Теч от връзка в хидравличната система
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- MykoB
- Потребител
-
- Кара: '97 318i Touring
Теч от връзка в хидравличната система
Здравейте,
От няколко дена забелязах много леко сълзене от връзка в хидравличната система. Става въпрос за маркуча, който свързва резервоара за хидравлична течност и хидравличната помпа.
Номер 1. от следната диаграма:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CE31&mospid=47458&btnr=32_0726&hg=32&fg=20
Някой има ли идея с какъв маркуч може да се замени този. Четох на един случаен линк, че този маркуч отговаря на размер -10AN (10/16), но идея си нямам какво означава.
Предварително благодаря!
От няколко дена забелязах много леко сълзене от връзка в хидравличната система. Става въпрос за маркуча, който свързва резервоара за хидравлична течност и хидравличната помпа.
Номер 1. от следната диаграма:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CE31&mospid=47458&btnr=32_0726&hg=32&fg=20
Някой има ли идея с какъв маркуч може да се замени този. Четох на един случаен линк, че този маркуч отговаря на размер -10AN (10/16), но идея си нямам какво означава.
Предварително благодаря!

- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Re: Теч от връзка в хидравличната система
http://www.pape-bg.com/ отиваш там с маркуча да ти го прекапсуловат 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Ако си сигурен, че е маркуча колегата по-горе те насочил, ако сълзенето идва от скобата подмени ги с нови и ще се оправи!
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Колега аз ги правих на една е39 и съм доволен.За 3 мъркуча единият които е на ваноса и преместване на клапана от стария в новия ми взеха 27лв.,оригинални в дару ако бях взел трябваше да се изръся с 300лв.На е36 ми предстои същата гимнастика,това е мястото сваляш мъркучите и отиваш с тях да ти ги прекапсоловат.Зареди се с търпение има много хора там като теб,с далеч по ши..ни тракторни или от хидравлични машини.
- MykoB
- Потребител
-
- Кара: '97 318i Touring
Благодатя колеги! Златни сте 

- ТРСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS , Nissan primera 4x4
- Мечтае да кара: GTR
- Детайли за колата: комби,М пакет
Дано не си се изръсил за ......................както го казаха по горе колегите,защото там,където си посочил проблем,няма капсуловки и налягане.Вероятно е дошло времето да се подмени маркуча и евентуално скобите.
6 мнения
• Страница 1 от 1