Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Аз да попитам след като вече е налице цифрова ефирна телевизия "как да свържем двата края"?
Предложете Tv тунер който да свържа към Dynawin (Windows Ce5).
Предложете Tv тунер който да свържа към Dynawin (Windows Ce5).
Само тунера на Dynavin търси. С другите е малко неудобно (ползваш допълнително дистанционно), но освен това е възможно да имаш проблеми със звука.
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 4.8is
здравейте колеги,ако на някой му трябва тв тунер на динавин на хубави пари слагам линк.аз си го поръчах и всичко е ок.дано съм бил полезен. http://www.ebay.com/itm/DYNAVIN-DIGITAL ... 2#shpCntId
Цената е идеална. Най-вероятно и аз ще те последвам - не защото ми трябва тв в колата, а просто да си експериментирам. Мерси колега
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
най-хубавото е ,че идва много бързо около седмица.само не знам антените къде трябва да бъдат слави помагай.
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Съвместим ли е с Dynavin Win Ce5?
Днес нямах никакво време, даже до банката не можах да отида да внеса пари за този тунер, но утре ще го поръчвам. Пише, че е съвместим с D99 и D99+, но не знам дали е възможно да е съвместим едновременно и с двете устройства за това трябва да се изясни какво точно продава. Най-добре му пиши, твоето устройство май се водеше D95
Колкото до антените, аз моите започнах да ги махам, но все пак тази на покрива стои и май ще работя само с нея. Иначе ти си с джип, а там обикновено ги слагат на задните странични стъкла където е багажника плюс една отпред на предното стъкло - високо горе. И аз така постъпих на един джип от друга марка, обаче за късмет точно там са антените за радиото и тези телевизионните, въпреки че не са захранени постоянно, започнаха да се смущават радиото. Махнах едната и все още не съм и измислил място. Може би на задната врата т.е. стъкло ще е подходящо. Може да експериментираш малко преди да им скриеш кабелите окончателно. Не знам тия антени които вървят с тунера дали са активни, ако не са по добре си поръчай други с някакво усилване, защото ме съмнява да имаш добър сигнал с пасивни антени
Колкото до антените, аз моите започнах да ги махам, но все пак тази на покрива стои и май ще работя само с нея. Иначе ти си с джип, а там обикновено ги слагат на задните странични стъкла където е багажника плюс една отпред на предното стъкло - високо горе. И аз така постъпих на един джип от друга марка, обаче за късмет точно там са антените за радиото и тези телевизионните, въпреки че не са захранени постоянно, започнаха да се смущават радиото. Махнах едната и все още не съм и измислил място. Може би на задната врата т.е. стъкло ще е подходящо. Може да експериментираш малко преди да им скриеш кабелите окончателно. Не знам тия антени които вървят с тунера дали са активни, ако не са по добре си поръчай други с някакво усилване, защото ме съмнява да имаш добър сигнал с пасивни антени
- bituv
- кандидат ентусиаст
-
слави благодаря ти много за отговора. 

Тунера пристигна невероятно бързо за нещо изпратено чак от Австралия
Утре ще го пробвам ако остане време. Антените може да удължавате с коаксиален кабел за кабелна, защото накраниците са обикновени, а не някакви измислени SMA и т.н. Тунера има входове за две антени, но според запознати може да навържете и повече бройки като ги съединявате чрез обикновени сплитери за кабелна

Утре ще го пробвам ако остане време. Антените може да удължавате с коаксиален кабел за кабелна, защото накраниците са обикновени, а не някакви измислени SMA и т.н. Тунера има входове за две антени, но според запознати може да навържете и повече бройки като ги съединявате чрез обикновени сплитери за кабелна
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Здравейте
А този тунер съвместим ли с друга марка устройства с операционна система Microsoft Windows CE.NET 6.0?!?

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Колеги искам да попитам как мога да си направя да имам телефонен указател на Dynavina, качвам снимка за да ви стане ясно кой модел е. Готов съм и ръчно да ги вкарам но след като телефона си е свързан с bluetooth да мога да избирам от phonebook на Dynavin-a !
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Предполагам зависи и от конкретния телефон, с който искаш да го свържеш. При мен с андроид (4.0.4) телефон Sony Xperia при първо свързване след потвърждението за свързване по някое време излиза и второ съобщение на телефона за искан достъп до телефония указател от еди кое си булутут устройство (Dynavin) имаше и отметка да се запомни избора или нещо подобно и това е. След като избера иконата за телефонен указател не знам защо, но не излиза списък с контакти от който да избереш, а такъв се появява чак като натисна буква напр. R излизат всички започващи с R, след втора буква излизат всички започваши с R и втора буква и така със всяка следваща списъка намалява. Избирам го и с зелена слушалка се набира. Дори не съм пробвал би било ако контактите са на кирилица. Работят и списъците за входящи, пропуснати, набирани номера. И толкова, поне при мен това са му възможностите. Мисля, че самото устройство не изтегля контактите и да ги съхрани във своя памет, а всеки път ги извиква чрез връзката с телефона.
тунера пише, че е съвместим с Д99 и Д99+ независимо от това с каква ОС са устройствата. Все пак ако купуваш хубаво разпитай продавача какво устройство имаш и дали тунера ще работи с него.
ka4i написа:ЗдравейтеА този тунер съвместим ли с друга марка устройства с операционна система Microsoft Windows CE.NET 6.0?!?
тунера пише, че е съвместим с Д99 и Д99+ независимо от това с каква ОС са устройствата. Все пак ако купуваш хубаво разпитай продавача какво устройство имаш и дали тунера ще работи с него.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
© написа:Предполагам зависи и от конкретния телефон, с който искаш да го свържеш. При мен с андроид (4.0.4) телефон Sony Xperia при първо свързване след потвърждението за свързване по някое време излиза и второ съобщение на телефона за искан достъп до телефония указател от еди кое си булутут устройство (Dynavin) имаше и отметка да се запомни избора или нещо подобно и това е. След като избера иконата за телефонен указател не знам защо, но не излиза списък с контакти от който да избереш, а такъв се появява чак като натисна буква напр. R излизат всички започващи с R, след втора буква излизат всички започваши с R и втора буква и така със всяка следваща списъка намалява. Избирам го и с зелена слушалка се набира. Дори не съм пробвал би било ако контактите са на кирилица. Работят и списъците за входящи, пропуснати, набирани номера. И толкова, поне при мен това са му възможностите. Мисля, че самото устройство не изтегля контактите и да ги съхрани във своя памет, а всеки път ги извиква чрез връзката с телефона.ka4i написа:ЗдравейтеА този тунер съвместим ли с друга марка устройства с операционна система Microsoft Windows CE.NET 6.0?!?
Благодаря

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Здравейте колеги,
Ще можете ли да ми кажете тази камера http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof-170-Night-Vision-Color-Car-Rear-View-Back-Up-Camera-for-BMW-E39-E46-/360507511189?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item53efec1195#ht_4630wt_1114 дали ще стане за Dynavin-а който е за е46 и е с WinCE 5.0?
Ще можете ли да ми кажете тази камера http://www.ebay.co.uk/itm/Waterproof-170-Night-Vision-Color-Car-Rear-View-Back-Up-Camera-for-BMW-E39-E46-/360507511189?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item53efec1195#ht_4630wt_1114 дали ще стане за Dynavin-а който е за е46 и е с WinCE 5.0?

всяка камера става, гледай да нямаш проблеми с монтажа т.е. да пасне там където ще я слагаш и разбира се да случиш на коректен продавач ако се наложи връщане,замяна и т.н. Този с тия 98% не ми се струва надежден
Между другото ако сега си вземах камера щях да гледам да запазя оригиналната крушка, защото тоя диод в камерите е доста измислен. Особено след няколко месеца работа

Между другото ако сега си вземах камера щях да гледам да запазя оригиналната крушка, защото тоя диод в камерите е доста измислен. Особено след няколко месеца работа