Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к евро

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Re: Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к е

Мнение от skipper » 17 Окт 2013, 22:18

BMW Power ACM написа:сега се сетих за едно Пежо( :shock: :shock: :shock: :shock: :mhihi: )406 купе, което заради жълтия цвят и двете врати минаваше за спортно. :mhihi:

Шегата на страна , но 406 купе си го правеха баш на Ферари :mhihi: Даже в мобилето имаше такава обява за 15 бона май беше :wave: http://www.extreme-sportscars.com/360/extras.html
http://www.autoevolution.com/news/peuge ... 67329.html

По темата BMW 850 CSI или Mustang Shelby GT500 и останалите пари за зверски тунинг на двигателя и :mhihi: :mhihi: газов инжекцион :mhihi: :mhihi: http://www.ford.com/cars/mustang/pricing/
или Jaguar Xj , Lotus Elise , Maserati GranTurismo ,Pontiac GТО,Volga M 21
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 23:34

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 18 Окт 2013, 1:05

Лъскаво SLK кабрио R170, със свален таван и изчистен интериор прави чудеса... Желателно е човекът зад волана да изглежда лежерно (визирам себе си) и по-спокойно каране из трафика. Обира погледите навсякъде.
Същото важи и за Z3.
За 30 Евро предвидени пари за кофата, бих си купил ретро Порше или Астън (но няма да стигнат) :)
Абсолютно винаги по-стар автомобил, но в музеен вид е значително по-интересен от 2 седмична шукария на цената на 3стаен апартамент в хубав квартал. По този начин можеш да дадеш сигнал и на по-умните от 2 мозъчни гънки същества, че можеш да се грижиш за нещо, било и купчина ламарина.

А и повечето собственици на много скъпи вещи не ги ценят, купуват ги да се покажат пред хората, за които не им пука ;) => не ги и пазят, => след няколко години тези невероятно скъпи коли в родната действителност не приличат на нищо.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Ултимативната гаджеловка до 50к евро

Мнение от Maxmadness » 18 Окт 2013, 1:11

direktno написа:С тия пари нищо хубаво бамбинско не можеш да хванеш! За съжаление :D :D :D Самите те карат много по-скъпи коли, което пък ти дава възможност да станеш "жертва" на някоя от тях :lol: :lol: :lol: Дори за няколко дни и нощи :mhihi: Ако все пак стане, успех! И да пишеш :wave:

за 100 000 лв неможеш да си купиш готина кола по която мадамите да полудяват?ти луд ли си бе?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 18 Окт 2013, 9:36

До 50К евро има голям избор.Аз бих заложил на Форд Мустанг.Много жени включително и жената го харесват.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Окт 2013, 11:00

barty написа:По-скоро въпроса е: с каква кола за 50 бона нямам шанс :mhihi:

Това всъщност е доста по-интерсно, да. Имаше подобен епизод на Топ Гиър, с най-евтините супер-коли, които могат да намерят, беше доста по-забавно от това да наринат няколко прости фитки в ламбо.

Офтопик - мен ми се иска да коментирам наблюденията върху жените. Явно си зависи от средата. В смисъл, че е доста сложно тия дни някоя еманципирана висшитка да я пребориш даже да я черпиш. Дори вече да сте се сефтосали. Принципно има жени на 26-7 в собствено жилище (понякога сама си е дръпнала кредита и си го обслужва), издържат се сами, висшо с магистратури и квалификации и там дори с комплимените трябва да се внимава :D ... На мен ми се е случвало като свършим работа да иска да се прибира с такси, а пък той транспорта влиза в стандартния пакет екстри, нали :) Отделно за много жени е дори лукс някой да покаже отношение да ги вземе/закара до тях. И тоя модел с татусите дето го описахте - някой конкретно такъв тип мъже отбягват, заради клишета. Примерно покрай музикантските среди съвсем различни типове са вървежни. И тъй.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 18 Окт 2013, 11:08

Ferrari 360 Modena, Masserati някакво старо Quatroporte или Gransport Coupe или някакво бентли, за колкото стигат парите :mhihi:

За дейвид чукачитата и плейбоите с трицифрени бройки "вършеещи" разни моми - момци, не е важно количеството, а качеството :winky:
И аз имам такъв авер дето ги чука наред без изобщо да ги подбира, бройката му наближава 300, ама от 10-15 изплющяни 1 я ще прилича на човек, я не :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Окт 2013, 13:35

Ми прав е донякъде. В крайна сметка ги чука заради самия секс и е важно какво могат в леглото, а без да ги вкара как да реши коя става? Наред. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 18 Окт 2013, 13:39

Струва ми се че има изтрити мнения мои и на колегата.
Hещото от което най много се интересуват жените се крие в панталоните.
39470

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 18 Окт 2013, 13:42

taratora написа:И аз имам такъв авер дето ги чука наред без изобщо да ги подбира, бройката му наближава 300, ама от 10-15 изплющяни 1 я ще прилича на човек, я не :mhihi:

Мисля всеки познава такива хора които са прекарали 10 автобуса с жени, но ако видиш жените и припадаш от смях. Важно е качеството, а не количеството. Какво като някой е изтрещял 20 табуретки, а аз 2 моми примерно, но са 1-во качесто :mrgreen:

Beamerdriver написа:Hещото от което най много се интересуват жените се крие в панталоните.

Е как ще разбере кво се крие в панталоните, да не е скенер :mrgreen:
Имаше някакви случаи по тв даваха документални филми където тия с големите 25-35 см ходят по клубовете с впит клин и така, ама ко ти е нормален никъв шанс да разбере кво имаш точно през облеклото :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 18 Окт 2013, 13:52

BMW Power ACM написа:Ми прав е донякъде. В крайна сметка ги чука заради самия секс и е важно какво могат в леглото, а без да ги вкара как да реши коя става? Наред. :mhihi:

Я кажи кой чука не заради секс :mhihi: Мен не ме интересува кво може и кво не може в леглото. Може да се дресира :mhihi: Ама, ако е крокодил или си е забравила циците в магазина например кво правим? Само хирурга може да оправи нещата :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Окт 2013, 14:24

Beamerdriver написа:Струва ми се че има изтрити мнения мои и на колегата.
Hещото от което най много се интересуват жените се крие в панталоните.

Хич не ти се струва. Когато спреш да пишеш глупости, няма да ти изтрия мнението. Твоето не беше нито по темата, нито нищо.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Окт 2013, 15:33

taratora написа:
BMW Power ACM написа:Ми прав е донякъде. В крайна сметка ги чука заради самия секс и е важно какво могат в леглото, а без да ги вкара как да реши коя става? Наред. :mhihi:

Я кажи кой чука не заради секс :mhihi: Мен не ме интересува кво може и кво не може в леглото. Може да се дресира :mhihi: Ама, ако е крокодил или си е забравила циците в магазина например кво правим? Само хирурга може да оправи нещата :mhihi:

Отиваме в една друга тема, която ще загубиш ако почнем и на всичко отгоре ще го признаеш след това, но ще затворят темата. :mhihi: Тя и без това една тема...
НАЙ-ВАЖНО е как го прави и да има що-годе фигура все пак, защото дори да е кукличка, а стои като пън...хайде далеч, предпочитам списание. :mhihi:
И каква е тая мания да цицореста бе мамка му? Добре, че и жените не търсят все по 25 санта, Иначе трябваше да си теглим ножа. :mhihi: Иначе трябвало да играе ножа. :banghead: Ти колко опъна та да го знаеш? То за да са големи и хубави пак трябва да играе ножа, иначе естествените големи са меки и по-зле от желе. Изглеждат добре в сутиена, падне ли и те падат, ама по-зле от него.
Виж Едни хубави крака и дупе могат да направят чудеса и са важни.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 18 Окт 2013, 16:04

И никой не спомена БМВ 6-ца 2012г. :shock:
Не се ли впечатляват жените около вас ако видят такова?

630 че и 640 бензин 2012г. има за 55-57 000 евро в Германия с вкл. немско ддс 19%.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 18 Окт 2013, 16:15

Демирев написа:И никой не спомена БМВ 6-ца 2012г. :shock:
Не се ли впечатляват жените около вас ако видят такова?

630 че и 640 бензин 2012г. има за 55-57 000 евро в Германия с вкл. немско ддс 19%.

Още на първа страница съм я споменал (макар и дизеловата версия) :mhihi:

Иначе доста офтопик стана и подписа на колегата май е доста актуален за дон жуановците тук: :lol:

При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата