Покупка на БМВ 316икомпакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- atanasof88
- Потребител
-
Покупка на БМВ 316икомпакт
Здравейте. След като наскоро напуснах членството си в Ауди форума реших да си купя БМВ и да се присъединя към Вас. Отдавна ми харесват 316 Компакт и реших че е време да се поглезя. След известно време скачане от обява на обява и звънене по телефоните се спрях на тези два модела които утре ще се оглеждат.
http://www.cars.bg/c443860
Втория модел е 316 с друг двигател-от 320 преправена на 150 коня.
http://www.cars.bg/c407306
И двете коли ми покриват изискванията за парите както газ и техн състояние. Знам че има доста теми но не успях да намеря нищо конкретно за това което ме интересува а именно...
1. Преди да купя колата къде трябва да я закарам в София да я огледат.
2. Какво да гледам горе долу на огледа освен нормалните неща. Кое може да пропусна и да ми излезне скъпо в последствие.
3. След покупката и какво се сменя като първоначално обслужване и какви са актуалните цени- ако не се лъжа колите са с вериги.
4. Колите са на газ и 1вата мисля че е пързаляна но повече сякаш ми харесва. Давайте съвети и акъли че нямам си и на идея от бмв-та. В днешно време тези модели скъпи ли са им частите или вече такива бол по моргите има? Благодаря предварително на отзовалите се надявам се да Ви стана колега скоро време
http://www.cars.bg/c443860
Втория модел е 316 с друг двигател-от 320 преправена на 150 коня.
http://www.cars.bg/c407306
И двете коли ми покриват изискванията за парите както газ и техн състояние. Знам че има доста теми но не успях да намеря нищо конкретно за това което ме интересува а именно...
1. Преди да купя колата къде трябва да я закарам в София да я огледат.
2. Какво да гледам горе долу на огледа освен нормалните неща. Кое може да пропусна и да ми излезне скъпо в последствие.
3. След покупката и какво се сменя като първоначално обслужване и какви са актуалните цени- ако не се лъжа колите са с вериги.
4. Колите са на газ и 1вата мисля че е пързаляна но повече сякаш ми харесва. Давайте съвети и акъли че нямам си и на идея от бмв-та. В днешно време тези модели скъпи ли са им частите или вече такива бол по моргите има? Благодаря предварително на отзовалите се надявам се да Ви стана колега скоро време
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Покупка на БМВ 316икомпакт
Не знам какви са ти изискванията към техническото състояние, но 2-рата кола като гледам как е изгнила, а и под капака каква кочина е, не бих я зел. А какво ще рече за първата че мислиш че е пързаляна

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
И двете коли са яки кенефи и само ще си навлечеш главоболия. Събери още толкова пари и си вземи кола. Лъжат за годините на производство.
- atanasof88
- Потребител
-
Mpower84 написа:И двете коли са яки кенефи и само ще си навлечеш главоболия. Събери още толкова пари и си вземи кола. Лъжат за годините на производство.
Как разбра че лъжат за годините? Пичове изумихте ме чесно! Категорични мнения без обосноваване.
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Здравей колега и двете коли както и да ги гледаме нямат никакъв вид, което ме навежда на мисълта, че изобщо не са гледани и пазени, особено втората, която и е загнил дори ботуша на амортесьора, ако това ти е крайната цена която можеш да си позволиш е ясно, че горе долу всичките ще са такива, ако ти се дават още поне 600-700 лв. все си мисля, че трябва да има нещо по-запазено. Успех с покупката, но според мен и двете не си заслужават особено втората. С цена до 2 000 лв. за такова БМВ ща намразиш марката още на първия месец. Относно поддръжката мисля, че се намират доста добри части на прилични цени и не е толкова скъпо, когато обръщаш внимание на колата и се прави от време на време ремонтите не се усещат, но с коли, които изобщо не са правени със сигурност тези 2 000лв. за покупката след това ще са ти най-малкия проблем.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Колите, определено не заслужават парите които им се търсят. Това е най-малкото което може да се каже.
С много любов към децата!
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
За двете общо 2000лв, може да се замислиш, че да може да си направиш една цяла кола
Двете коли изглеждат кошници, лошо поддържани, за тези пари забрави да вземеш кола в която се качваш и караш. Ама в тези трябва да се налеят особено количество пари, за да ги докараш до приличен вид , втората е прогнила цените на тенекеджии и боя няма да ти харесат, първата няма грам гуми, отпред нещо изглежда крива, а това са неща които се виждат на пръв поглед, представи си за по натам. На тея коли цената трябва да им е под 1500лв.

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
no.breaks написа:Здравей колега и двете коли както и да ги гледаме нямат никакъв вид, което ме навежда на мисълта, че изобщо не са гледани и пазени, особено втората, която и е загнил дори ботуша на амортесьора, ако това ти е крайната цена която можеш да си позволиш е ясно, че горе долу всичките ще са такива, ако ти се дават още поне 600-700 лв. все си мисля, че трябва да има нещо по-запазено. Успех с покупката, но според мен и двете не си заслужават особено втората. С цена до 2 000 лв. за такова БМВ ща намразиш марката още на първия месец. Относно поддръжката мисля, че се намират доста добри части на прилични цени и не е толкова скъпо, когато обръщаш внимание на колата и се прави от време на време ремонтите не се усещат, но с коли, които изобщо не са правени със сигурност тези 2 000лв. за покупката след това ще са ти най-малкия проблем.
Най-точно казано ! Колега ще допълня само, че мойто бмв го взех за 2500 като по него и точица ръжда не видях на огледа имаше забележки по праговете задниа капак предната броня и сума други дреболии в интериора кото провиснал таван дупки в момекта

- atanasof88
- Потребител
-
Благодаря Ви пичове за отзивите- отказах се оттези коли и ето какво ще гледам утре- http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4huo33 . Смятам ако ми хареса на 4ри очи да я закарам на стенд.Цената е изключително добра за екстрите с които разполага модела.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
atanasof88 написа:Mpower84 написа:И двете коли са яки кенефи и само ще си навлечеш главоболия. Събери още толкова пари и си вземи кола. Лъжат за годините на производство.
Как разбра че лъжат за годините? Пичове изумихте ме чесно! Категорични мнения без обосноваване.
Ето и обосноваване защо най-вероятно са излъгали. И двете коли са преди фейслифта и няма как да са 96 и 97 година. Ако искаш поинтересувай се какви са разликите и също така те съветвам да разгледаш за нещо по-читаво на което ще може да се насладиш.
Боже господи, каква е36 продадох за по малко
само дето беше м40.....колега, не ти трябват тези коли, вЕрвай ми, търси кола с изпънато купе!!!! Двг и ходова част се правят но тия криви кокали..... Щи стъпят двойно

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Не знам какво обосноваване искаш... ти сляп ли си? Първата кола най-малкото няма стъкла на фаровете, втората скоро цялата няма да я има, и двете са значително по-стари от написаното, тая със сменявания мотор определено си представям как е сменен и още... До тук никой не написа нещо добро! Това братле е скрап. Предпочитам ауди 80 пред която и да е от двете.
- atanasof88
- Потребител
-
Mpower84 написа:Не знам какво обосноваване искаш... ти сляп ли си? Първата кола най-малкото няма стъкла на фаровете, втората скоро цялата няма да я има, и двете са значително по-стари от написаното, тая със сменявания мотор определено си представям как е сменен и още... До тук никой не написа нещо добро! Това братле е скрап. Предпочитам ауди 80 пред която и да е от двете.
хах аз незнам да има бмв модел по издръжлив от ауди80 това все пак е вечната кола и сравнението ти е неуместно
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Какво значение има годината, като няма прагове
дори голяма част от е30 са по-добре
Не бих дал повече от 7-800лв за въпросните кочини, попадал съм на супер читави италянки по 2000 пък дори и да са 91-92 все тая.

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Според мен, читава е36ца под 4-4,5 няма... Поздрави! 

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2