М50Б20 - прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
М50Б20 - прекъсва
Здравейте, 1-во няколко думи за мотора .М50б20 без ванос (беше автоматик) , но понеже стария М42 не издържа и го насадихме този от начало нямаше никакви проблеми после се започна прекъсване много силно давам газ и колата спира се едно се дави откачам дебитомера тръгва вървя някак си , но прекъсва в ниските . Смених днес дебитомера (втора ръка го зех) мислех че е от него но прави същите ядове ... Като престои колата примерно съм на работа и след това като си тръгна няма проблеми за известно време се оправя , както е настъпя по рязко и задължително след това се започва прекъсване, играене на обороти и трябва да откачам дебитомера за да тръгна . Някакви предположения 

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
Re: М50Б20 - прекъсва
Гаранцията е никаква , но има ли вариант този дето ми слага двигателя нали е бил автоматик и каза че е преправял някакви жици до колкото разбрах за да го нагоди към ръчни скорости да е объркал нещо , или евентуално от новото ECU да дава няква мизерия , по принцип е такъв какъвто трябва да е , но не знам не съм спец
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
От София си нали във форума има специалисти, трябва да се види на диагностика какви грешки дава . Тук да си приказваме няма да я оправим гаранция .
За милиони-няма закони.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
В случая ECU не може да направи проблеми и нищо не се преправя. Като вероятна причина за проблема- датчик на дроселовата клапа или ламбда сонда. С изключването на масметъра най-вероятно създаваш грешка, която компенсира до известна степен основната, но е ясно, че така проблема не може да се реши.
- M-kata
- Потребител
-
- Кара: M50B33
- Мечтае да кара: X6 M
коя година ти е колата имали евиес (оригинален имобилайзер) ако има проблема е от него
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
Re: М50Б20 - прекъсва - решен (ключ)
Проблема е решен ... Сменени ламбда сонда, въпросното клапанче е сложено, и бензинова помпа и всичко е мед и масло
7 мнения
• Страница 1 от 1