Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к евро
Модератор: Общи модератори
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Re: Ултимативната гаджеловка до 50к евро
даже 20к лева са достатъчни за гаджеловка както му казваш, а за 100к вече там са златотърсачките.
И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека
даже като се замисля за тия кинти ще ми останат и за едно хубаво ремарке за офце там да се качват, че не заслужават такива мастиики да са в колата, даже и две бали слама за удобство ще има 
И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Porsche 911 turbo 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
PaCk0o написа:даже 20к лева са достатъчни за гаджеловка както му казваш, а за 100к вече там са златотърсачките.
И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпекадаже като се замисля за тия кинти ще ми останат и за едно хубаво ремарке за офце там да се качват, че не заслужават такива мастиики да са в колата, даже и две бали слама за удобство ще има
Най-точният коментар до сега,Евала.
(до автора на темата)
Aко не може да хванеш жена без такава кола

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
BMW_RIDER написа: М6ца и Астъна си заслужават ако търсиш специфично голд дигърки.
Новите М6 са стархотни, но пред миналия модел 6-та серия предпочитам М3 Е92

PaCk0o написа:даже 20к лева са достатъчни за гаджеловка както му казваш, а за 100к вече там са златотърсачките.
Добра забележка - дообогатих заглавието

Beamerdriver написа:(до автора на темата)
Aко не може да хванеш жена без такава кола,имам лоша новина -не е добре
Просто тема за фантазии, мечти, реалност и да попишем малко, нищо повече

drago_pavlov написа:Beamerdriver написа:Aко не може да хванеш жена без такава кола,имам лоша новина -не е добре
Налазиха и свалячите, дето с 2 лв. в джоба свалят даже Анджелина Джоли![]()
Ти да не мислиш, че човек си купува такава кола за да намери жената на живота си???
Точно попитано

Последна промяна Larbi на 17 Окт 2013, 15:30, променена общо 2 пъти
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Beamerdriver написа:Aко не може да хванеш жена без такава кола,имам лоша новина -не е добре
Налазиха и свалячите, дето с 2 лв. в джоба свалят даже Анджелина Джоли

Ти да не мислиш, че човек си купува такава кола за да намери жената на живота си???
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Beamerdriver написа:...Ако не може да хванеш жена без такава кола,имам лоша новина -не е добре
Аз имам по-лоша новина- 80% не могат да си хванат каквото и да е гадже ако им е празен джоба и/или са без кола...
По темата- всичко което комбинира "кабрио, мощно, скъпо, убийствен вид, екзотичен модел за БГ" върши идеална работа да изкъртиш ку*ветините...
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к е
Най-важно е задкормилното устройство, защото имам приятели и познати, които даже книжки нямат, ама имат трицифрени бройки жени и хич не мислят за коли.
Иначе по темата - повечето жени изобщо не се интересуват, а и нямат представа за година на производство, мощност и цена на една кола. Те гледат основно цвета, формата, и чистотата на дадена кола. И особено се впечатляват от кабриолетите.
В този ред на мисли, гарантирам че ще ви вържат доста повече момичета ако примерно карате лъсната и полирана червена Z3-ка за 5 бона, отколкото последен модел S-класа за 250 бона.
Иначе по темата - повечето жени изобщо не се интересуват, а и нямат представа за година на производство, мощност и цена на една кола. Те гледат основно цвета, формата, и чистотата на дадена кола. И особено се впечатляват от кабриолетите.
В този ред на мисли, гарантирам че ще ви вържат доста повече момичета ако примерно карате лъсната и полирана червена Z3-ка за 5 бона, отколкото последен модел S-класа за 250 бона.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
PaCk0o написа:И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека![]()

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Larbi
- Потребител
-
TNT написа:PaCk0o написа:И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека![]()
Скоро ме питаха за кола с бюджет 30к лв. и да харчи по-малко от Додж РАМ
Колкото и да го мислех... сигурно щях да си взема Е46 М3, пък ме боли шмайзера коя ще се качи в 10-12 годишната кола
Вас хубаво ви болят автоматите и колбасите ама темата е за гаджеловка, а не "Каква кола бих си купил с 50к евро"

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371021712441092&f1=details&slink=4ikajv
адската пичеловка
би ли се обосновал

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Бахти темата.
Иначе едва ли има точен отговор. Като цяло кабриото е изключително желано от жените, това е защото не разбират особено от коли.
Не бе, готино си е кабриото, но да кажем, че не е моя тип кола.
Като прочетох първо и се сетих за някое Ламбо, примерно ранно Галярдо. Няма по-магнетично май за тях.
След това се сетих за Мустанг, но гледам по-назад сте го писали. Та всичко рядко в БГ хваща окото. Задължително двуврато - Вайпър или Корвет. Тия Ролсове и Мерцедеси са отживелица.
Един познат с Мицубиши 3000 GT го представяше успешно пред жените за Ферари, точно защото повечето не разбират от коли.
Снимки ли не си праеха, какво ли не беше.

Иначе едва ли има точен отговор. Като цяло кабриото е изключително желано от жените, това е защото не разбират особено от коли.

Като прочетох първо и се сетих за някое Ламбо, примерно ранно Галярдо. Няма по-магнетично май за тях.
След това се сетих за Мустанг, но гледам по-назад сте го писали. Та всичко рядко в БГ хваща окото. Задължително двуврато - Вайпър или Корвет. Тия Ролсове и Мерцедеси са отживелица.
Един познат с Мицубиши 3000 GT го представяше успешно пред жените за Ферари, точно защото повечето не разбират от коли.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:vicho написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371021712441092&f1=details&slink=4ikajv
адската пичеловка
би ли се обосновал
той си знае...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
larbi написа:BMW_RIDER написа: М6ца и Астъна си заслужават ако търсиш специфично голд дигърки.
Новите М6 са стархотни, но пред миналия модел 6-та серия предпочитам М3 Е92![]()
Леко грозноватички са отпред старите М6 наистина.
За мен пък една от причините да не си взема М6 или М3 Е92 беше именно впечатлението. Спрях се на М5 Е60 и сега всеки човек, който не гледа детайлно колите си ме приема като обикновена 5-ца, вече все по-често карана от мангали и т.н.

Едни търсят едно, други второ, а на трети им е безразлично.

Ако тръгнеш с розов Трабант ще обереш точките.

Има Едни супер грозни Американски Фордове към 15-на годишни, но кабриота. Щом те събират погледи, прави си сметка за рядко срещаните коли що ги гледат.
In God we trust, all others we track.

- Larbi
- Потребител
-
Vra4anin написа:larbi написа:Та идеята .... е нещо което да кара повечето бамбини да кажат уау.
Ако ще да си с полонез или таврия, отвориш ли багажника и в него освен крик, аптечка, пожарогасител и триъгълник има ли...:
...златотърсачките са твои![]()
По темата - не мога да кажа нищо, защото с коври не се занимавам и никога не са ми били целева група, т.е. да си купя кола (или тип кола) само за да се издигам в очите не слепите - няма как да стане. Иначе, за 50 000 евра има доста интересни коли, които биха ми правили личния кеф, но мисля, че вече е обсъждано в друг тип теми.
Ако се разкарваш с багажник пълен с пари по-скоро парцел в Малашевци е твой отколкото коврите