политик над 45 годишен може да бъде десен-

Всичко все още е под опеката на БКП.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:16, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- rosendaal
-
-
Мда,извини ме че се опитах да си дам мнение по въпроса.Аз ти говоря че от годините преди 10 ноември няма хора с мислене на десни,ти ми плямпаш заучени фрази.
Май зад Океана са ви преподавали друга история.
Наща наред че почнахме да нареждаме французи и англичани.Ние сме цъфнали и вързали.
Лека и доходна от мен.Предпочитам да водя дискусия в немските форуми
Май зад Океана са ви преподавали друга история.
Наща наред че почнахме да нареждаме французи и англичани.Ние сме цъфнали и вързали.
Лека и доходна от мен.Предпочитам да водя дискусия в немските форуми

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
sambeto написа:не съм аз виновен че тя е такава......
проблема е във всеобщото бездействие последните 25 години. Тоест и ти и аз и нашите родители са виновни.
а твоят HTC One в горното изречение се членува с кратък член "моя"...ама съм сигурен че го знаеш...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
ineedmoney написа:sambeto написа:не съм аз виновен че тя е такава......
а твоят HTC One в горното изречение се членува с кратък член "моя"...ама съм сигурен че го знаеш...
Това с "моя" и "твоя" го пиши като забележка към HTC,а не към мене.Аз не съм пипал по настройките на подписа.
ineedmoney написа:проблема е във всеобщото бездействие последните 25 години. Тоест и ти и аз и нашите родители са виновни.
Абе учил съм,че изречение се започва с главна буква,и второто ти изречение трябва да има запетайки в него.....ти най вероятно го знаеш....ама виж ако искаш да се заяждаме за глупости казвай

Иначе си прав за бездействието

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
drago_pavlov написа:Е.Димитров написа:Какво лошо има да се вдигне максималната осигурителна вноска?
Лошото е че досега ми прибираха по 500 лв. за осигуровки срещу които АБСОЛЮТНО НИЩО не получавам, а от догодина ще ми прибират с 40 лв. повече и пак АБСОЛЮТНО НИЩО няма да получавам срещу тези пари...
Ми тогава що въобще се осигуряваш?
Пишеш се на минималната заплата и си "цар"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:drago_pavlov написа:Е.Димитров написа:Какво лошо има да се вдигне максималната осигурителна вноска?
Ми тогава що въобще се осигуряваш?
Пишеш се на минималната заплата и си "цар"
За да могат баба ти, и неговата, и моята да имат какво да ядат.
Ако всички се "пишат" на минимална, сещаш ли се тази държава кво дърво ще яде.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
ineedmoney написа:проблема е във всеобщото бездействие последните 25 години. Тоест и ти и аз и нашите родители са виновни.
...
Абсолютно верно. За съжаление този народ доказа, че хора с овчи мозък могат да избират единствено овчари за политици. Кратък пример - ако изключим останалата част от т.н. "преход" и вземем за пример последните 4 години "политически" живот на страната ни, ще видим, че народът ни (негова воля и падение) масово гласува за една Тиква с главно Т, която след три и половина години му дотегна до полуда с кръчмарските си лафове и слабоумните си политически реакции. Тази Тиква бе заменена след избори (на инат) чрез които същият този български народ докара на управление коалиция от червени кръвопийци, фесове и псевдонационалисти.
Някой би казал "Да се смееш ли, да плачеш ли?"
Днес отново същият този народ или да кажем по-будната негова част от млади хора (доколкото все още ги има) се опитва да изрита от Парламента и Министерския съвет "кабинетът" Орешарски (кабинет на псевдопрофесионализъм, далавера и шуробаджанащина), но уви, народът така и не научи за цели 50 години, че комунистите не отстъпват мирно властта.
Въпросът е - какво да очакваме от българският "гласоподавател"? Гласоподавател, за който всички знаем, че в основната си част е пиян дебил, за когото миризмата на джибри в избата и грухтенето на прасе в кочината са висша форма на материално благосъстояние. Те са и неговото измерение за духовен комфорт.
Отговорът е НИЩО. Абсолютно нищо.
А за награда, новите управляващи започнаха да внасят сирийци. Последната далавера с ЕВРОпомощи.
И сега огромната маса от негласували (мисля към 50%) нихилисти, мързеливци и глупаци, нека бере плодовете на собственото си нехайство. С подобно безотговорно поведение (негласуване) младите хора на България оставиха твърдия електорат на БСП, ДПС и Атака да "създава" бъдещето им. Ако изобщо думата бъдеще има някакво място тук...
Are you M enough...?!