Капе ми масло в близост до радиатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW 318is coupe E36
- Потребител
-
Капе ми масло в близост до радиатора
Здравейте наскоро си купих BMW 318is coupe E36 и имам проблем забелязах че тая сутрин ми капе масло в близост до скоростната котия и радиатора някаде по средата и на 2-те места ходих днеска на канал и изчистих я от маслото и после се разкарах малко и поседя някаде около 1 час и забелязах че пак си направи малка локва от масло и после пак отидох до канала и немога да разбера от каде капе масло не се вижда и я запалих пак там да видя дали пак ще капе мало ама некапеше ама после като я оставих пред нас и забелязах че пак си направи малка локва от масло моля помагайте това ми е парвия автомобил и ми е много мил 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Капе ми масло в близост до радиатора
Между скоростната кутия и радиатора не се ли намира двигателя- може някъде от там да капе. 

- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Колега сложи една бяла хартия(по голяма по възможност) под двигателя и на сутринта ще видиш къде по точно е теча.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ако те затруднява намирането на теча закарай някъде да го измият мотора с пароструйка, после ще си проличи доста видимо от къде тече.
Никой не мое ма връне на селу!
4 мнения
• Страница 1 от 1