Колеги трябва ми съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- sexa86
- Потребител
-
- Кара: E36 COUPE 328I
- Мечтае да кара: M3 :)
Колеги трябва ми съвет
Здравейте колеги трябва ми съвет относно джанти стайл 23 М-контур. Значи в момента съм с тези джанти предните са ми 7.5ж ет35 а задните са 8.5ж ет13 и стой много добре но сега се чудя за малко промяна просто нз дали ще стой добре всичко ще е същото само че от пред имам възможност да сложа 9ж ет45 само че ме притеснява това че предните ще станат с по голям борд другото пък заради което си мисля че ще стане добре е че са с ет45 и ще стоят на вътре общо взето само борда ме притеснява че ще си личи разликата че предния е по голям от задния според мен няма да стане добре затова реших да се посъветвам с вас благодаря ви предварително
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: Колеги трябва ми съвет
sexa86 написа:Здравейте колеги трябва ми съвет относно джанти стайл 23 М-контур. Значи в момента съм с тези джанти предните са ми 7.5ж ет35 а задните са 8.5ж ет13 и стой много добре но сега се чудя за малко промяна просто нз дали ще стой добре всичко ще е същото само че от пред имам възможност да сложа 9ж ет45 само че ме притеснява това че предните ще станат с по голям борд другото пък заради което си мисля че ще стане добре е че са с ет45 и ще стоят на вътре общо взето само борда ме притеснява че ще си личи разликата че предния е по голям от задния според мен няма да стане добре затова реших да се посъветвам с вас благодаря ви предварително
Колега тва е най-дългото изречение което съм чел без пунктуация нищо не ти се разбира какво питаш,чета няква каша.
Последна промяна GecataBMW-E46 на 27 Сеп 2013, 23:44, променена общо 1 път
- powergsxr
-
-
- Кара: През просото
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: BMW 330i
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Заради ет-то борда идва различен,а като ги сложиш едните джанти до другите,как ти изглеждат...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- sexa86
- Потребител
-
Еми точно това е проблема че за да ги сложа трябва да ги купя и ще ми дойдат с еконт. Иначе не ми се вижда много голяма разликата като ги гледам на снимка апък и си мисля че след като ет-то е такова ще обере разликата но не съм сигурен 

- sexa86
- Потребител
-
GecataBMW-E46 написа:sexa86 написа:Здравейте колеги трябва ми съвет относно джанти стайл 23 М-контур. Значи в момента съм с тези джанти предните са ми 7.5ж ет35 а задните са 8.5ж ет13 и стой много добре но сега се чудя за малко промяна просто нз дали ще стой добре всичко ще е същото само че от пред имам възможност да сложа 9ж ет45 само че ме притеснява това че предните ще станат с по голям борд другото пък заради което си мисля че ще стане добре е че са с ет45 и ще стоят на вътре общо взето само борда ме притеснява че ще си личи разликата че предния е по голям от задния според мен няма да стане добре затова реших да се посъветвам с вас благодаря ви предварително
Колега тва е най-дългото изречение което съм чел без пунктуация нищо не ти се разбира какво питаш,чета няква каша.
Ами колега съжалявам че не си разбрал нищо но според мен след като не си разбрал нищо от това което пише е редно да отминеш просто темата без да ми пускаш някакви си безсмислени постове и да ми се правиш на даскал по български език

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
А това 9J за отпред не те ли притеснява,ако им размениш местата..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- sexa86
- Потребител
-
vladi_a_i написа:А това 9J за отпред не те ли притеснява,ако им размениш местата..
Ами ако питаш за това че ще опира не съм мислил за това но все пак не мисля че ще опира много де

8 мнения
• Страница 1 от 1