побелял монитор 728i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 и е34
- Мечтае да кара: АН 225
побелял монитор 728i
Здравейте колеги,
днес ми се случи нещо много странно - изведнъж монитора 4:3 ми побеля (свети бяло или сиво) и едновременно с това не се чува щтракането на мигачите, а си работят, вероятно има още нещо засегнато, но още не съм го открил...
Проверих предпазителите, които са отпред под капака, също и тези над акумулатора, всички изглеждат добре. Търсих в жабката предпазители ама нямам, колата е фейслифт.
Дали има предпазител, който не съм видял или трябва да проверя съединенията?
Ще съм много благодарен за идеи и предложения!
днес ми се случи нещо много странно - изведнъж монитора 4:3 ми побеля (свети бяло или сиво) и едновременно с това не се чува щтракането на мигачите, а си работят, вероятно има още нещо засегнато, но още не съм го открил...
Проверих предпазителите, които са отпред под капака, също и тези над акумулатора, всички изглеждат добре. Търсих в жабката предпазители ама нямам, колата е фейслифт.
BMW Power
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: побелял монитор 728i
На мен ми направи тоя номер веднъж - миналата година, но се оправи от самосебе си при повторно даване на контакт и повече не е правила така...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
Пробвах няколко пъти по този начин... не се оправи.
След малко слизам до колата и ще пробвам пак, после ще изключа акумулатора за 30тина секунди и пак ще видя
След малко слизам до колата и ще пробвам пак, после ще изключа акумулатора за 30тина секунди и пак ще видя
BMW Power
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
steel_nick написа:Здравейте колеги,
Колега, ако не решиш проблема по начина, който описваш, е възможно монитора да има софтуерен бъг и тогава е необходимо да се презапише софтуера му.
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
Пичове, стана!
Разкачих акумулаторя и докато изчаквах махнах и поставих предпазителите 46 и 69, отговарящи за монитора, музиката, навигацията и т.н.
Когато го закачих всичко си беше наред
) щастие голямо!
Извинявам се за оффтопика, но само да споделя - първоначално нямах нито дата, нито час, след известно време ми се появиха (без да съм сверявал), часа обаче беше точно 1 час назад, някой има ли представа как тази кола познава датата и часа (дали няма шепа с боб някъде около чейнджъра?)
Дано тази тема погне на някой колега в бъдеще!
Разкачих акумулаторя и докато изчаквах махнах и поставих предпазителите 46 и 69, отговарящи за монитора, музиката, навигацията и т.н.
Когато го закачих всичко си беше наред

Извинявам се за оффтопика, но само да споделя - първоначално нямах нито дата, нито час, след известно време ми се появиха (без да съм сверявал), часа обаче беше точно 1 час назад, някой има ли представа как тази кола познава датата и часа (дали няма шепа с боб някъде около чейнджъра?)
BMW Power
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
steel_nick написа:Пичове, стана!
Когато го закачих всичко си беше наред) щастие голямо!
Понякога и така се получава- рестартиране с изключване на захранването.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
zvetiko написа:
Колега, ако не решиш проблема по начина, който описваш, е възможно монитора да има софтуерен бъг и тогава е необходимо да се презапише софтуера му.
Честно ли ???

Монитор и софтуер - в едно изречение ?
Ама ти вярно си се взел за голям диагностик

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ilko Ivanov написа:zvetiko написа:
Честно ли ???![]()
Монитор и софтуер - в едно изречение ?
Ама ти вярно си се взел за голям диагностик

Колега zvetiko,на Селановци имам едни телевизор Рубин 714с.....мое ли нещо да му измислим да му ъпдейтнем софтуера

Според мене,искаш да стигнеш Явор като мнения....ма не е начина това

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
според мен просто колегата неможе да се изрази по начин по който да го разберете, аз имах същия проблем - бял екран, но при мен не се оправи за съжаление, а направо ми изгърмя МК-то беше му спрял вентилатора и от там умряло ... както и да е след като умря естествено ми избяга навигационното меню а с него си замина и по-модерния вид на останалите менюта момчетата дето ми го оправят казаха че менюто зависело от МК модула а като го няма този модул менюто е все едно много ранна бета версия едни грозни букви и с висока резолюзия все едно тъкмо сте преинсталирали windows и няма никакви драйвери.
Та може би колегата е имал впредвид МК-то може би, незнам, на автора препоръчвам да си го погледне този модул да не гръмне и неговия, че на мен не ми беше хич приятно да купувам нов :/ моя беше мк3 , сега съм временно с мк2 и има разлика чисто визуално в менютата
Та може би колегата е имал впредвид МК-то може би, незнам, на автора препоръчвам да си го погледне този модул да не гръмне и неговия, че на мен не ми беше хич приятно да купувам нов :/ моя беше мк3 , сега съм временно с мк2 и има разлика чисто визуално в менютата
- guttaville
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: F01/F02
- Детайли за колата: M57D30
И аз имах такъв проблем,оправи се като откачих акумулатора за 2 часа.После всичко си беше ок,само трябва да се има предвид акумулатора на какво дередже е,дали се зарежда добре и т.н. Най-добре се вижда съответно на компютър като се закачи.

Няма нито едно БМВ блъснато отзад,защото не могат да ги стигнат!
10 мнения
• Страница 1 от 1