Проблем с светлините на таблото.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_OutlaW
- Потребител
-
Проблем с светлините на таблото.
Имам проблем с осветлението на таблото и вътре в купето ( часовник, копчета) нищо не свети. Гледах си бушоните не са изгоряли някой ако го е имал тоя проблем и го е решил нека сподели. Ако има вече такава тема се извинявам търсих ама не намерих. Сменявал съм километража не е от него лампичките ги проверих работят?
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Re: Проблем с светлините на таблото.
при мен (компакт) беше от самото копче за фаровете.
- BMW_OutlaW
- Потребител
-
А нещо някъде да има релета да са изгоряли ?
- BMW 645ci
- Потребител
-
- Кара: E34 520i
- Мечтае да кара: BMW M Power
Здравей, колега! Въпреки, че казваш, че си прегледал бушоните, огледай пак хубаво нещата и обърни внимание на бушон номер 37. Същият проблем го имах и аз преди време. Вътре в купето не светеха приборите(табло, климатроник, копчетата за ел. стъклата и т.н.), а отвън по спомен не ми светеха преден десен и заден десен габарит и осветлението на номера. След кратка консултация с БМВ Форума отстраних проблема, който беше в снопа кабели, отиващ в капака на багажника. Ето една полезна тема по въпроса -> http://www1.bmwpower-bg.net/forums/view ... 8f&start=0 Успех! 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Припомни си последно дали нещо не си пипал по жиците на някоя от тези вериги, и да дава сега на късо. Все пак те съветвам да провериш отново всички бушони, защото съм имал абсолютно същия проблем и се оправи със смяна на бушон на пръв поглед бушона беше здрав но след като ги проверих със фазомер единия не работеше. При мен не светеше таблото, пепелника, плафоните, всички копчета както и десен габарит (отпред и отзад). Дано откриеш проблема, който се надяваме да е в бушоните, защото ако е по инсталацията ще е трудно.
- BMW_OutlaW
- Потребител
-
Горяха ми и габаритите прегледах бушоните имаше изгорял смених го светнаха обаче в купето и километража не. Ще прегледам и снопа
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
Погледни на кой бушон са вързани всичките тези уреди! Ако част от нещата, който са на него работят а други не или има тогава нещо прекъснат или ако е станало късо съединение и бушона е издържал, може да са изгорели крушките, свали някоя която е най лесна примерно от плафона или от копчетата/ пепелника и виж 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
Погледни на кой бушон са вързани всичките тези уреди! Ако част от нещата, който са на него работят а други не или има тогава нещо прекъснат или ако е станало късо съединение и бушона е издържал, може да са изгорели крушките, свали някоя която е най лесна примерно от плафона или от копчетата/ пепелника и виж 

- BMW_OutlaW
- Потребител
-
Гледах бушоните, гледах снопа одзат на багажника и всичко е наред. Нз вече какво да проверявам километража е читав защото го имах този проблем смених го и проблема си остана...
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
Здравей колега преди време ти писах какво е моето мнение, вчера си прегледах сноповете на седан отзад при багажника и трябва да ти кажа, че всичко изглеждаше ОК, но когато леко мръднах маншона надолу и пак всичко беше Ок, тогава кафявия кабел (масата) когато го дръпнах по-силно и той беше откъснат доста на долу. Оголих още от маншона и видях доста оголените кабели. Според мен проблема трябва да го търсиш някъде отпред, защото, ако има проблем със снопа по скоро няма да ти свети плафона в багажника (както на мен) , тези на номера... гадно е с тези кабели виж някъде централния плафон или нещо отпред при бушоните... ако не се открие проблема не знам някой електричар, който е наясно дали не може да ти помогне.
провери багажника кабелите дето влизат в него там дава късо и гори инсталаця !!!99% е там проблема
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Ама не е само от багажника. Провери и във фара да не ти окъсяват някъде жиците на габарита. Аз го имах този проблем и по спомен бушона за ляв габарит и осветление в купето е един и същ. И ми окъсяваше едната жичка и всеки път като пуснех габарит ми изгаряше бушона и съответно нямаше осветление в купето.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- BMW_OutlaW
- Потребител
-
Да точно габарита изгаря дясния обаче сменявам бушона тръгва габарита но осветлението в купето не. И се чудя вече какво да го правя къде ли не рових одзат не виждам проблем. Някой да ми предложи добър жичкаджия дето си разбира от работата и не претупва работата? От София
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
13 мнения
• Страница 1 от 1