Bluetooth проблем с iphone5
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Bluetooth проблем с iphone5
Здравейте,
Колата е E90, 2007 , доколкото разбирам с малката навигация.
Блутутът не работи въобще гладко, а напоследък въобще не се свързва с телефона. На телефона стои един екран и мисли до безкрай. Откриването на блутута на колата е адски бавен процес. Това с iphone5.
С iphone4 също не беше гладка работата - не се свързваше винаги автоматично, колата превзема разговора по два пъти и т.н. , но поне работеше в 80% от случаите. Сега е доста по-зле.
Имате ли опит или идеи?
Колата е E90, 2007 , доколкото разбирам с малката навигация.
Блутутът не работи въобще гладко, а напоследък въобще не се свързва с телефона. На телефона стои един екран и мисли до безкрай. Откриването на блутута на колата е адски бавен процес. Това с iphone5.
С iphone4 също не беше гладка работата - не се свързваше винаги автоматично, колата превзема разговора по два пъти и т.н. , но поне работеше в 80% от случаите. Сега е доста по-зле.
Имате ли опит или идеи?
Re: Bluetooth проблем с iphone5
Здравей! И аз съм с бизнес навигация и никога не съм имал проблем с блутуут-а нито с Iphone4 нито с Iphone5... Даже съм я свързвал и със Sony ericsson w800 и пак работи безупречно (само дето не влизаше в телефонния указател)
При мен влиза в указателя на телефона, но ги вади с фамилното име първо и нищо не мога да открия.
Да, оказва се, че няма много хора с тоя проблем, за което от време на време плащам по 20 за разговор по тел в движение. Тъпо
Да, оказва се, че няма много хора с тоя проблем, за което от време на време плащам по 20 за разговор по тел в движение. Тъпо
Пробвай първо с ъпдейт на софтуера на колата.. Ако пак го прави търси други причини. Аз съм с Navi Prof. и работи чудесно с iPhone 4S, 5 и 5S.
ъпдейта е единственото решение ,макар че не помага във всички случаи.
На л.с мога да кажа какво ми казаха в дару по този проблем.
На л.с мога да кажа какво ми казаха в дару по този проблем.

6 мнения
• Страница 1 от 1