За триене!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Отново спирачките !!!
Ако има течност и не се губи, и е гарантирано обезвъздушена, и ако педала потъва - помпа. Я вземи отиди на сервиз, вместо да караш с 200
Явно има нещо, което ти убягва. Не може всичко да е наред и да не спира.

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
.
Последна промяна m.dimitrov1992 на 01 Окт 2013, 22:56, променена общо 1 път
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Ти нормален ли си?! Кажи честно? Ясно ми е, че си 92ри набор с този ник, обаче ако си решил да се трепеш, просто се обеси - сериозно ти говоря. Има-няма си на 21 и караш със 180-200 ЧАКАЙКИ да ти се появят спирачки? Честно ли ?! Кажи поне в кой град си, да знам да не ходя там. Понахраних те, стига ти толкова, че ще започне да ти харесва.
Значи гледай сега, един вариант в който ако се изджасаш поне ще оживееш от експеримента. Удряш първа и развърташ мотора на над 5000 оборота, долу-горе колкото и ти се падат на 180-200, само че вместо на 5та, го сложи на първа.
И второ, вземи иди на читав сервиз. Форумната диагностика просто рядко помага.
Провери маркуча от сервото, към колектора, не знам с кой мотор си, но на шестака е eй там до червената дръжа на щеката за маслото.
.
От някъде колата ти смуче въздух и не може да направи вакуум.
И пак ти казвам, черната статистика дебне. E36 не са сигурни автомобили, доста меки са били още при производството им, ако не ми вярваш, виж euroncap crash test-овете за тях.
Значи гледай сега, един вариант в който ако се изджасаш поне ще оживееш от експеримента. Удряш първа и развърташ мотора на над 5000 оборота, долу-горе колкото и ти се падат на 180-200, само че вместо на 5та, го сложи на първа.
И второ, вземи иди на читав сервиз. Форумната диагностика просто рядко помага.
Провери маркуча от сервото, към колектора, не знам с кой мотор си, но на шестака е eй там до червената дръжа на щеката за маслото.

От някъде колата ти смуче въздух и не може да направи вакуум.
И пак ти казвам, черната статистика дебне. E36 не са сигурни автомобили, доста меки са били още при производството им, ако не ми вярваш, виж euroncap crash test-овете за тях.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
u`F`o написа:Ти нормален ли си?! Кажи честно? Ясно ми е, че си 92ри набор с този ник, обаче ако си решил да се трепеш, просто се обеси - сериозно ти говоря. Има-няма си на 21 и караш със 180-200 ЧАКАЙКИ да ти се появят спирачки? Честно ли ?! Кажи поне в кой град си, да знам да не ходя там.
От Перник е. Това обеснява доста работи

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
6 мнения
• Страница 1 от 1