Спирачки от 330-ка на Е36 въпросче за ръчната
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
Спирачки от 330-ка на Е36 въпросче за ръчната
Та нещата се поусложниха ,след като разбрах за пореден път да не вярвам на "интернета" за тия работи , та бях чел,че може да се ползват 36-цовите челюсти и т/н и да има ръчна (или поне такава колкото да държи колата по байрите) отворих челюстите на макс, натегнах жилата до късане и в крайна сметка повече от сантиметър радиус не ми достига да се получи нещо.Та има ли някои идея стават ли 46-цови челюсти на 36-ца или трябва да се правят Бай Ганьовски изпълнения с рязане и заварки и т/н ... Пояснявам, че става въпрос за 320мм диск от 330-ка.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Спирачки от 330-ка на Е36 въпросче за ръчната
Искаш да сложиш диск 320мм отзад и да имаш ръчна?

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
Ем той вече е сложен ... Както и да е, вътрешния му диаметър е 18,5 см а на стоковия е нещо около 16 и мислех,че ще го компенсирам като развия на макс сичко и стегна жилата , е да ама не, мръдна само сант и половина и сега се чудя какво да ги правя щото не спа спокойно като нещо не е наред с колата ...
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
не става приятел... кат сложиш челюсти за 320мм диск трябва и малко да побългариш ухото на носача което се показва и е 1 вид стопер на челюстите и захвата им е на др място и филма става прекалено голям и тряа да си прецениш просто дали си струва цялата разправия за 1 голям диск отзад който едвали ще осетиш кой знае колко
Варянта със смяна на носача от 330ка го забрави щото шлица за полуоската е по голям и вече отиваме в др филм с полуоски който не помня от каква кола ставаха но по спомен стават от е32 или нещо подобно и голям диф тряа щот са по къси... бе с 2 думи остави.. или наварка и разпробиване за да може да захванеш по-големите челюсти или си слагай малкия диск и си свиркай
П.П. От опит да кажа зимно време със 17ка на 225 не е оферта изобщо даже аз съм с такива и за тва сменям окачването отзад + диф и мост и прочие че при мен от нищо стана голям филм от който вече нямам нужда
Варянта със смяна на носача от 330ка го забрави щото шлица за полуоската е по голям и вече отиваме в др филм с полуоски който не помня от каква кола ставаха но по спомен стават от е32 или нещо подобно и голям диф тряа щот са по къси... бе с 2 думи остави.. или наварка и разпробиване за да може да захванеш по-големите челюсти или си слагай малкия диск и си свиркай
П.П. От опит да кажа зимно време със 17ка на 225 не е оферта изобщо даже аз съм с такива и за тва сменям окачването отзад + диф и мост и прочие че при мен от нищо стана голям филм от който вече нямам нужда
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за инфото колега, зимата ще свалям моста за профилактика и ще боря варианта с 330-совите челюсти,що се отнася до това дали си заслужава - моето мнение е, ДА по-добър упгрейд не съм правил на колата, за сериозно шофиране няма НИЩО общо с стоковия вариант (бях със вентилиран заден) също и помпата ми е от М-ка, а лично на мен доста ми допада как реагира сега на силно спиране в завой ... Та до зимата ако видите на байра пред вас да паркира лилава 36-ца , по-добре си преместете колата
Още веднъж мерси за инфото 

5 мнения
• Страница 1 от 1