Неоткриваем шум при Е60 530
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- edextreme1
- Потребител
-
- Кара: Бмв е60
- Мечтае да кара: Бмв х6
Неоткриваем шум при Е60 530

Re: Неоткриваем шум при Е60 530
Не разбрах според другата тема дали си открил проблема или не?
Ако не си, провери изолацията на гърнетата. Може да се е разкачила и да стърже в кардана, така ще получиш хем леки вибрации, хем шум при определени обороти.
Ако не си, провери изолацията на гърнетата. Може да се е разкачила и да стърже в кардана, така ще получиш хем леки вибрации, хем шум при определени обороти.
- edextreme1
- Потребител
-
Все още немога да намеря колега от къде идва просто споделих че и аз съм с такъв проблем.не е от гърнето защото го бял свалил цялото до турбуто там с катализатора и запалихме колата пак го правише мн гаден рев.
edextreme1 написа:Все още немога да намеря колега от къде идва просто споделих че и аз съм с такъв проблем.не е от гърнето защото го бял свалил цялото до турбуто там с катализатора и запалихме колата пак го правише мн гаден рев.
Ако питаш мен колега, това не е проблем, чувал съм и при други 530д да го има този звук, след смяна на демферната шайба или филтър картерни газове...
- edextreme1
- Потребител
-
Значи смених и демферната шайба сложих друга и пак го прави
чесно ви казвам побъркал съм се с тая кола почти всичко пробвах незнам кво да е правя.Турбото сменях не е колекторите смених пак не е пеперудките махнах и преди 2 дена смених и турбината на скоростната кутия пак не се оправи

- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Що не направиш един клип да видим и чуем може на някой да му хрумне нещо?
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
edextreme1 написа:Значи смених и демферната шайба сложих друга и пак го правичесно ви казвам побъркал съм се с тая кола почти всичко пробвах незнам кво да е правя.Турбото сменях не е колекторите смених пак не е пеперудките махнах и преди 2 дена смених и турбината на скоростната кутия пак не се оправи
![]()
Катализатора да не е изтърбушен?Не случайно се заменя с тръба ако го премахваш защото се получава силен резонанс на определени обороти.Виждал съм подобни проблеми макар и не на BMW.
- edextreme1
- Потребител
-
Колеги днес открих проблема просто фемшерната шайба която съм взел е била за по малък двигател и от там идва проблема багодаря за отделеното внимание
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
edextreme1 написа:Колеги днес открих проблема просто фемшерната шайба която съм взел е била за по малък двигател и от там идва проблема багодаря за отделеното внимание
ДЕМФЕРНА шаиба колега

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
ДЕМПФЕРНА
и нали я беше сменил тая шайба, как така прави същия шум? и двете ли са били за по-малък двигател?
тази тема стана като онзи който се оплакваше от вибрации при спиране. 10 човека му казаха дискове - той ги бил сменил вече с чисто нови... и след 3 страници рев, познайте - оказа се че дисковете не ги бил сменил, и всъщност не били нови, а криви
и нали я беше сменил тая шайба, как така прави същия шум? и двете ли са били за по-малък двигател?
тази тема стана като онзи който се оплакваше от вибрации при спиране. 10 човека му казаха дискове - той ги бил сменил вече с чисто нови... и след 3 страници рев, познайте - оказа се че дисковете не ги бил сменил, и всъщност не били нови, а криви

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
ко...?Не..!
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
11 мнения
• Страница 1 от 1