Въпрос за мултимедия/2дин
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Въпрос за мултимедия/2дин
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci
IVЕ написа:мен повече ме вълнува проблема с адаптера или рамката около мултимедията, защото модела е въпрос на вкус и претенции но рамката е общ проблем...а тая сума от 200+ лева е направо абсурдна при положение,че другите рамки са между 15 и 30 лева, пък какъвто и кит да има за изрязване на кутията на парното....
Абсурдно или не, това е положението колкото и да е неприятно. Тези в ибей изглеждат оферта, но кой знае какви подводни камъни има, които на мене лично не са ми ясни. Поне знам че ще дам 200 лева вместо примерно 100 по ибей, но ще си свиркам и сичко ще е точно. Реално ако мислиш да правиш музиката в колата 2дин, с това обикновено върви и смяна на колоните, и така или иначе цифрата отива 4 цифрена дали ще спестиш 100 лева или не, не е голяма разлика според мен.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
kalkana написа:mustang1986 написа:Говорителите в купето от плеъра ли се захранват или от отделен усилвател?
Всичко е то плеяра. Обаче тия в багажника скоро ще се захранват от усилвател 4 канален, 2 канала за елипсите в багажника и 2 за баса които мисля да сложа на мястото на ски сака.
Иначе фактура, не съм и взимал даже, така че немога да я снимам за съжаление.
Чак сега споменаваш, за елипси в багжника!

Още по интересно става. Ако не те претеснява, някоя снимка да нахвърляш? Усилвателя, който мислиш да слагаш да не би да е 2+1? Че 2+2 нещо не ми е ясно как ще се вържат...

Иначе елипсите отварят мого задната линия, но да са на кората и леко наклонени, към предният прозорец.

- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
vavilon написа:kalkana написа:mustang1986 написа:Говорителите в купето от плеъра ли се захранват или от отделен усилвател?
Всичко е то плеяра. Обаче тия в багажника скоро ще се захранват от усилвател 4 канален, 2 канала за елипсите в багажника и 2 за баса които мисля да сложа на мястото на ски сака.
Иначе фактура, не съм и взимал даже, така че немога да я снимам за съжаление.
Чак сега споменаваш, за елипси в багжника!![]()
![]()
Още по интересно става. Ако не те претеснява, някоя снимка да нахвърляш? Усилвателя, който мислиш да слагаш да не би да е 2+1? Че 2+2 нещо не ми е ясно как ще се вържат...![]()
Иначе елипсите отварят мого задната линия, но да са на кората и леко наклонени, към предният прозорец.
Аз споменах, че всички говорители са сменени, та предположих че се разбира

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Едно полезно клипче,за това какво се изрязва,за да влезне 2 DIN плеър в е46 http://www.youtube.com/watch?v=qZRqXQ_ioPU
- vavilon
- старши ентусиаст
-
Ако имаш инструмент, да.
Иначе само зегето, стува над 200лв!

Иначе само зегето, стува над 200лв!
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
Още малко снимки на вече зъвършеното проектче, резултата е впечатляващ лично за мене.
Това което ми направи впечатление, е че и на отворен и затворен подлакътник не правя разлика в звука.

Това което ми направи впечатление, е че и на отворен и затворен подлакътник не правя разлика в звука.

- vavilon
- старши ентусиаст
-
Баса си е бас.
Не разбрах елипси или кръгли колони е задната линия?
Иначе при мен е същото без бас. На същото място ми е и стъпалото.

Иначе при мен е същото без бас. На същото място ми е и стъпалото.
- kalkana
- кандидат ентусиаст
-
Оригиналните са кръгли, тези са елипси. Голям кеф е аудиото, чак съжелявам че не съм го направил преди 2 години 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
kalkana написа:Оригиналните са кръгли, тези са елипси. Голям кеф е аудиото, чак съжелявам че не съм го направил преди 2 години
Елипсите отварят и без баса, но с баса... става лудница. Аз отначало бях сложил кръглите, за задна линия и нищо. Веднага заложих елипсите и звука стана прекрасен.

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
kalkana написа:Още малко снимки на вече зъвършеното проектче, резултата е впечатляващ лично за мене.
Все едно гледам двойник на моята кола

При тебе криви ли се ламарината, защото при мен го има този момент. Както и чат пат трябва да се стегат рапитките на басът към дъската.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
Що не им ударите по едно лепилце против развиване на рапидите? 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
а колега защо невземеш нещо такова http://www.ebay.com/itm/EW801A-7-HD-Car-DVD-Player-video-GPS-NAVI-Bluetooth-Touch-Stereo-for-BMW-E46-/271299799749?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item3f2aba6ac5 има мулти волан,има си букси и е тъч,все едно динавин само че с друга марка,няма рязане а е и готино щото е като оригинално.има много подобни на подобни цени а даже и по ниски,по едно време имаше по 200 долара такива

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
MMG написа:За 200$ такива плеъри няма, започват от около 380$.
имаше имаше,даже преди 2 седмици мислех да взема едно такова ама реших да продам колата и няма смисъл,и 380 долара да е пак си заслужава,ляга си без рязане и тем подобни и наподобява оригиналната,отколкото някои умрял паинер с излизащ монитор пред духалките за парното

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3