Съвет за крушки на фарове??? Нещо добро
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Re: Съвет за крушки на фарове??? Нещо добро
От две години съм със Луксима 6000к на късите и халогените +CCFL Ангели и всичко си работи префектно .
Но се заглеждам по Ксенона на Филипс.

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
b00st написа:host написа:Найтбрейкър плюс H1 2бр в пластмасова кутийка. в Плд мога да споделя място където са 29лв.
Да не ги обърка с Cool Blue, понеже аз ги взех тия от Метро за 31лв, а по евтино от тва не вярвам да има
Не съм. За това и предложих на колегите от Плд да им споделя от къде са.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Cool Blue светят доста по-слабо от Osram NIGHT BREAKER PLUS. Има ги и двата вида по бензиностанциите (не във всички, знам че ги има в OMV), Практирер, Бриколаж.
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
00700 написа:Cool Blue светят доста по-слабо от Osram NIGHT BREAKER PLUS. Има ги и двата вида по бензиностанциите (не във всички, знам че ги има в OMV), Практирер, Бриколаж.
NIGHT BREAKER- свети много добре ,но има много къс живот на къси светлини от както се кара целодневно

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
mgate написа:00700 написа:Cool Blue светят доста по-слабо от Osram NIGHT BREAKER PLUS. Има ги и двата вида по бензиностанциите (не във всички, знам че ги има в OMV), Практирер, Бриколаж.
NIGHT BREAKER- свети много добре ,но има много къс живот на къси светлини от както се кара целодневно
Ползвам ги от няколко години ... , в началото издържаха по няколко месеца, тези с които съм сега не съм ги сменял повече от година, на късите. Карам постоянно с включени къси. Преди това им беше слабата черта. В момента качеството е добро. Явно е било дефектна партида.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По-скоро PLUS-а е с удвоен живот на крушката и затова държи повече... оригиналния Night Breaker наистина не държеше много, но ver.2 са доста по-добри 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe

-
-
според мен Осрам е много добра крушка пробваиги много добре светат аз сам много доволен много добре разпраскват светлината.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Някой знае ли евентуално къде да търся крушки НВ3 и НВ4?Някакъв по-специализиран магазин за авто-крушки или нещо подобно?Навсякъде има само по-масовите видове.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
ildivvy написа:Някой знае ли евентуално къде да търся крушки НВ3 и НВ4?Някакъв по-специализиран магазин за авто-крушки или нещо подобно?Навсякъде има само по-масовите видове.
http://store.emk-33.com/product/565735/ ... osram.html
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Днес си взех Osram NB Plus за късите. Сложих ги на светло и нямаше голяма разлика в двата фара. Не знам защо бях останал с впечатлението, че светят бяло. Нямах търпение да се стъмни... е дойде и този момент и се започна с изненадите, понеже сложих новите крушки само на шофьорския фар за да направя сравнение. Нямаше да излезнат добре снимките с телефона затова ще се опитам да ви го опиша с думи:
-колата е паркирана срещу блока и отражението в стената беше по-ярко и малко по-високо от десния фар със сток крушка. Фаровете са ЗКВ с лупи ако има значение.
-тръгвайки и гледайки светлината на пътя се наложи да слезна и да видя дали десния фар свети, защото светлината на пътя беше изразена в централната част на колата и доста в ляво, а в дясно светеше слабо.
-светкайки дългите на доста дълга улица стана направо ден пак си личи, че в левия край светлината е по-силна.
Много съм доволен от крушките. Добър избор са докато събера пари за свястен ксенон. Струват си парите и хвалбите. Благодарности на колегата host ,който ме опъти до гореспоменатия от него магазин и цената беше точно 29лв за комплекта, който е показал на снимката.
-колата е паркирана срещу блока и отражението в стената беше по-ярко и малко по-високо от десния фар със сток крушка. Фаровете са ЗКВ с лупи ако има значение.
-тръгвайки и гледайки светлината на пътя се наложи да слезна и да видя дали десния фар свети, защото светлината на пътя беше изразена в централната част на колата и доста в ляво, а в дясно светеше слабо.
-светкайки дългите на доста дълга улица стана направо ден пак си личи, че в левия край светлината е по-силна.
Много съм доволен от крушките. Добър избор са докато събера пари за свястен ксенон. Струват си парите и хвалбите. Благодарности на колегата host ,който ме опъти до гореспоменатия от него магазин и цената беше точно 29лв за комплекта, който е показал на снимката.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Може ли да споделите къде е този магазин в Пловдив където е 29 лева комплекта? И каква е тая разлика в цената... почти двойна?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Чак пък двойна не е, ама 2лв по-евтино сравнено с в метро.
Иначе крушките са доста ярки, щото мойте фарове са чисто нови с лупа, калибрирани на машина с обикновени крушки hella.
След което ги смених с тия и оставих hella-та резервни. И забелязвам, че 1-2ма си перкат на дълги срещу мене тука в квартала а като им пусна аз дългите се изненадват и гасят бързо. Явно лъча се е вдигнал леко като диапазон и засега съм ги свалил на 1 от врътката. Не очаквах чак такава разлика да има
Иначе крушките са доста ярки, щото мойте фарове са чисто нови с лупа, калибрирани на машина с обикновени крушки hella.
След което ги смених с тия и оставих hella-та резервни. И забелязвам, че 1-2ма си перкат на дълги срещу мене тука в квартала а като им пусна аз дългите се изненадват и гасят бързо. Явно лъча се е вдигнал леко като диапазон и засега съм ги свалил на 1 от врътката. Не очаквах чак такава разлика да има

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Колеги,излезнал е нов модел на крушки Ostam.Osram night breaker unlimited
Някой купувал ли е от тях?Ако е може ли да сподели как се представят по-добри ли са от night breaker+ ?

- abracadabra
- младши ентусиаст
-
И аз сега май се ориентирам към тези, но някой който ги е ползвал е добре да каже(за дъжд, сняг, тъмно)?
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5