Angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Re: Angel eyes
Хора можете ли да ми обясните на кратко как да ги вържа моите angel eyes, защото в моя град или ще ми искат безумна цена или никой не иска да се навие да ги сложи.Разликата, е че съм с е36.Фаровете са ми Bosch без лупа.Благодаря предварително 

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Ползвай търсачката.
- released
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Детайли за колата: M47D20
Някой който знае, би ли ми казал колко струва да се сложи angel eyes на e46 compact и фарове с лупи?
Понеже нямам допълнително разграфено на модула на фаровете, да въртя копчето наляво и за това питам за какво е?
Да не би да са автоматични светлини?
Другия ми въпрос е, че съм виждал на други компакти, цъкнати габарити и дълги светлини, без къси! Как става?
Понеже нямам допълнително разграфено на модула на фаровете, да въртя копчето наляво и за това питам за какво е?

Другия ми въпрос е, че съм виждал на други компакти, цъкнати габарити и дълги светлини, без къси! Как става?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
released написа:Някой който знае, би ли ми казал колко струва да се сложи angel eyes на e46 compact и фарове с лупи?
Понеже нямам допълнително разграфено на модула на фаровете, да въртя копчето наляво и за това питам за какво е?Да не би да са автоматични светлини?
1-во - може да сложиш ангели..
2-ро да това е лайт модул за автоматични светлини..за да видиш какво прави като е светло застани до стена близо и сложи ръка на стъклото там където ти е сензора за дъжд и ще видиш дали работи
3-то това се води американски дневни светлини + тъпотията на българина (халогените),казвам тъпотия защото някой карат така и вечер ,като за това да ти светят дългите на процент - може да се кодира
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Gqbriel написа:released написа:Някой който знае, би ли ми казал колко струва да се сложи angel eyes на e46 compact и фарове с лупи?
Понеже нямам допълнително разграфено на модула на фаровете, да въртя копчето наляво и за това питам за какво е?Да не би да са автоматични светлини?
1-во - може да сложиш ангели..
2-ро да това е лайт модул за автоматични светлини..за да видиш какво прави като е светло застани до стена близо и сложи ръка на стъклото там където ти е сензора за дъжд и ще видиш дали работи
3-то това се води американски дневни светлини + тъпотията на българина (халогените),казвам тъпотия защото някой карат така и вечер ,като за това да ти светят дългите на процент - може да се кодира
За второто да те поправя!

Тези два датчка дават инфо, кога да се включват сетлините.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Така,утре специално снимам заради теб ма френдо 
Датчика там е за осветлението на таблото,косато е тъмно намаля интензитета на таблото и обратното .За светлините е само сензора на стъклото

Датчика там е за осветлението на таблото,косато е тъмно намаля интензитета на таблото и обратното .За светлините е само сензора на стъклото

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Gqbriel написа:Така,утре специално снимам заради теб ма френдо

Обаче и аз да те поправя за 3тото .. released е питал за габарити + дълги, а ти си му отговорил за халогени + дълги

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
dido0o``` написа:Gqbriel написа:Така,утре специално снимам заради теб ма френдо
![]()
Обаче и аз да те поправя за 3тото .. released е питал за габарити + дълги, а ти си му отговорил за халогени + дълги
Голям проблем,да си ги пусне сам бе

- vavilon
- старши ентусиаст
-
Габи, какво стана... тества ли за 2-то? 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
vavilon написа:Габи, какво стана... тества ли за 2-то?
Да ти кажа,може и да си прав...нещо ме предаде колата...но никога не съм мислил за датчика на самия модул...всеки път съм слагал ръка само на стъклото

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Gqbriel написа:vavilon написа:Габи, какво стана... тества ли за 2-то?
Да ти кажа,може и да си прав...нещо ме предаде колата...но никога не съм мислил за датчика на самия модул...всеки път съм слагал ръка само на стъклото
Що за глупост е това. Датчика на лайт модула си отговаря за осветлението вътре в колата. Какво ако сложа ръка на външния сензор и е през деня няма да ми светнат фаровете ли? Или обратното ако е нощ и светна с фенер на датчика на лайт модула ще ми изгаснат фаровете ли? Винаги като закрия външния сензор и са светвали. Все пак за какво инак ще има външен сензор? Още първите лайт модули на е46 си го имат датчика за вътрешното осветление.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
dido0o``` написа:Gqbriel написа:vavilon написа:Габи, какво стана... тества ли за 2-то?
Що за глупост е това. Датчика на лайт модула си отговаря за осветлението вътре в колата. Какво ако сложа ръка на външния сензор и е през деня няма да ми светнат фаровете ли? Или обратното ако е нощ и светна с фенер на датчика на лайт модула ще ми изгаснат фаровете ли? Винаги като закрия външния сензор и са светвали. Все пак за какво инак ще има външен сензор? Още първите лайт модули на е46 си го имат датчика за вътрешното осветление.
Виновен

Здарвейте, имам нужда от малко помощ. Днес монтирах диодни очи на е46 купе след фейс. Монтирахме ги с реле за плафона под жабката и +/- до двигателя, светнаха всички рингове, но след няколко секунди и двата ринга на късите примигнаха (само на късите, тези на дългите светят перфектно). През това време няколко от диодите на проблемните рингове светеха в червено. Оттогава не мога да ги накарам да работят, светят само очите на дългите...
Възможно ли е да са били дефектни, с такова съвпадение? Направих няколко снимки докато все още работеха ако някой е любопитен как светят:

Възможно ли е да са били дефектни, с такова съвпадение? Направих няколко снимки докато все още работеха ако някой е любопитен как светят:

Здарвейте, имам нужда от малко помощ. Днес монтирах диодни очи на е46 купе след фейс. Монтирахме ги с реле за плафона под жабката и +/- до двигателя, светнаха всички рингове, но след няколко секунди и двата ринга на късите примигнаха (само на късите, тези на дългите светят перфектно). През това време няколко от диодите на проблемните рингове светеха в червено. Оттогава не мога да ги накарам да работят, светят само очите на дългите...

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Я пробвай да размениш жиците от тези които казваш на дългите и светят
вържи ги към тези който не светят при сегашната схема. Ако пак не светят значи са си заминали /при мен при нов комплект единия ринг не си светеше/. Ако така светнат виж проблема да не е в релето 

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !