В багажника имам...
Модератор: Общи модератори
В багажника имам...
Провокира ме в една друга тема този коментар:
Та какво носите в багажника/жабката/под седалката
Ножове, пистолети и бухалки са полезни понякога, но ще ги пропуснем и няма да ги обсъждаме... Говорим за неща от типа на:
Аптечка, пожарогасител, въже, кабели за ток, дребни чаркове, резервни лампи, антифриз, вода и т.н. Зимното оборудване също е интересно... И като носите гледате ли дали нещата са в срок на годност когато имат такъв
Носите ли изобщо, ако не носите- що
Ако багажникът ви е пълен- що
Аз ще спомена по-късно...
stefanoff написа:Демек си заверяваш пожарогасителя всяка година и следиш годността на лекарствата в аптечката ?
Та какво носите в багажника/жабката/под седалката

Аптечка, пожарогасител, въже, кабели за ток, дребни чаркове, резервни лампи, антифриз, вода и т.н. Зимното оборудване също е интересно... И като носите гледате ли дали нещата са в срок на годност когато имат такъв

Носите ли изобщо, ако не носите- що

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: В багажника имам...
Под седалката имам пожаргоасител, като се отвори багажника имам само чадър на пръв поглед. Иначе в отделението отстрани и в легена на резервната гума имам сякви неща, малък комплект гедоре, аптечка, 2ри пожарогасител от малките, кръстачка, въже за теглене, ръкавици, покривало за седалка, wd40, резервни крушки, бутилка с антифриз или вода, покривало за багажника, ножче за стъкло и 2-3 смарт кърпи.
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
В багажника... гедоре, кръстачка,една кутия с разни гайки винтове болчета, аптечка, пожарогасител от малките, брезент, комплект отверки, едно корабно въже за теглене
, масло за всеки случай, вода 2л. , крик, ръкавици и два парцала.
В страничните врати имам кутийка с резервни крушки и бушони и един нож.
Това е май като цяло

В страничните врати имам кутийка с резервни крушки и бушони и един нож.
Това е май като цяло

"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Аптечка+всичкте неща с нея както са си комплект,пожарогасител,триъгълник...масло останало от смяната,спрей за помпане и лепене на гуми...ааа и дюшеците от морето още си карам

- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
Газова, аптечка, триъгълник, жилетка.
Крик, малко ключове, малко отверки и свински опашки.
2 баласта (един пред заминаване и втори премигащ), 1-2 ксенонови крушки.
Бутилка вода, а на моменти и масло за доливане.
3 микрофибърни парцала и 1 гедьоркийка.
Попътно към София редовно имам дрехи и кутийки с храна (не от мама, обичат ме момите)

Крик, малко ключове, малко отверки и свински опашки.
2 баласта (един пред заминаване и втори премигащ), 1-2 ксенонови крушки.
Бутилка вода, а на моменти и масло за доливане.
3 микрофибърни парцала и 1 гедьоркийка.
Попътно към София редовно имам дрехи и кутийки с храна (не от мама, обичат ме момите)

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Крик и триъгълник само
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
В бегачката имам само необходимото за да не ми пишат акт - триъгълник, актечка(с уред за изкуствено дишане
), пожарогасител и жилетка. В жабката само Г-тек и компакт диск (ако няма радио и ми е писнало от рева от генерацията). Нищо друго - не ми и трябва.
В евридейката е пълно бойно снаражение - резервна гума, крик, клиюч за гуми, аптечка, пожарогасител и тн. тия задължителните, крушки - фул комплект
(ако ми изгори в движение да няма акт), парцалче, ръкавици, масло, антифриз, течност за чистачки, инструменти някакви/всякакви, шампоан за кола, гъба, за интериор мазила... Абе много неща има, че място около резервната гума бол. Освен една малка чантичка за лаптоп и газова бутилка няма нищо друго (смисъл всичко е в чантата, че мразя нещо да трака/тропа и да се разхожда из багажника). Ааа да - и в жабката най-любими и избрани CD-та с рочец - колкото CD-та може да се съберат, не съм ги броил) И те така... Зависи от предназначението на колата най-вече...

В евридейката е пълно бойно снаражение - резервна гума, крик, клиюч за гуми, аптечка, пожарогасител и тн. тия задължителните, крушки - фул комплект

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Пожарогасител, дето ми се пада батко, мисля че е '80ти набор, ама не съм точно сигурен
Резервна гума, която не е напомпана, нямам и помпа но за сметка на това имам крик !
Аптечка от предишния собственик, дрънчи вътре нещо предполагам е заредена. Една кутия дълга такава, в която май трябва да има триъгълник, но честно казано не съм проверявал. Комплект с някакви ключове, от които единствено съм ползвал секретния болт на джантите като сменям гумите, другите не ги знам каква им е целта да са там и за какво се борят ! Масло половин литър останало от смяната и половинка антифриз, който ако се прецеди през хляб /поне според руските филми/ става и за пиене , докато чакам пътна помощ 

Не Мы такие, Жизнь такая
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аптечка, пожарогасител, текстилни вериги за сняг, кабели за ток, 2 въжета за дърпане, чифт ръкавици за смяна на гуми, обикновен чаршаф за гуми, покривало за колата, фенер, газ и бензин за запалки, бутилка 1л масло, 2 чифта маратонки, 2 плика с предимно суитчъри, 2 пистолета със съчми, бутилка 0.5л със съчми, микрофибърна кърпа, нормална квадратна кърпа, гидория, чадър, метална лопата за зимата, лопата-ледоразбивач и от тия пластмасовите за почистване на снега и разбиване на леда от стъклата, бутилка препарат против замръзване на стъклата, бутилка препарат против изпотяване на стъклата и бутилчица размразител за ключалки 

Последна промяна M3 E92 на 25 Сеп 2013, 21:26, променена общо 2 пъти
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Пффф... Пожарогасител под седалката, да ми е под ръка- палил съм се с един приятел и от тогава много държа на това, защото ако не беше читав пожарогасителя на момчето щеше да има една Е34-ка по-малко.
Фенер, гедоре, гаечни ключове комплект, сандъче с клещи, макетен нож, отвертки, комплект накрайници за отвертки, камара винтчета, болтове, гайки, френски ключ, кръстачка, кабели за ток, комплект шестограми, едно зацепено виско, комплект глухи ключета, ръкавици, резервен пистов ремък, вода с антифриз, бушони, комплект за поставяне на фитили в гума, парцали... Сигурно има още ма не се сещам.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Фенер, гедоре, гаечни ключове комплект, сандъче с клещи, макетен нож, отвертки, комплект накрайници за отвертки, камара винтчета, болтове, гайки, френски ключ, кръстачка, кабели за ток, комплект шестограми, едно зацепено виско, комплект глухи ключета, ръкавици, резервен пистов ремък, вода с антифриз, бушони, комплект за поставяне на фитили в гума, парцали... Сигурно има още ма не се сещам.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Разложен или ползваш негасена вар ?
Ако ползваш първия вариант -без консерванти
кашон с борчета е задължителен обитател на багажника 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Масло за доливане, 4л вода, като тръгвам на път, гледам 2-та литра да е с топла, резервни крушки, мазила за табло, мазила за кожата, мазила за гумите, гъба, ремък, кабели за ток, въже за дърпане, мултифункционална отверка с фенерче, фибър, мръсен парцал и памучен парцал, пожарогасител, аптечка / държа всичко да е в срок /, ключове, наметало за колата.. Носих и резервна гума тип патерица, ама се оказа, че не влиза в главината 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Минималните неща,нужни за да не ме глобят,усилвател,филтри на предната линия,субуфер и резервната гума,за да не ми се прецака кората
иначе не ми е нужна,защото колата почти не излиза от гаража,а и да излезе,ще е за кратко разстояние