Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- kiril_traykov
- Потребител
-
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Mladenoff написа:Конкретно синият седан от линка не е с фабричен ксенонИначе седани с м-тех 2 брони има (http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=483puv) Обаче не изпълват всички критерии на колегата. Салон и брони се сменят лесно, не би трябвало да са такъв проблем.
А като цени как вървят тези смяни?
И тази няма мулти волан.
А мислите ли че това е най-добрият избор за тези пари ?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
tlilock написа:Добре, а тази как е януари 2001ва и е с фейслифт, или е преправяна:
viewtopic.php?f=46&t=333852
Има и такива - правена не е!
Правят се брони и капаци,интериор ама и двигателя да е слаган е смешно

Както има 2003 с АСЦ така и 2001 фейслифт - да много редки са така,да кажем тази е от първите в производство
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
kiril_traykov написа:Mladenoff написа:Конкретно синият седан от линка не е с фабричен ксенонИначе седани с м-тех 2 брони има (http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=483puv) Обаче не изпълват всички критерии на колегата. Салон и брони се сменят лесно, не би трябвало да са такъв проблем.
А като цени как вървят тези смяни?
И тази няма мулти волан.
А мислите ли че това е най-добрият избор за тези пари ?
аз я гледах... не е лоша, но е бая гола на екстри. мотора и окачване ми се сториха читави. газовата е неква куче марка (или поне не съм я чувал аз) и салона е позахабен. ако я вземеш за шест, шест и петстотин макс е ок според мене.

Заслужава ли си тази според вас? http://prodavalnik.com/bmw-320-i31391505 Цената е коментирана до 7600 като се продава с други 17-ки. Ето и няколко снимки на щетите , които не се виждат от снимките в продавалник. http://prikachi.com/images/885/6592885N.jpg , http://prikachi.com/images/887/6592887c.jpg , http://prikachi.com/images/888/6592888t.jpg , http://prikachi.com/images/889/6592889A.jpg . Гумите и джантите няма смисъл да ги коментираме видимо е.
Пич, не си заслужава, защото колата е била стария FACE!!!

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: ///M
Единственото което забелязвам е изтъркания волан и километрите нямат много съответствие.
- lagoon82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 М3-Manual, е36 328 Hamann
- Мечтае да кара: кара ги вече
Колега за е46 м3 не си заслужава , прекалено ниска е цената, само се загледай в германия цените на м3 нямат нищо общо. По добре събери още парички и си купи от германия с сервизна история, иначе ще те заболи главата много. И аз съм на вълна м3

- kiril_traykov
- Потребител
-
[/quote]аз я гледах... не е лоша, но е бая гола на екстри. мотора и окачване ми се сториха читави. газовата е неква куче марка (или поне не съм я чувал аз) и салона е позахабен. ако я вземеш за шест, шест и петстотин макс е ок според мене.[/quote]
Такава кошница няма да взема
Първо, че няма мулти волан, втора ми изглежда много захабена и доре не съм я споменал като вариант...
Има ли вариант, в който да са с 6 скорости ?
Такава кошница няма да взема

Първо, че няма мулти волан, втора ми изглежда много захабена и доре не съм я споменал като вариант...
Има ли вариант, в който да са с 6 скорости ?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
lagoon82 написа:
Колега за е46 м3 не си заслужава , прекалено ниска е цената, само се загледай в германия цените на м3 нямат нищо общо. По добре събери още парички и си купи от германия с сервизна история, иначе ще те заболи главата много. И аз съм на вълна м3
Няма такава кола, на такава цена. Просто се нуждая от средства.
А може човека да е на зор

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:lagoon82 написа:mumford написа:Мнения за тази ?
По добре събери още парички и си купи от германия с сервизна история, иначе ще те заболи главата много. И аз съм на вълна м3
Може ли някой да ми обясни защото и аз съм на тема М3, защо е такава огромна разликата в цените на М3 в Германия и Англия , като в Англия може за 7000 паунда да си намериш М3 само , че с десен волан а в Германия цената е два пъти повече за най-евтиното М3 ?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bmwist написа:Може ли някой да ми обясни защото и аз съм на тема М3, защо е такава огромна разликата в цените на М3 в Германия и Англия , като в Англия може за 7000 паунда да си намериш М3 само , че с десен волан а в Германия цената е два пъти повече за най-евтиното М3 ?
Ти сериозно ли?

- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
Bavarcho написа:bmwist написа:Може ли някой да ми обясни защото и аз съм на тема М3, защо е такава огромна разликата в цените на М3 в Германия и Англия , като в Англия може за 7000 паунда да си намериш М3 само , че с десен волан а в Германия цената е два пъти повече за най-евтиното М3 ?
Ти сериозно ли?
Колега нещо странно ли има във въпроса ми? Ако да кое е то
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Gqbriel написа:Няма такава кола, на такава цена. Просто се нуждая от средства.
А може човека да е на зор
На българина не мож' му угоди! Той предпочита да вземе същото м3 за 25,000лв отколкото за 17-18 бона и да се успокоява с това, че цената е реална.

Момчета, като сте на вълна "М3" имате ли по 20,000лв кеш в джобчето или само сте на вълната, защото ако ги имате няма да е лошо да отидете да покарате някоя м3-ка, да я проверите в сервиз, да изчетете форума тук (а още по-добре и чуждестранните). Да се свържете със Sharo, Fanatica, rve и да ги поразпитате туй-онуй за тези коли да ви дадат инфо от първа ръка. Никой няма да ви откаже.
м3 е46 на година
343 коня - данък от 465лв до 930лв.
гражданска отговорност - 300лв.
каско - 1500лв.
леко обслужване - 500лв.
----------------
3000лв. на година само за да я притежавате без да плащате ремонти, упгрейди и бензин (и то ако сте късметлии с данъка, че в Плевен е 930 кинта за тия коне

----------------
та, едно е да си "на вълна м3" (да не вЪлна, а не вълнА само

You said: "Time will change!" What if it changes you?