Смяна на странично малко стъкло?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на странично малко стъкло?
Здравейте колеги. Предварително се извинявам за предната тема, която така и не разбрах защо беше премахната, може би защото я редактирах като добавих модела на колата, но както и да е, отново се извинявам.
Проблема е следния - един приятел си заключи ключовете в колата и поради липса на резервен ключ счупихме малкото странично стъкло на задна дясна врата. Има друго стъкло, но как се слага? Единственото, което ми минава през акъла е, сваляне на голямото стъкло от вратата, за да може да се премести лайсната, която отделя двете стъкла. Това така ли е или има и по-лесен вариант? Колата е Е36 комби.
Проблема е следния - един приятел си заключи ключовете в колата и поради липса на резервен ключ счупихме малкото странично стъкло на задна дясна врата. Има друго стъкло, но как се слага? Единственото, което ми минава през акъла е, сваляне на голямото стъкло от вратата, за да може да се премести лайсната, която отделя двете стъкла. Това така ли е или има и по-лесен вариант? Колата е Е36 комби.
Re: Смяна на странично малко стъкло?
И аз го сменях колега, след като ми разбиха колата, по лесен начин и аз не открих, разглабяне му е майката, дано ако някой е открил друг начин да сподели 

2 мнения
• Страница 1 от 1