BMW = селяни!?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
BMW = селяни!?
БМВ иска да купи около 3000 дка обработваема земя в разградско
Според областния управител баварския концерн щял да използва земята като обработваема за земеделски цели
е кво сега от хулигана на пътя ще се превърне в хулигана на полето
гонки с ///М - Трактори хммм

Според областния управител баварския концерн щял да използва земята като обработваема за земеделски цели

е кво сега от хулигана на пътя ще се превърне в хулигана на полето

гонки с ///М - Трактори хммм

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Абре Колеги,как не прозряхте гениалнат баварска мисъл
гледали са видеото и снимковия материал от събора и са си казали-е за тия ненормалните трябва да направим един огромен полигон,че да ги поощрим и насърчим да продължават да бъдат най-манияшкия клуб в историята на БМВ
Всичко това ще е полигоооооооооооооннннннн

гледали са видеото и снимковия материал от събора и са си казали-е за тия ненормалните трябва да направим един огромен полигон,че да ги поощрим и насърчим да продължават да бъдат най-манияшкия клуб в историята на БМВ
Всичко това ще е полигоооооооооооооннннннн

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
сигурно я купуват като обработваема ама врътката е друга и ще цъфне там някои завод за стелки за бмв-та.. или сметище за отровни отпадъци, или склад за нещо което не може да се складира никъде във смислената страна на европата... историята може да е само българска по характер със български завършек...
знам, черногледство ама кво... аз съм практичен човек- докато не видя обратното подозирам видяното...
знам, черногледство ама кво... аз съм практичен човек- докато не видя обратното подозирам видяното...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Спокоино там ще е завода за ///М Тракторите, които ще са с В8 400 коня!!! А се си преставете едно време хората са си орали нивите с 1-2 коня, а сега с 400!!!!!!!
Може и пък там да си направят концлагер за притежателите на МБ, една наистина добра идея!!!
П.П. Надявам се да не са се разсърдили тукашните притежатели на МБ, просто се шегувам, нямам чак толкова против марката, а само концепцията и за автомобилът!!!

Може и пък там да си направят концлагер за притежателите на МБ, една наистина добра идея!!!

П.П. Надявам се да не са се разсърдили тукашните притежатели на МБ, просто се шегувам, нямам чак толкова против марката, а само концепцията и за автомобилът!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен тая работа ми звучи повече като рекламен предизборен кьорфишек на някой кандидат-кмет! БМВ нищо не могат да купят, защото не е разрешено на чужденци да купуват земеделска земя, ама това с отглеждането на крави за кожен салон
е ТОП ИДЕЯ
Можем да я лансираме в Мюнхен, току виж отделили и една лентичка за скоростни отсечки!

Never mistake motion for action...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Alpina написа:Ще отглеждат крави за кожените седалки на седмаците....

Може и да го засадят с чай да подпомогнат наливащите БМВ фенове

9 мнения
• Страница 1 от 1