Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
vicho написа:Leon написа:Само за момент си представи, че колата наистина е в оригинално състояние и на тези км. Бих казал, че цената в такъв случай е перфектна, нищо че няма екстри. Има хора, които знаят какво продават и не се "отървават" от колите си.
Само, че никой не им купува колите и ги продават по 2-3-5 години и накрая се превръщат в недвижимо имущество!![]()
Казва му се "конкуренция", а когато не си конкурентен ценово, особено в България - нищо не става!
шанс!
Да даде човек 9-10,000 лв за е46 без екстри е мазохизъм!
по-добре да дам 6-7к за 330-ска, и да сменя цялата кола за 3к, отколкото да си купя 320д без нищо за 10к![]()
и повярвай, не мисля само аз така
Прав си... и не съвсем. На дизелова 330-ка не можеш да смениш почти нищо за 3к, ако започнат проблемите. Може да ти стигнат за обичайните ядове по мотора, и то ако не се скупчат дюзи и турбо наведнъж. Амортисьори, автоматик, окачване, всякакви тампони дето са по 100 лв. бройката, разни капаци със семеринги дето са само оригинални по 100-200 лв. - все неща, които се скапват при лоша употреба и поддръжка. Сметката може много лесно да надхвърли 5 бона за първата година, в която откриваш "скритите екстри" на такава кола... Тия неща ги пиша от личен опит, не си ги фантазирам. Не случайно е пълно с теми за дизелови проблеми.
Never mistake motion for action...
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Superexstatic написа:да
Не ми се вижда избеляла на никоя от снимките.
Не, че не е лъсната наистина, както всички коли по автокъщите.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
мокета под лоста, състоянието на кожата... и отражението на слънцето има значение при такива снимки, но тука не е само то. запазеното, а не просто лъснатото на секва светлина стои добре.

здравейте! търся си 330Cd и искам да ви попитам какво мислите за тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4fv4nk
колата изглежда страхотно на снимките и мисля да се обадя утре на продавача. изглежда доста истинска и ми вдъхва доверие в сравнение с разни "уникати" нов внос. спор няма, цената е над средната от обявите в мобилето. на какво според вас трябва да обърна внимание при положение, че бая инфо е дал? благодаря!
колата изглежда страхотно на снимките и мисля да се обадя утре на продавача. изглежда доста истинска и ми вдъхва доверие в сравнение с разни "уникати" нов внос. спор няма, цената е над средната от обявите в мобилето. на какво според вас трябва да обърна внимание при положение, че бая инфо е дал? благодаря!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
dosho написа:здравейте! търся си 330Cd и искам да ви попитам какво мислите за тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4fv4nk
Колата е на колегата - memberlist.php?mode=viewprofile&u=38115
Не е е някое случайно 330цд..

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Bavarcho написа:dosho написа:здравейте! търся си 330Cd и искам да ви попитам какво мислите за тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4fv4nk
Колата е на колегата - memberlist.php?mode=viewprofile&u=38115
Не е е някое случайно 330цд..
Само да допълня,че може би е и едно от най-бързите Е46 330цд

Колата определено си заслужава и по-добре се качи (ако ходиш да я гледаш) на стоково 330цд преди това - ефекта след на bai_Ilia ще е "and the smile gets wider and wider"

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
На мен и това само ми е достатъчно
"в колата не е пушено и НЕ е слушана ЧАЛГА : )"
+1 и от мен, не познавам колегата лично, но според мен и той и колата са доста сериозни

+1 и от мен, не познавам колегата лично, но според мен и той и колата са доста сериозни

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Който я вземе тази машина няма да съжалява!
Уникално!!!
в колата не е пушено и НЕ е слушана ЧАЛГА
Уникално!!!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:На мен и това само ми е достатъчно![]()
ама й е давана много газ!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
че и е давано давано и е ама ако е подържана качествено, което ми се струва е така проблема е нулев
то така ако тръгнеш трябва да си търсиш 330-ка от баба Германка дето е ходила на църква с нея само
знам къде има такива ама няма да кажа да не става реклама

то така ако тръгнеш трябва да си търсиш 330-ка от баба Германка дето е ходила на църква с нея само

знам къде има такива ама няма да кажа да не става реклама

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
K_Ilkov написа:На мен и това само ми е достатъчно![]()
Не е слушана чалга в колата, а Рамщайн

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
вдигала е 3-4 пъти 265км/ч, но иначе през повечето време си е на автопилот в диапазона 130-150км/ч...то не може една кола да върви и да не и се дава газ.
http://www.youtube.com/watch?v=1yhVb9K_Gf4
важното е даването на газ да е в разумни граници и автомобила да се подържа правилно и без компромиси. като се замисля за тази подръжка и хилядите левове почва да ме цепи главата
аз затова съм писал официален сервиз на БМВ - от това бягат всичи нови вносове, а аз искам точно там да я разгледат обстойно и да кажат какво и има...понеже и мойта като беше нов внос мина през такъв и зачеркването на списъка се получи, но цифрата започваше с 2...
за чалгата и цигарите съм на мнение, че са лоши навици
http://www.youtube.com/watch?v=1yhVb9K_Gf4
важното е даването на газ да е в разумни граници и автомобила да се подържа правилно и без компромиси. като се замисля за тази подръжка и хилядите левове почва да ме цепи главата

за чалгата и цигарите съм на мнение, че са лоши навици

Последна промяна bai_ILIA на 10 Окт 2013, 12:20, променена общо 1 път
"Чемодан, вокзал, Москва"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:че и е давано давано и е ама ако е подържана качествено, което ми се струва е така проблема е нулев![]()
Иронично го казах това за газта, че и на мен са ми го казвали за моята кола!
K_Ilkov написа:то така ако тръгнеш трябва да си търсиш 330-ка от баба Германка дето е ходила на църква с нея само
Един собственик - 34-ти набор!

You said: "Time will change!" What if it changes you?