тампон??
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
тампон??
чува се едно неприятно нещо като скърцане при преминаване на павета или дупки отзад,като завали един силен дъжд се радвам щото спира да издава този неприятен шум
мисля че са тампоните на задните аморт. но не съм сигурен
така или иначе ще се сменят задните аморт. колко парички ще ми трябват!

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: тампон??
Ако е от тампоните нямаше да скърца ами направо да хлопа. А дори да смениш амортисьорите тези тампони се продават като отделна част. Цената е някъде около 40лв бр. и се сменят лесно.e38 написа:чува се едно неприятно нещо като скърцане при преминаване на павета или дупки отзад,като завали един силен дъжд се радвам щото спира да издава този неприятен шуммисля че са тампоните на задните аморт. но не съм сигурен
така или иначе ще се сменят задните аморт. колко парички ще ми трябват!
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
l.
от амортесиора е наи вероятно... колата постоянно ли я кара6 или отдавна не е мърдала... или 4ат пат ама по малко?
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
ами наи лесния съвет за амортесиори щом искаш да вози меко -само маслени!Оригиналните са Sachs но цената им е дебела!За сега най добрата оферта която съм видял е KYB и са с 2 години гаранция!
Поздрави
Поздрави
BMW Service Team
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
послушаи колегите SACHS е истината, след като смених и четирите с такива неможах да си позная колата, а при мен се беше скапал само преден ляв амортесъор, ама аз реших да сменя всичките и разликата е уааау 

7 мнения
• Страница 1 от 1