Търси се: Колега с 525D РЪЧКА
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Търси се: Колега с 525D РЪЧКА
И според мене трябва да стане. Също така и колегите да не се притесняват, че може да стане нещо на колата им - колегата е точен
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
adovet написа:И според мене трябва да стане. Също така и колегите да не се притесняват, че може да стане нещо на колата им - колегата е точен
И аз подкрепям мнението на adovet. Лично съм си доверявал колата на колегата и мога да гарантирам, че няма място за притеснение!

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Браво на колегата, взел си е наи хубавото - 2.5 с ръчни скорости:)
Нека сподели за разхода, имаики предвид старата му 3.0д автомат
И моята се води с редуцирана мощност /вместо 163 - 150/, но да видим какво ще каже колегата мадчикън
Интересно е дали разхода остава същият след дигането на конете, защото много ми харесва разход от 4.5 по колонка, и 4.0 по борд
Нека сподели за разхода, имаики предвид старата му 3.0д автомат

И моята се води с редуцирана мощност /вместо 163 - 150/, но да видим какво ще каже колегата мадчикън
Интересно е дали разхода остава същият след дигането на конете, защото много ми харесва разход от 4.5 по колонка, и 4.0 по борд

Разхода скоро ще бъде засечен, в момента седи 8.5-9 в София по борд, но още не знам колко лъже
Но няма да е 13-14
Според мен разхода ще се запази същият при нормално каране съпоставяйки 163 и 177.

Според мен разхода ще се запази същият при нормално каране съпоставяйки 163 и 177.
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Според мен, първо си махаш опцията от VO, след това ми казваш part number-а на ДДЕто си и аз ти изпращам последния софтуер и ти си го флашваш с WinKPF.
Би трябвало да стане
Би трябвало да стане
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Сега идва въпроса, след като е с редуцирана мощност, какво означава това. Турбото по-малко ли надува, по-малко гориво ли се пуска в системата, интересно ми е някои дали знае точно какво става.. ?
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
А за мен идва въпроса... Колата ли смени ти?!!?!?!?
И какво направи с оня самолет???
И какво направи с оня самолет???
Става това, че софтуерно е ограничена, хардуера е същия. Като си разчетеш вина, отгоре ще видиш че мотора ти е с пълната мощност.
Колеги, колата вече е успешно флашната и би трябвало да съм с фабричните 177 коня. Колата върви една идея по-добре особенно след 80, но разликата не е смазваща, каквато не съм и очаквал
Искам да изкажа пред всички, огромните си благодарности към колегата vgza, който бе така добър да предостави DATEN файловете на всички нас, както и да отговаря на въпросите ми свързани с WinKPF.
Също така искам да благодаря на колегата MadChicken, който даде правилната насока и точната версия, с която трябваше да се флашне колата!
Благодаря ви!
Искам да изкажа пред всички, огромните си благодарности към колегата vgza, който бе така добър да предостави DATEN файловете на всички нас, както и да отговаря на въпросите ми свързани с WinKPF.
Също така искам да благодаря на колегата MadChicken, който даде правилната насока и точната версия, с която трябваше да се флашне колата!
Благодаря ви!
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7

Радвам се, че успя

Колеги едно въпросче по темата - ще оглеждам едно Е60 2005 525д ръчка (ако това е от значение) и понеже от темата разбрах, че има вероятност мощността да е ограничена на 163 кс, въпроса ми по какъв начин това може да се разбере - само по вина ли или има и някаква друга индикация? Мерси предварително.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2