Защо я докарахме до тук?
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Защо я докарахме до тук?
Защо този подфорум стигна то това посредствено ниво? Каква е причината? Има ли изобщо такава или нещата вървят натам, накъдето и целия форум??? Бяхме най-сплотеният подфорум, събирахме се, веселихме се... Предполагам, че всеки има мнение по този въпрос, но го пази за себе си или коментира нещата с приятели...
Ще се радвам да споделите вижданията си за нещата, по-късно в темата ще го направя и аз.
Темата е породена от няколкократното намесване на подфорума в една друга тема в друг раздел...
Ще се радвам да споделите вижданията си за нещата, по-късно в темата ще го направя и аз.
Темата е породена от няколкократното намесване на подфорума в една друга тема в друг раздел...

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Защо я докарахме до тук?
Той проблема или причината е в заобикалящата ни действителност. Хората нямат пари , всеки се е овълчил , навсякъде е злоба завист и бедност. Оттам и всичко тука. Отварям да прочета нещо интересно ами то няма
, ние на тия кошници наще им знаем всичко, няма кво да ни учуди и да питаме . Хансовете ако ни подарят по едно Е60 ще възродим писането да знаеш
, ще станем пак задружни.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Все още си има известно задружие .Няма нищо ново и нищо не се случва както казва "ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ "...Определено сме много по-малко от преди,цари някаква пустош в Е34,надявам се да е само преходен този момент 

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
BABHOMED написа:Все още си има известно задружие .Няма нищо ново и нищо не се случва както казва "ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ "...Определено сме много по-малко от преди,цари някаква пустош в Е34,надявам се да е само преходен този момент
Все по пусто ще става. Няма какво да се случи освен да се събираме и да се напием като маймуни.
Половината отдавна не карат Е34 , другата половина не ги разкарват щото са набили маса пари в тях и като се огледат няма какво да вземат.. Периода не е преходен , просто така са си нещата. Виж другите олд тайм сектори и ние натам вървим.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Мен ми е много гадно, че точно като се присъединих към подфорума той взе, че замря. Така ми се иска атмосферата тук да е като в други подфоруми. Иначе като цяло съм съгласен с казаното по-горе и е донякъде логично. Но аз пък друго забелязвам - от известно време насам тенденцията е да се четат и пишат неща, свързани единствено с развлечение и убиване на време. Пусне се някоя абсурдна тема (независимо къде) и за един ден се изкоментират 10 страници. Аз съм правил опити да пиша интересни теми, където всеки да отдели 10мин., да помисли малко, да формулира позицията си. Пишат се 3 страници и тва е.... Народа нещо няма желание да дискутира сериозните неща. По-забавно е във фейс-а...
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Аз съм от сравнително новите в този форум.Чета много и пиша малко защото до толкова ми стигат познанията.Е34-ки караме вече все по-малко хора и е нормално и във форума да намаляват,но разделът Е34 е може би най-сериозния като количество полезна информация и хора които да знаят как да помогнат. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
И аз карам също E34, пичове.Винаги ще има дух в тези коли които ще ни кара да изпитвамe тези чувства, които не можеш да изпиташ в по нов модел не че не са хубави новите модели но усещането е различно.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
аз не притежавам за сега Е34 но.. наблюдавам подобна тенденция навсякъде.. така стана с Е30, после с Е36. сега съм в Е39 но не мога все още да преценя.. като цяло се получава едно високомерно безгрижно не колегиално отношение.. преди беше друго. сега пускаш тема.. тъпа или не тя е нещо свързано с проблем или ентусиазъм. вместо да ти помогнат ти обясняват колко си малоумен ии някои се изтъква колко е "велик" .. а като цяло се загубиха ценни кадри които и не влизат дори да четат техническата част 

Митко Стоянов написа:Защо този подфорум стигна то това посредствено ниво? Каква е причината? Има ли изобщо такава или нещата вървят натам, накъдето и целия форум???
Така си го направихме ние, това си зависи изцяло от нас
Митко Стоянов написа:Бяхме най-сплотеният подфорум, събирахме се, веселихме се... Предполагам, че всеки има мнение по този въпрос, но го пази за себе си или коментира нещата с приятели...
Всичките ми приятели притежават поне по 1 БМВ, някои по 2-3, кой атмосферка, кой с принудително. Ентусиазма си е жив и продължава да живее, защото старите кокаляци Е30/Е34 са евтини за поддръжка и добри платформи за модификации. Но живее предимно извън форума.
Митко Стоянов написа:Темата е породена от няколкократното намесване на подфорума в една друга тема в друг раздел...
Защото на някои хора им пука(ше) какво се случва тук, затова бе споменат подфорума в другия раздел.
Аз лично никога няма да дойда на Вашите сбирки и не се интересувам от личния контакт с болшинството разбиращи и пишещи хора тук (визирам FatBoysPerformance) заради елитарното ви и снизходително отношение към останалите, презрителното отношение лично към мен и редица други причини.
Боли ме сърцето, че форума ме запали по марката, по обществото, което стоеше зад идеята BMW, а сега раздела ми е противно да го отварям, но го правя по навик, с мъничко надежда, че нещата някакси ще се променят към по-добро. Защото не е важно какво карам аз, или какво карате вие, не са важни вещите или знанията. Важно е отношението. Или както гласи подписа на колега, който в момента не си спомням кой е, "Характера е това, как се отнасяме към хората, които не могат да направят за нас нищо".
А си спомням, че даже едно време събирахме пари за ремонта на комбито на колегата Saint85, в труден за него момент. Къде отидоха тези хора?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
А замислял ли си се от какво е породено всичко това, за което говориш? Вярвай ми не е от лошото възпитание, което според теб имаме...За мен повратен момент беше смяната на модераторския състав - напускането на Postman и tsb_bg . Изкараха ги несериозни, лигльовци и прочее...Тогава бях запалил много и бях решил да потърся сметка на виновните за това, впоследствие ме разубедиха и нещата останаха така. Оттам насетне нещата за мен се промениха... Щом виновните за това не ги интересуваше упадъка, на който обричат подфорума, накъде отивахме??? Този подфорум почти никога не е имал нужда от истинско модериране, по-скоро модераторите бяха хората, които обесняваха търпеливо в тъпите теми на юзърите понякога го правеха по интересен и забавен начин....а сега подфорума се модерира като "продава" (нищо лично към Старшината)... Затова моето отношение е такова и затова толкова давам от себе си...Хаос написа:Аз лично никога няма да дойда на Вашите сбирки и не се интересувам от личния контакт с болшинството разбиращи и пишещи хора тук (визирам FatBoysPerformance) заради елитарното ви и снизходително отношение към останалите, презрителното отношение лично към мен и редица други причини.
За сбирките - който иска идва, на който му хареса - повтаря.
Колкото до Fat Boys Performance - на много хора не им е ясно какво е - това е една запазила се част от Е34 обществото, в която няма лицемерие, всеки е склонен да помага на другия БЕЗКОРИСТНО, всички жадуват за мига, в който ще се видят и прегърнат, на всички им се плаче, като се разделят след сбирка...все непознати за теб неща, Хаос-че
Така че за каквито и да ни мислят хората, ние сме чисти пред себе си и пред тези, с които сме близки, това е най-важното, за другото ми е през кура...

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Нищо от написаното над мен не мисля че е основателна причина за "елитарното ви и снизходително отношение към останалите, презрителното отношение лично към мен и редица други причини" за което говори Хаос.Относно казаното от змейчето... Злобния и завистлив човек си остава такъв без значение колко беден или богат е.По-скоро масата в България са си такъв тип.То ако не беше така страната ни има потенциала да е много по-напред. 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Според теб по темата ли се изказа? Според мен НЕ! Идеята не е да анализираш казаното от другите, а да споделиш своите лични виждания за нещата.MaxMeyer написа:Нищо от написаното над мен не мисля че е основателна причина за "елитарното ви и снизходително отношение към останалите, презрителното отношение лично към мен и редица други причини" за което говори Хаос.Относно казаното от змейчето... Злобния и завистлив човек си остава такъв без значение колко беден или богат е.По-скоро масата в България са си такъв тип.То ако не беше така страната ни има потенциала да е много по-напред.

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Няма нищо вечно. Нещата се променят, хората също. След върха има падение. Отговора на въпроса "Защо?" е заради времето. С времето се променя всичко. Един ден ще дойде друго време...
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.- Васил Левски.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Аз лично никога няма да дойда на Вашите сбирки и не се интересувам от личния контакт с болшинството разбиращи и пишещи хора тук (визирам FatBoysPerformance) заради елитарното ви и снизходително отношение към останалите, презрителното отношение лично към мен и редица други причини.
За съжаление това е истината- няколко човека от гореописаната група, с определен маниер на поведение, отравят техническата част на темите, а това е нещото, за което повечето юзери влизат във форума. Всичко се върти около тази група, която се опитва да определя какво и как да се пише, коя тема е важна или не, кой колко е тъп, колко се е изложил според техните критерии и т.н. Те диктуват определен маниер на поведение, който е отвратителен за повечето юзери във форума, но забавен за тях самите. Тръгнете след ника ми и ще видите за какво става въпрос- няма тема, в която да съм писал и ако се е появил някой от групата, темата е до там, защото започват простотиите. Срещам се с много хора от форума и когато стане въпрос за това, всеки ме пита "Какъв им е на тези проблема". Даже по едно време имаха уговорка, ако аз пиша някъде, да се информират на лично за това и да започнат "забавната" част. А понеже аз пиша често, доста добре тръгнали и полезни теми, накрая или се заключваха или ставаха на нищо.
Колкото до Fat Boys Performance - на много хора не им е ясно какво е - това е една запазила се част от Е34 обществото, в която няма лицемерие, всеки е склонен да помага на другия БЕЗКОРИСТНО, всички жадуват за мига, в който ще се видят и прегърнат, на всички им се плаче, като се разделят след сбирка...все непознати за теб неща, Хаос-че
Това е чудесно за вас, да сте живи, здрави и още дълги години да се събирате, имайте един към друг каквото си отношение поискате, но си го запазете за себе си- във форума сте юзери като всички останали. Що се отнася до БЕЗКОРИСТНОТО- може би не се отнася до всички от Вас.
За мен изхода от ситуацията е едно просто спазване на нормалните норми за поведение във форума. Форума е технически, хората влизат тук за да се решават проблемите на колите им по един или друг начин, а не да им се демонстрира отношение към тяхната личност.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2