Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к евро

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к е

Мнение от Flash » 17 Окт 2013, 17:47

Бих си взел Mercedes SL R129 Cabrio.

Изображение
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Ултимативната гаджеловка до 50к евро

Мнение от BMW_RIDER » 17 Окт 2013, 17:49

BMW Power ACM написа:Ако тръгнеш с розов Трабант ще обереш точките. :mhihi: Преди време имаше един такъв тук.

Мани ти един приятел им е супер фен и последния път ме остави на ръчна на попа с лъскав небесно син трабант, - е ако от совалка бях слязъл немаше да гледат така хората. :mhihi:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 17 Окт 2013, 17:52

С точния тунинг и Е36 купе става пичеловка :wave: Почти всеки модел от по-престижна марка става всъщност...
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 17 Окт 2013, 18:10

Този човек goguma има доста правилно наблюдение върху манталитета на българските жени.
Защо българските ли-българската жена се интересува от марката и дължината на колата.От година на производство почти не разбират.Важното е колата да е от габаритите на 5-та или 7-ма серия и да е от една от трите европейски премиум марки.както и да е добре боядисана или полирана,абе да е лъскарка.Всички лолитки си падат по такива.Но българската жена отдавна не е в категорията ''овца с капаци'' /или кон ли беше израза?/.Задкормилното устройство отдавна трябва да е мускулесто,с бръсната глава,татуси колкото по големи и на крайниците толкова по-добре и да черпи с широки пръсти.Мина времето на изсмуканите чичковци кредитни милионери по 70 кила с дрехите.Нали тая пичka или ''златка'' трябва да я заведеш на някой Планет,няма да се излага там с тебе я ако си някой рахитичен задръстеняк.
Иначе аз лично бих извадил едни 5-6 хиляди евро от сметката и още една година да продължа да ги инвестирам във фитнес залата.Още колкото е необходимо инвестирам в още два западни езика бърз курс,колкото да се научат говоримо 4-5 000 думи за нормален разговор.Идното лято с останалата пара отивам пак в Сен Тропе.Но този път за друго.Взимам под наем един астън като показания в шестото мнение на първата страница.Има много лелки с яхти на това място които си търсят шпековия салам.Но разбира се не можеш да им се класираш с Е60 дизел и айфонче само.Та,с подходящото количество мускули и чар и поведение не само човек може да си избие разходите по инвестицията ами и да стане милионерче младоженец с някоя запазена вдовица.
Та,стига вече жените са намазвали наготово от нещата които мъжете вадим с усилия и упоритост,крайно време е те нас да ни ''ловят'' не ние тях.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 18:41

rosendaal написа:Задкормилното устройство отдавна трябва да е мускулесто,с бръсната глава,татуси колкото по големи и на крайниците толкова по-добре и да черпи с широки пръсти.Мина времето на изсмуканите чичковци кредитни милионери по 70 кила с дрехите.Нали тая пичka или ''златка'' трябва да я заведеш на някой Планет,няма да се излага там с тебе я ако си някой рахитичен задръстеняк.
Иначе аз лично бих извадил едни 5-6 хиляди евро от сметката и още една година да продължа да ги инвестирам във фитнес залата.Още колкото е необходимо инвестирам в още два западни езика бърз курс,колкото да се научат говоримо 4-5 000 думи за нормален разговор.Идното лято с останалата пара отивам пак в Сен Тропе.Но този път за друго.Взимам под наем един астън като показания в шестото мнение на първата страница.Има много лелки с яхти на това място които си търсят шпековия салам.Но разбира се не можеш да им се класираш с Е60 дизел и айфонче само.Та,с подходящото количество мускули и чар и поведение не само човек може да си избие разходите по инвестицията ами и да стане милионерче младоженец с някоя запазена вдовица.
Та,стига вече жените са намазвали наготово от нещата които мъжете вадим с усилия и упоритост,крайно време е те нас да ни ''ловят'' не ние тях.

За Сен Тропе си се ориентирал чудесно, но това с мускулите, татуировки и прочее бабаитлък никак не е задължитено. Да повечето си падат по мускули и татуировки, но има доволно много случаи и сега на не изсмукани ами направо скелети по 50 и надолу кг. с някакви попадения в десятката. :mrgreen:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Окт 2013, 19:01

rosendaal написа:Този човек goguma има доста правилно наблюдение върху манталитета на българските жени.
Защо българските ли-българската жена се интересува от марката и дължината на колата.От година на производство почти не разбират.Важното е колата да е от габаритите на 5-та или 7-ма серия и да е от една от трите европейски премиум марки.както и да е добре боядисана или полирана,абе да е лъскарка.Всички лолитки си падат по такива.Но българската жена отдавна не е в категорията ''овца с капаци'' /или кон ли беше израза?/.Задкормилното устройство отдавна трябва да е мускулесто,с бръсната глава,татуси колкото по големи и на крайниците толкова по-добре и да черпи с широки пръсти.Мина времето на изсмуканите чичковци кредитни милионери по 70 кила с дрехите.Нали тая пичka или ''златка'' трябва да я заведеш на някой Планет,няма да се излага там с тебе я ако си някой рахитичен задръстеняк.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ами ние така го караме на гордост, не се даваме на такива...щото еди какво си. Любовта на първо място и след това всичко останало.
За самостоятелен човек не е лошо да натрупа някой лев така.
И все пак ми някак е кофти да си жиголо само за да обърнеш течението и да не са те доячките. :mhihi:
Ако има гларуси във форума, веднага към Сен Тропе. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 17 Окт 2013, 19:33

goguma написа:Иначе по темата - повечето жени изобщо не се интересуват, а и нямат представа за година на производство, мощност и цена на една кола. Те гледат основно цвета, формата, и чистотата на дадена кола. И особено се впечатляват от кабриолетите.

В този ред на мисли, гарантирам че ще ви вържат доста повече момичета ако примерно карате лъсната и полирана червена Z3-ка за 5 бона, отколкото последен модел S-класа за 250 бона.

баш тва е :yes:

един път сме се събрали и една ме пита по едно време със зелени0 змей ли си да ме закараш после, ако ти е на път нешо. стана ми ясно кво има предвид, но не ми се занимаваше и й викам еми не, лъснал съм я и е прибрана, шото ше я продавам и понеже бях пиян й викам търса й 10к, казвай на кой се сетиш и тя такава епа тва е бмв бе, шо толко малко? (за е36цата :lol:)
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 17 Окт 2013, 19:56

larbi написа:За Сен Тропе си се ориентирал чудесно, но това с мускулите, татуировки и прочее бабаитлък никак не е задължитено. Да повечето си падат по мускули и татуировки, но има доволно много случаи и сега на не изсмукани ами направо скелети по 50 и надолу кг. с някакви попадения в десятката. :mrgreen:

Така е, да поебв@ш в България е все по лесно.Може и без впечатляваща физика,важното е да плащаш чуждите сметки по заведенията дори само.Българските момичета са все по-лесни,просто самия секс е все по-леснодосъпен и започването му в ранни години го омаловажава.Наистина стана за ''добър ден''.
Просто насочих темата в насока че е време жените да станат ''шпекотърсачки'' и те да си поплащат малко хапването и пийването и тези три неща.Защото ако не забелязвате жената в България използва умело комплексите на българския мъж и неписаното правило че като претендираш да си пич плащаш всичко и навсякъде,винаги си в ерекция,нямаш право да се оплакваш,помниш всички дати и правиш невероятни подаръци,готвиш,романтик си,с чуство за хумор ........ееееее ми да ви.... ааа и забравих колкото и да си готин никога ама никога не може да изтракаш най-готината й приятелка.Е айде стига толкова,като са толкова много еманципирани жените да се вземат малко в ръце.
Вие да не мислите че има теми в бгмама ''как да му спечеля сърцето'',всичко е в насока ''как да му завъртя главата и за му изцоцам парите''.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 20:22

rosendaal написа:Вие да не мислите че има теми в бгмама ''как да му спечеля сърцето'',всичко е в насока ''как да му завъртя главата и за му изцоцам парите''.

Материалното се гледа по целия свят и тоз Виталии изглежда стабилно момче :mhihi:
Инъче е вярно, че жените не разбират масово от година на производство, а просто гледат марка и вече ако не е ползващите се със специален статут Порше, БМВ, Мерцедес и Ауди се гледа форма и цвят. Затова и заглавието е такова, а не примерно най-мощната кола която мога да си купя за тия пари и най-новата. За това си има мобиле.де примерно отваряш и гледаш :) Идеята е споделен опит както колегата с Мустанга от първа ръка :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Окт 2013, 20:26

Докато карах Q7, кУрвите сами искаха да се качват, така че дали ще е двуврата бегачка или Жип-ка к**ва все ще има.
По-скоро въпроса е: с каква кола за 50 бона нямам шанс :mhihi:
:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 20:32

barty написа:Докато карах Q7, кУрвите сами искаха да се качват, така че дали ще е двуврата бегачка или Жип-ка к**ва все ще има.

.. и то 50к йевро :mhihi: ама да си оспамя доволно темата ще уточня, че се търси Ултимативната такава, при вида на която се получава мини кардио инфаркт :mrgreen: :weed:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 17 Окт 2013, 20:56

rosendaal написа:Този човек goguma
Иначе аз лично бих извадил едни 5-6 хиляди евро от сметката и още една година да продължа да ги инвестирам във фитнес залата.Още колкото е необходимо инвестирам в още два западни езика бърз курс,колкото да се научат говоримо 4-5 000 думи за нормален разговор.

има доволно много случаи и сега на не изсмукани ами направо скелети по 50 и надолу кг. с някакви попадения в десятката.

Рок звездите дето са по 50 кила са минали повече мацки от мистър олимпия вселена и незнам си там кво накуп.

Айде да развенчаем още един мит и това е ,че жените харесват мучащи анаболни типове. Да със сигурност харесват високи, едри и стройни мъже, ама не веднъж съм водил дискусия и ми е правило впечатление как ефекта на някой балон с потник и изпъкнали вени е обратен. Да не говорим ,че по някой път тия 5-6 хиляди евро ако не са в залата ами в нелегалната аптека баш важния инструмент за жените малко октазва.
Пак казвам жените харесват едри и излъчващи респект хора, нормално природен инстинкт - женските не само хора ,че и животни търсят сигурност -в елементарния - животински и архаичен свят това е значело сила - в по модерния свят това означава - позиция в обществото и/или финансови възможности.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 17 Окт 2013, 21:10

barty написа:Докато карах Q7, кУрвите сами искаха да се качват, така че дали ще е двуврата бегачка или Жип-ка к**ва все ще има.

Каква ти Q7, аз с една умрела Каптива се бях видял в чудо. Гледат джипка, гледат емблемата шевролет, па даже и разни камери и двд-та има вътре. Нищо не разбираха, 99% от тях си мислеха, че струва над 100к :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Окт 2013, 21:26

rosendaal написа:жената в България използва умело комплексите на българския мъж и неписаното правило че като претендираш да си пич плащаш всичко и навсякъде,винаги си в ерекция,нямаш право да се оплакваш,помниш всички дати и правиш невероятни подаръци,готвиш,романтик си,с чуство за хумор ........ееееее ми да ви.... ааа и забравих колкото и да си готин никога ама никога не може да изтракаш най-готината й приятелка.Е айде стига толкова,като са толкова много еманципирани жените да се вземат малко в ръце..

еднопосочна менаципация- само в посока на правата и отказ от задължения :clap: :yes:
Абсолютно точно..и в допълнение гореописания типаж сама не само че не може и 3 яйца да свари,ама и обувките не може сама да си врЪже :mhihi: (но пък мама й е казала ,че е номер 1 :lol: )
А истински ,стойностни, скромни ,способни и мислещи жени има и повечето са се залепили безнадеждно за най-големите нещастници :dunno:
Малко се оплеснахме ,аз от пичколов не разбирам :oops: ,но както споменаха по-горе в тази заразена от мизерия територия, малко са колите в ценови клас над 80-100 000 лев, които да не правят впечатление (да не говорим за провинцията..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Окт 2013, 21:31

520i написа:

Каква ти Q7, аз с една умрела Каптива се бях видял в чудо. Гледат джипка, гледат емблемата шевролет, па даже и разни камери и двд-та има вътре. Нищо не разбираха, 99% от тях си мислеха, че струва над 100к :mhihi:

Това нищо не е с Кю7-цата и особено Шевролета. Един селски калъф от близките села си беше купил бял Крайслер 300Ц преди две-три години когато пак си бяха кошове. Обаче предишния собственик му махнал всички емблеми и сложил такива на...Бентли. Майко мила, толкова простотия на едно място не сте виждали. Зарежете лапетата, които се спираха и се снимаха с тоя кошник, ами и всякакви нормални на вид хора го сочеха с пръст и викаха "Бентли, Бентли". А не беше като да нямаше Бентли Континентал в града и се сещате сами за каква разлика става дума между двете коли. :shock: Обаче те си го сочеха, даже са ме питали мен това дали било истинско Бентли, все пак явно нещо на някои хора им се е струвало нередно. Тоя калъф го кара така година може би и после сигурно някой близък му каза да не се излага така(макар в очите на куп народ да беше голяма работа с това Бентли :mhihi: )и онзи си махна емблемите и изведнъж спряха да го сочат за Бентли. :mhihi:
Та правилно казвам аз, колкото по-рядко се среща една кола, толкова по-голямо впечатление прави у масата хора. Говорим за ебахти грозния и противен Хамерикански китЮк хора, който май беше на платформата на старата очиларка или на 124-ката, като се явяваше първата рожба след сливането на Даймлер и Крайслер. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За излъчването на едно Порше Боксер от първите, няма да ви казвам каква истерия предизвикваше, все едно е 911 турбо или ГТ, докато накрая някой не спомена за реалните му конски сили и литраж. :mhihi: Изведнъж стана далеч от много харесвано у "разбирачите". :mhihi:
Споменах вече назад за Мицубишито 3000 ГТ, което спокойно минаваше за Ферари пред златотърсачките, а сега се сетих за едно Пежо( :shock: :shock: :shock: :shock: :mhihi: )406 купе, което заради жълтия цвят и двете врати минаваше за спортно. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата