Волан на E53 3.0D
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Martin_Lozanov
- Потребител
-
Волан на E53 3.0D
Здравейте колеги, от 2 дни съм с фейслифта 2004г. До момента имам прекрасни впечатления от колата, но има едно нещо, което малко ме притеснява и искам да се посъветвам с вас. При първи старт и шофиране, волана е по-тежък от обикновено. Няма значение дали ще спра след 200 метра и 5км, след втория старт волана е значително по лек. На какво би могло да се дължи това, колата влиза в сервиз за масла и тн. във вторник. Мира не ми дава, тъкмо съм я купил и се чудя дали това е проблем, или е нормално?
- Martin_Lozanov
- Потребител
-
Re: Волан на E53 3.0D
Ходих да я прегледат и ми казват, че нищо не откриват... От 2 дни не го е правила, нито при първи старт, нито след това, започвам да се обърквам..
- Martin_Lozanov
- Потребител
-
Моят майстор, се оказа, че няма компютърна диагностика за BMW. Дали ще може да ми препоръчате някой от форума, може и на ЛС, за да се свържа с човека и поне да направим чек 

- Martin_Lozanov
- Потребител
-
И още нещо колеги, както си карах и увеличих 1 песен, всичко от дясно рязко заглъхна, като работех с копчетата от волана. След това гледах настройките и всичко е ок, като дам само от дясно да свири на макс се чува леко пращене и съвсем леко се долавят звуци от песента. На някой, ако му се е случвало ще съм благодарен за съвет.
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
И на мен един път ми изчезна звука от пасажерската врата и пръщеше...на другия ден нямаше преблеми ,та и до ден днешен.. 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Martin_Lozanov написа:Моят майстор, се оказа, че няма компютърна диагностика за BMW. Дали ще може да ми препоръчате някой от форума, може и на ЛС, за да се свържа с човека и поне да направим чек
Загубил съм си кристалната топка

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Martin_Lozanov
- Потребител
-
Хаха, вярно че не съм посочил
За София иде реч 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Martin_Lozanov
- Потребител
-
Колеги, да споделя какво ми се случи вчера. Както се качвам на Цариградско шосе, настъпвам, за да се включа в движението, джипа се форсира, все едно е на неутрална и и след това изтрака нещо и няма палене. С платформа до майстор, установи се, че се скъсал маховика към скоростите и няма как и да запали така. При опит да завърти стартера се чуваха скандални звуци.. Сега чакам финалната присъда...
10 мнения
• Страница 1 от 1