Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
То пък много ни е притрябвал примерно Слай за да мръдне няколко пъти джуки в нашия филм и да му платят милионче.
Предпочитам вместо тая глупост, този сезон да не претупват нещата както направиха през миналия. Не искам да виждам сценки като убийството на адвокатката и особено на Косъма, което беше по-зле и от най-долнопробния Холивудски, нискобюджетен хорър. Само липсваха табелките "спасение" и "сигурна смърт" като той бягаше към вторите, а искаше да убеди нас, че бяга към първите.
Не е лошо да убият и Марто вече за да не ни мъчат още два сезона с неговите напъни. На фона на Иво и Джаро направо си е като хванат от пътя.
Куката би ми се искало да преиграва малко по-мъничко.
И ако може продуктовото позициониране да не е чак толкова банално и по-скоро противно с реплики от рода на "ти кю 7-ца карАл ли си", сякаш тоя сандък наистина ще мине като снегорин през затворени пътища и преспи.

Предпочитам вместо тая глупост, този сезон да не претупват нещата както направиха през миналия. Не искам да виждам сценки като убийството на адвокатката и особено на Косъма, което беше по-зле и от най-долнопробния Холивудски, нискобюджетен хорър. Само липсваха табелките "спасение" и "сигурна смърт" като той бягаше към вторите, а искаше да убеди нас, че бяга към първите.

Не е лошо да убият и Марто вече за да не ни мъчат още два сезона с неговите напъни. На фона на Иво и Джаро направо си е като хванат от пътя.
И ако може продуктовото позициониране да не е чак толкова банално и по-скоро противно с реплики от рода на "ти кю 7-ца карАл ли си", сякаш тоя сандък наистина ще мине като снегорин през затворени пътища и преспи.

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
А ти филм гледАл ли си?
Не го приемай като заяждане колега, но филма си е филм. Нека не го бъркаме с действителността. Логично е да има редица неща, които за зрителите да изглеждат недомислени. За едни хора са едни, за други - други. Зависи кой как смята, че е "нормално" да се случат нещата. Те защото в живота се случват само нормални и логични неща

Не го приемай като заяждане колега, но филма си е филм. Нека не го бъркаме с действителността. Логично е да има редица неща, които за зрителите да изглеждат недомислени. За едни хора са едни, за други - други. Зависи кой как смята, че е "нормално" да се случат нещата. Те защото в живота се случват само нормални и логични неща

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
integrale4life написа:Ще пръснат, ако вкарат някой или някои от актьорите, които са главните действащи лица в "Непобедимите"!![]()
Но едва ли, при положение, че тия лакомници искат амнайсе милиона лева само за да пръднат в кадър. Да не говорим ако кажат нещо...
Ти представяш ли си какво продуктово позициониране ще има на всяка реплика ако влезе за една серия Джейсън Стейтъм?
-"Айде звънни ми по айфоун ейпъл 5-ес тицата" - Добре! Ще се срещнем в Макдоналдс да вземем меню едно!
Ама цъкни ми през М тел тарифата смарт 1 - айде аз тръгвам че ще слам Гудиър ултра грип от Медин мед и Кастрол Едж от Мотоексперт!

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не го приемам като заяждане, всеки си има мнение. Аз написах нещата, които не ми харесват и съм убеден, че филма ще е по-добре така. А си позволявам да го критикувам този филм защото ми харесва като цяло, харесвам и актьорите, искам всичко да е супер в него.
Щом така ми задаваш въпроса или не си гледал тези две убийства, или не ги помниш. И не, в добрите филми НИКОГА не става така, затова ме е яд. Особено ГАФА по време убийството на адвокатката. За убийството на Косъма мога да се съглася, че е било недомислено, претупано и такива неща.

Щом така ми задаваш въпроса или не си гледал тези две убийства, или не ги помниш. И не, в добрите филми НИКОГА не става така, затова ме е яд. Особено ГАФА по време убийството на адвокатката. За убийството на Косъма мога да се съглася, че е било недомислено, претупано и такива неща.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
И за мен бяха недомислени тия две убийства, и като цяло последния сезон беше някак си претупан. Това не го отричам. Но според мен във всеки един филм има подобни изцепки (по-малко или повече). Бил той добър или много добър, или шедьовър..
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW Power ACM написа:То пък много ни е притрябвал примерно Слай за да мръдне няколко пъти джуки в нашия филм и да му платят милионче.![]()
Предпочитам вместо тая глупост, този сезон да не претупват нещата както направиха през миналия. Не искам да виждам сценки като убийството на адвокатката и особено на Косъма, което беше по-зле и от най-долнопробния Холивудски, нискобюджетен хорър. Само липсваха табелките "спасение" и "сигурна смърт" като той бягаше към вторите, а искаше да убеди нас, че бяга към първите.![]()
НА 100% съгласен . Сериала на моменти прилича на рекламен блог

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ясно ли е кога ще почва новия сезон?
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
acho.rs написа:BMW Power ACM написа:То пък много ни е притрябвал примерно Слай за да мръдне няколко пъти джуки в нашия филм и да му платят милионче.![]()
Предпочитам вместо тая глупост, този сезон да не претупват нещата както направиха през миналия. Не искам да виждам сценки като убийството на адвокатката и особено на Косъма, което беше по-зле и от най-долнопробния Холивудски, нискобюджетен хорър. Само липсваха табелките "спасение" и "сигурна смърт" като той бягаше към вторите, а искаше да убеди нас, че бяга към първите.![]()
НА 100% съгласен . Сериала на моменти прилича на рекламен блог
добре де нали от някъде парички трябва да има

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Така нареченото продуктово позициониране е доста спорен момент . Аз не се сещам за добър сериал в който да има подобни ебавки със зрителя . И ако приемем, че в БГ парите са малко и си затворим очите за това-онова - ок . Ама във филма , цели сцени са посветени на рекламирането на един продукт - това не е просто да не скрият надписа по тениска на Адидас
И ако за 3 сезона не си намериха спонсор - то кога ? Бюджета на американските сериали е много по-голям , но и там заплатите на статистите не са 2 долара на час ....

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
alpina-ma6inata написа:Ясно ли е кога ще почва новия сезон?
Четох някъде , че ще започва Ноември месец.
Иначе на 29 Септември почва новият сериал "ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ" , който като гледам трейлърите хич няма да е лош . Пък и голяма част от актьорите от Под Прикритие са в него

edit :

Последна промяна skipper на 24 Сеп 2013, 21:41, променена общо 1 път
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
acho.rs написа:Така нареченото продуктово позициониране е доста спорен момент . Аз не се сещам за добър сериал в който да има подобни ебавки със зрителя . И ако приемем, че в БГ парите са малко и си затворим очите за това-онова - ок . Ама във филма , цели сцени са посветени на рекламирането на един продукт - това не е просто да не скрият надписа по тениска на АдидасИ ако за 3 сезона не си намериха спонсор - то кога ? Бюджета на американските сериали е много по-голям , но и там заплатите на статистите не са 2 долара на час ....
Като се замисля, няма американски сериал без продуктово позициониране, в европейските също, като изключим тези, правени по разни медийни програми на ЕС. Как е направено е друг въпрос, но тъй като тук фирмите дават малко пари, продуцента търси повече фирми. Филмопроизводството е скъп процес, а продуктовото сега прохожда (допреди 3г. беше забранено от закона), така че не виждам каква е драмата да ти рекламират нещо, ако продукта, който гледаш е добър. Като стана дума, най-дългите рекламни клипове в историята са филмите за Джеймс Бонд.

Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Така е. А във всичките серии + сериала Транспортер какво е?

TNT написа:https://www.facebook.com/photo.php?v=643414792346835&set=vb.200684199953232&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=64 ... =3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=64 ... =3&theater
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Leon написа:acho.rs написа:Така нареченото продуктово позициониране е доста спорен момент . Аз не се сещам за добър сериал в който да има подобни ебавки със зрителя . И ако приемем, че в БГ парите са малко и си затворим очите за това-онова - ок . Ама във филма , цели сцени са посветени на рекламирането на един продукт - това не е просто да не скрият надписа по тениска на АдидасИ ако за 3 сезона не си намериха спонсор - то кога ? Бюджета на американските сериали е много по-голям , но и там заплатите на статистите не са 2 долара на час ....
Като се замисля, няма американски сериал без продуктово позициониране, в европейските също, като изключим тези, правени по разни медийни програми на ЕС. Как е направено е друг въпрос, но тъй като тук фирмите дават малко пари, продуцента търси повече фирми. Филмопроизводството е скъп процес, а продуктовото сега прохожда (допреди 3г. беше забранено от закона), така че не виждам каква е драмата да ти рекламират нещо, ако продукта, който гледаш е добър. Като стана дума, най-дългите рекламни клипове в историята са филмите за Джеймс Бонд.
Не ми се впускаше в дискусия по темата , но се опитвате да кажете на черното-бяло . Нищо общо няма начина по който се позиционира продукт в холивуд и смешните сцени в под прикритие . Пример :
- дай цигара,
- нямам , не пуша вече
- е как ги отказа
- Табекс (показват блистерите) , вземи
- ей ще опитам
И според тебе има подобни сцени във холивуд ?