In memoriam
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: In memoriam
bum_bum написа:Boyadjiev написа:Като не те кефи някой не чети какво пише, или пък спори с него - не трябва винаги да сте на 1 мнение
Е да де.Ти тогава защо почна да обсъждаш колко пари съм си налял в колата и как не станала както трябва без дори да си наясно че говориш за нещо съвсем различно? Като не те кефи- подминаваш.
Ами така правя вече, както виждаш - няма смисъл от заяждания

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Просто давам пример.
Не съм тунинг гуруто на форума но имам една от най-силните атмосферни В28 в света обаче няма да споделя нищо в техническите поради тая причина.
Сега е на мода Джомчето, илиенското гърненце, карбоновото фолио и т.н.. На някои хора не им харесва и не пишат, щото няма какво да кажат.

Не съм тунинг гуруто на форума но имам една от най-силните атмосферни В28 в света обаче няма да споделя нищо в техническите поради тая причина.
Сега е на мода Джомчето, илиенското гърненце, карбоновото фолио и т.н.. На някои хора не им харесва и не пишат, щото няма какво да кажат.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Boyadjiev написа:Като не те кефи някой не чети какво пише, или пък спори с него - не трябва винаги да сте на 1 мнение
Със Златко, който спореше не получаваше аргументирани отговори ами псувни, "ходи се прегледай" и "пий си хапчетата". Когато трябваше да обясни защо Е30 е по-подходяща от Е36 за писта показваше клипчета от DTM. Да ти имам и спора...
Последна промяна In_Memoriam на 30 Сеп 2013, 11:27, променена общо 1 път

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Дам има нещо такова.
Като пример се сещам за нисанджйите преди 5 6 години ///Marto и Оямата
имаше големи дразги между тях и бмвджийте , дълги , дълги постове и разни подмятания във "street racers" обаче толкова технически познания излизаха в тия спорове и дразги че ..... не си заслужаваше май да ги изгоните.Много техническа литература се изписваше в този под-форум , а го махнахте заради малоумни теми на някои за тогава нови потребители.
320 vs 318isтребител
Много ми е интересно какво стана с една знакова личност - Георги Пенчев?Кара ли си още комбито?Имаше едно страшно красиво Е34 комби с което беше обиколил Европа,спомням си за снимките му от Швейцария ужас
На събора и по дрифт дейовете идваше със една луда Е30-ка пак комби , изобщо той беше най-големия фен на комбитата от онази ера.
Имаше един потребител сега не се сещам точно за ника му .... може би беше landshaft или .... нещо подобно.
Живееше или в Англия или в Германия , работеше към маркетинга на БМВ разправяше големи истории.
И Sharo нещо се изгуби...
между другото , къде отидоха темите от стреет рейсърс - някъде из форума ли са или са затрити?
Като пример се сещам за нисанджйите преди 5 6 години ///Marto и Оямата

320 vs 318isтребител

Много ми е интересно какво стана с една знакова личност - Георги Пенчев?Кара ли си още комбито?Имаше едно страшно красиво Е34 комби с което беше обиколил Европа,спомням си за снимките му от Швейцария ужас

На събора и по дрифт дейовете идваше със една луда Е30-ка пак комби , изобщо той беше най-големия фен на комбитата от онази ера.
Имаше един потребител сега не се сещам точно за ника му .... може би беше landshaft или .... нещо подобно.
Живееше или в Англия или в Германия , работеше към маркетинга на БМВ разправяше големи истории.
И Sharo нещо се изгуби...
между другото , къде отидоха темите от стреет рейсърс - някъде из форума ли са или са затрити?

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Binev_OuT написа:...Много ми е интересно какво стана с една знакова личност - Георги Пенчев?Кара ли си още комбито?
Жорката се задоми с две дечица и лееко предаде марката

Лятото имаше голяма заигравка с Драйвинг Года и съответно Сблъсъка на Титаните на Бояна

viewtopic.php?f=19&t=341252
Binev_OuT написа:Имаше един потребител сега не се сещам точно за ника му .... може би беше landshaft или .... нещо подобно.
Ако говориш за Лендшарк, създателя на форума, той се метна на едно Е90 330i, присъства на Сбирката на яз.Копринка пролетта, скоро се виждахме на Сбирка на модела, на която дойде с Е92 335d

Ето и темата му, поздрав за Е30-каджиите

viewtopic.php?f=112&t=321501
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Едно време беше някак си по друго, сега като че ли се изроди този форум
X-citer
NeoPrint
the BOSS
BESSNIA
THE WOLF
TURTURELO
LEON
BREYTONA
за тези юзъри се сещам от едно време, имаше 1-2ма които продаваха части
БМВ-тата над 163 коня бяха МИТове и ЛЕГЕНДИ, 

X-citer
NeoPrint
the BOSS
BESSNIA
THE WOLF
TURTURELO
LEON
BREYTONA
за тези юзъри се сещам от едно време, имаше 1-2ма които продаваха части

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Ами имаше един ТРАКТОРА, дето бил незнам си какъв М5 уж, филми на килограм и след известна пауза през която не влизах във форума четох по темите съвсем случайно, че се оказал щофьор с развинтено въображение само, че не намерих как е станала засечката ако някой желае да сподели 

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Нека направим една тема с молба да се върнат всички знакови личности, да се върнат и изгонените, че без тях не е същото.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Човек трябва да е фога да може да отговори на всички заяждания в този форум, след всички тези години, в които го зяпам и спамя (кога активно, кога не), чак сега почвам да осъзнавам какви мазохисти са админите/модераторите, да ви кълват целодневно пак и пак и пак пумията
Сигурно и те мечтаят за отминалото време, но не заради друго, ами заради многократно по-малкия обем пумия, който се е изливам в сравнение със сега, когато хиляди народ виси тук. Толкова ли е трудно просто да си черпите и споделяте информация относно любимата марка автомобили, та е нобходимо и да се заяждаме ?
Старите потребители, колко бяха готини, сега колко е тъпо... това сме го чели, чели, чели... ами няма да се върнат, не няма и това не е неизменно лошо. Защото живота си върви и хората си вървят по пътя, променят се, имат различни преоритети и т.н. Не може вечно да четем едни и същи фермани от едни и същи хора. Аз самият също изпитвам носталгия и си спомням емоции, свързани с емоциите на други фенове, които сега не виждам да пишат, но това не означава, че трябва да се изпада в някаква драма. Има нови личности, които също допринасят по някакъв начин. Ооооо ама те били пубери, идоити, спамъри, само съсипват идеята... ами не смятам така! Аз лично съм почерпил много полезна информация и съм си закупил шепа части от нови потребители на форума и съм доволен за което. Не може да се лежи само на старото дередже. Ебаго, само старите кучета ли разбират от БМВ-та ? Само те ли имат ноу-хау, части и сърце ? Щафетата се предава, за добро или лошо и няма как това да бъде променено насила. И аз си мисля, че е голяма работа, че сме си говорили глупости с някои хора на бензиностанцията преди години, ама излизта млади момчета, които карат, организират меропеиятия на интересни места, имат интересни коли и т.н. и виждам, че това е новото време, а не какво ние сме си говорили едно време. Много интересно било, а сега е тъпо. Е не е баш така.
Аз също съм бил измамен от прословут майстор в този форум, който продължава да си развява байряка (също като bum_bum, той си знае кой е) и не му свалям шапка за което. Та старите кучета...са стари кучета - да ходят където щат. Моля младежите, които четат гръмките им слова от преди години, да внимават. Защото колкото и да не му се вярва на човек на млади години, с времето осъзнава някои неща.
Аз не се гордея с всичките си постъпки, някои хора могат да ме критикуват, но никой не съм измамил и не съм подвел, дори съм помагал с каквото мога (и на мен са ми помагали, за което съм искрено благодарен). Съжалявам за всяка лоша емоция, която съм създал на някой колега. Мога да се извиня. Но не е правилно да кълнем новите членове и админи затова, че старите такива били в немилост. За всичко си има причина и съм далеч от мисълта, че тяхната липса е в резултат на някаква неправда.
Горе главата и газ на баварците

Старите потребители, колко бяха готини, сега колко е тъпо... това сме го чели, чели, чели... ами няма да се върнат, не няма и това не е неизменно лошо. Защото живота си върви и хората си вървят по пътя, променят се, имат различни преоритети и т.н. Не може вечно да четем едни и същи фермани от едни и същи хора. Аз самият също изпитвам носталгия и си спомням емоции, свързани с емоциите на други фенове, които сега не виждам да пишат, но това не означава, че трябва да се изпада в някаква драма. Има нови личности, които също допринасят по някакъв начин. Ооооо ама те били пубери, идоити, спамъри, само съсипват идеята... ами не смятам така! Аз лично съм почерпил много полезна информация и съм си закупил шепа части от нови потребители на форума и съм доволен за което. Не може да се лежи само на старото дередже. Ебаго, само старите кучета ли разбират от БМВ-та ? Само те ли имат ноу-хау, части и сърце ? Щафетата се предава, за добро или лошо и няма как това да бъде променено насила. И аз си мисля, че е голяма работа, че сме си говорили глупости с някои хора на бензиностанцията преди години, ама излизта млади момчета, които карат, организират меропеиятия на интересни места, имат интересни коли и т.н. и виждам, че това е новото време, а не какво ние сме си говорили едно време. Много интересно било, а сега е тъпо. Е не е баш така.
Аз също съм бил измамен от прословут майстор в този форум, който продължава да си развява байряка (също като bum_bum, той си знае кой е) и не му свалям шапка за което. Та старите кучета...са стари кучета - да ходят където щат. Моля младежите, които четат гръмките им слова от преди години, да внимават. Защото колкото и да не му се вярва на човек на млади години, с времето осъзнава някои неща.
Аз не се гордея с всичките си постъпки, някои хора могат да ме критикуват, но никой не съм измамил и не съм подвел, дори съм помагал с каквото мога (и на мен са ми помагали, за което съм искрено благодарен). Съжалявам за всяка лоша емоция, която съм създал на някой колега. Мога да се извиня. Но не е правилно да кълнем новите членове и админи затова, че старите такива били в немилост. За всичко си има причина и съм далеч от мисълта, че тяхната липса е в резултат на някаква неправда.

BMW only!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Оп, оп, има е жени беее
И на мен ми се ще да са малко по-въздържани колегите, абе кво ви прави удоволствие нон-стоп да се джанкате не знам, ама то и ся джанкането е едно, на третата дума почваш да обиждаш на лична основа... Понякога се срамувам като отворя някоя тема и .... имаме славата на големия, най-сполетения, с най-многобройни и атрактивни мероприятия автомобилен Клуб, а тука като в махалата... Повече уважение трябва към отсрещния!

amd написа:........................................................

И на мен ми се ще да са малко по-въздържани колегите, абе кво ви прави удоволствие нон-стоп да се джанкате не знам, ама то и ся джанкането е едно, на третата дума почваш да обиждаш на лична основа... Понякога се срамувам като отворя някоя тема и .... имаме славата на големия, най-сполетения, с най-многобройни и атрактивни мероприятия автомобилен Клуб, а тука като в махалата... Повече уважение трябва към отсрещния!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Тва нови срещу стари ми е много интересно. Аз съм от новите, но чета форума от началото, някой има ли представа, кви глупости са писали някой от старите, ама сега гледаме от високо и караме расови автомобили....
Някой ако се чуди за, кво иде реч да върне назад. Лошото, което видях, е че така наречените стари взеха да се ядът и цакат по между си, гледам и за големи цифри става въпрос.
Едва ли ще се върне някой, поне останалите да драскат. Младежите има, какво да научат от Бум-бум и Славянко, и Явор ако емотиконите не му бяха от лявата страна на форума.
Добре, че в шарка не останаха коли, че да няма плювни, гледам в е34 яко се заформяте.
Гледам и доста младежи оцветени, които се опитват да имитират батковците, сори, рано ви е, има време.
Нека не забравяме, че става въпрос за национален форум БМВ, собственическото държание дразни. А това, че превръзките, извънземните, стомашните разстройства и любовниците са преди техническите подфоруми е
Някой ако се чуди за, кво иде реч да върне назад. Лошото, което видях, е че така наречените стари взеха да се ядът и цакат по между си, гледам и за големи цифри става въпрос.
Едва ли ще се върне някой, поне останалите да драскат. Младежите има, какво да научат от Бум-бум и Славянко, и Явор ако емотиконите не му бяха от лявата страна на форума.
Добре, че в шарка не останаха коли, че да няма плювни, гледам в е34 яко се заформяте.
Гледам и доста младежи оцветени, които се опитват да имитират батковците, сори, рано ви е, има време.
Нека не забравяме, че става въпрос за национален форум БМВ, собственическото държание дразни. А това, че превръзките, извънземните, стомашните разстройства и любовниците са преди техническите подфоруми е

Ами събират си се момчетата от време на време
Ядене пиене лаф смях и така...далеч са от комерсиалщината и си гледат кефа колите и семействата
Пускат по някоя темичка за части и се забавляват накъде отива целия цирк

Ядене пиене лаф смях и така...далеч са от комерсиалщината и си гледат кефа колите и семействата

Пускат по някоя темичка за части и се забавляват накъде отива целия цирк

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
тук са си повечето колеги,нали сте наясно че много от темите са коментирани едно време.
повечето се правят,че ги няма.няма да издавам имена ,но 90% все още отварят поне веднъж седмично форума.
па, за какво са ви,аз нали съм тук

повечето се правят,че ги няма.няма да издавам имена ,но 90% все още отварят поне веднъж седмично форума.
па, за какво са ви,аз нали съм тук

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
акулчо костенурков нинджов (по спомен) ...
Не помня какво стана с ati. Имаше някакви истории, ама не ги помня. Не ми се коментират промените с времето, защото на някого няма да му се хареса. Само ще кажа, че всичко се комерсиализира и любовта към марката отиде на заден план. Примери няма да давам. Определено е лошо, че изгубихме alx. Вижте колко време го няма, а темите му са все актуални. Поддържам връзка и със собственика на най-бързата Е30 във форума. За него бих казал, че е най-доброто приятелство, което този форум ми е дал през годините.

55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4