Диагностика

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318is

Диагностика

Мнение от Doviciozo » 04 Окт 2013, 18:58

Един приятел си купи много як уред за диагностика,може да отчита работата на почти всеки компонент от двигателя,бил последно поколение и тн.Той иска да го пробва на моята кола,тъй като до сега не е работил с него а само се е обучавал малко,иначе поправя стартери и алтернатори и токове по коли.Може ли да ми прецака нещо по колата ако почне да ровичка по тая джаджа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Re: Диагностика

Мнение от Conqueror » 05 Окт 2013, 1:44

Ако разглежа само не, но тръгне ли да "настройва" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 05 Окт 2013, 9:49

Doviciozo написа:Един приятел си купи много як уред за диагностика,може да отчита работата на почти всеки компонент от двигателя,бил последно поколение и тн.Той иска да го пробва на моята кола,тъй като до сега не е работил с него а само се е обучавал малко,иначе поправя стартери и алтернатори и токове по коли.Може ли да ми прецака нещо по колата ако почне да ровичка по тая джаджа.

Повечето уреди последно поколение, не могат да се свържат с електрониката на Е36. ;) Но ако се свърже, както колегата ти казва, може да му позволиш само да чете, но не и да кодира или програмира каквото и да е- понякога когато работиш с неоргинален интерфейс едно се оправя, друго се разваля, да кажем виждал съм как при програмиране на табло е спирал да работи бордовият монитор- не става въпрос за Е36. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318is

Мнение от Doviciozo » 05 Окт 2013, 16:58

Значи забравям и да си търси друга кола за проба.Благодаря ви.

Назад към E36