BMW e36 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Re: BMW e36 320i
taratora написа:00700 написа:taratora написа:00700 написа:taratora написа:00700 написа:taratora написа:00700 написа:taratora написа:00700 написа:...акулулатора....
Кое, кое![]()
На мен такива мизерии ми правеше температурен датчик. След смяна се оправи.
Кое толкова ти е смешно, печатна грешка.
Ми смешно ми е кво? Не може да ми е смешно лиА печатни грешки има при печатане, не при писане. Горното не е печатна, а правописна грешка. Вземи се научи преди да се правиш на философ
... Печатна е, не е правописна. Явно не правиш разлика между едното и другото. Прегледай си предишните мнения и тогава ми прави коментар.
Аха, сега ми се избистри картинката от кои си. За такива, като тебе един авер викаше "като е решил да се ушива и Господ не може да го спаси".
Много се впрягаш, но щом си толкова отворен и претендираш, че си толкова грамотен ... ("Викаш" е диалектна дума - "казваш").
Един преподавател казваше, диалог се води между два интелекта, другото е монолог.![]()
Диалект е разновидност на езика. Тва, че даден човек говори на диалект не означава, че е неграмотен. И правилно ти е казал преподавателя ти, ама за съжаление тогава си нямал, нямаш и сега и не мисля, че някога ще имаш достатъчно количество сиво вещество даже да разбереш колко елегантно те е обидил човека![]()
Да, стана много офтопик, но кво да се прави. Аз си казах мнението със закачка. Агент 007 реши да се пробва да ми дава наклон на кожения гръмоотвод
Беше в аудитория на лекция. Предлагам да не си мерим дипломите и специалностите. Сам си противоречиш. Щом толкова си изписал, явно много си се засегнал.
Пини една чаша вода, сипи си ТАРАТОРЧЕ и вземи се успокои.
Не съм аз този, който се засегна, че някой му се смее на лапсусите и тръгна да търси сметка с "кво толкова смешно има"
Много си далеч от възможността да ме засегнеш по какъвто и да е начин. И да, по-добре да не си сравняваме дипломи и специалности, че въобще няма да ти се понрави картинката
Ти подхвана темата. "Л" и "М" са една до друга на клавиатурата.
Относно дупломите и специалностите, щом толко те засегнах и продължаваш да твърдиш за грешка, каквато не е, сам говориш за себе си. Не е тук мястото да продължаваме дискусията.
Пина и водичката и ТАРАТОРЧЕТО? Успокои ли се.

00700 написа:....дупломите....
Koe, кое

00700 написа:....Пина....
Ко? Не

Продължавай в същия дух

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
taratora написа:00700 написа:....дупломите....
Koe, кое
00700 написа:....Пина....
Ко? Не![]()
Продължавай в същия духТо се видя кой, що, как и т.н.
Искрено ти желая много успех, щото такъв ще ти е нужен в промишлени количества занапред
Аз съм over & out в тази тема.... верно ще си направя един таратор довечера, че отдавна не съм си правил

Пийна ли ТАРАТОРЧЕТО.

- alexcivic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ибрахим
- Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
- Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524
И к'во стана с колата най-накрая
забравихте за проблема

забравихте за проблема
19 мнения