Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
Re: Бисери от форума
b00st написа:fizzy написа:Абе един разправяше, че с по-широки гуми колата се пързаля повече. По пътя на логиката по-широка гума=по-голям контакт с пътя=повече сцепление. Правилно ли размишлявам или пропускам някаква тънкост
Той дрифта сам по себе си е да накараш колата (задницата) да изгуби сцепление с пътя. Ако една кола има силата да си мята задницата, ще може да го прави и с тесни и широки гуми, когато я "накараш". Разликата е, че с по-тесните гуми контрола върху задницата (когато загуби сцепление) е по-куц понеже няма голяма контактна площ. Вече има и друг фактор, ако са по-широки гуми и джнати отзад се променя и баланса малко и т.н. което също променя управлението.
Има логика, моя мерджан е с 265/35/18 отзад а е 184 коня и се пързаля много лесно, с изключено esp при потегляне сама си тръгва настрани

- Motorsport Technik
- Потребител
-
- Кара: BMW 528i e39
- Мечтае да кара: BMW M5 E34, BMW M3 E30, BMW M6 E24
- Детайли за колата: ///Много Бяга... изр0дскУ e39 m52b28 ПоуЪр ;]] бмв-простаци.цоп

uCnaHeTcA написа:ДаниД написа: Пожелавам ти да си купиш не F30, а F16 и да отидеш в някой друг форум да hate-ваш
![]()
![]()
[Oo=[][]=oO] Конете напряга на завоя заляга задницата бяга към мантинелата посяга.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
NLefterov написа:Dpy написа:Kroki написа:И тука на какво попаднах![]()
Предполагам, че още не си преживял най-голямото изпитание на всеки с е30-ка...да вдигнеш мокета![]()
Аз все още събирам смелост
Е нали с Гришата я разглобявахме миналата зима. Нямаше нищо по пода.
Kroki написа:И аз така знам. Обаче още се чуда тия 2-та резнати кабела за какво са
///Maximalniq написа:Къде отиват ?
Явор написа:към фланеца
Който не е чувал за фланеца: viewtopic.php?f=6&t=343570&start=75
Аз щех да падна от смях в офиса...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Kroki написа:Айде, че чакаме Е46 в В8![]()
тоя В8 ще е само корабен да побере Е46-та

- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
emo92 написа:Колата е 1997г е36 touring проблема се появи когато почнаха по студените дни да пада сутрин роса и след дъжд.Лявата страна целиа под като бръкна със рака одоло тапицериата дунапрена е попил вода,колата е дигана на стенд огледана е одоло дали има дупки и си нямаме идеа от каде се явява този кондез,незнам дали някои е имал подобен проблем като не намерих такава тема в форума.та вапроса кам сички колеги е каде да погледна да вида дали няамам няакаде запишен няакои канал ли и ас незнам какво и водата место да се отича да влиза в купето.Мерси предварително колеги.
Това все едно Спиндерман го е писал

Значи, момчето използва РАК за да бръкне под 'одоло' тапицерията (явно oдоло e марката тапицерия) и намира вода. Според мен вместо да търси "запишени" канали е най-добре да си изхвърли дипломата за основно/средно образование в някой канал (ако има такава)

Много е важно, всичко да е важно!
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Баси, тоя чиляк вероятно тъкмо завършил(колкото и да е очудващо) и не може да си напише и името без грешка. Тва touring гаранция го е преписал от нЕкъде. 

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Lawmaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i '96
- Мечтае да кара: non-stop
Jorata написа:Баси, тоя чиляк вероятно тъкмо завършил(колкото и да е очудващо) и не може да си напише и името без грешка. Тва touring гаранция го е преписал от нЕкъде.
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
ангелски написа:Здравейте колеги, според мен 320д е с напълно достатачен ресурс за каране по равнините и магистрали, а 330д си е за планински път с много завои.
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
BMW 318is coupe E36 написа:Здравейте наскоро си купих BMW 318is coupe E36 и имам проблем забелязах че тая сутрин ми капе масло в близост до скоростната котия и радиатора някаде по средата и на 2-те места ходих днеска на канал и изчистих я от маслото и после се разкарах малко и поседя някаде около 1 час и забелязах че пак си направи малка локва от масло и после пак отидох до канала и немога да разбера от каде капе масло не се вижда и я запалих пак там да видя дали пак ще капе мало ама некапеше ама после като я оставих пред нас и забелязах че пак си направи малка локва от масло моля помагайте това ми е парвия автомобил и ми е много мил
zvetiko написа:Между скоростната кутия и радиатора не се ли намира двигателя- може някъде от там да капе.

"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
gkpetrov написа:От опит зная, че 2 рула стар мокет по 1м. са невероятно попадение за излизане от поледици на наклон,... Ама някак не е удобно да ги премятам близо 2 километра веднъж седмично.
Бая премятане ще е - 2 км. с еднометров мокет

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
От темата имате ли любовница? анонимна анкета

Dpy написа:Сондьора написа:Тия неща само съм ги чувал:
Винаги едния изневерява....
При тая професия или си пияница или разведен.......преевал си се ако си и двете
Важното е да се пуска редовно сондата, а вече според местоположението на обекта, зависи дали работната среда ще е влажна или кална
TNT написа:cave troll написа:това не го разбрах колегаКолегата май имаше предвид, че може да се бърка мармалада, когато се вари лютеница
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сондьора написа:Колегата имаше на предвид, че буталото, пушката, бургията..тряя да работи, другото са приоритети-възможности
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ociata написа:Аз ако искам ще си направя басейн в който се пикае и ще си пише на него в този басейн пикаенето е разрешено
Jorata написа:Като си си у вас, ако искаш може да си сереш в басейна и да си играеш на ВСВ с корабчета и подводници.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?
larbi написа:най-бруталната трева пуших в Дъблин... седя си на кея и гледам морето и идва някъв местен гъзар с бмв ф30 сяда настрани почва да дърпа един дъъъъълъг масур и зехме че се разговорихме тва онова... по едно време вика готин си, кефиш ме иска ли да си дръпнеш. Аз викам хубау... Дърпам веднъж - издишам, дръпнах 2-ри път и задържах хуууубаво кат си трее, викам мерси и продължаваме да си говорим седнал съм аз той прав... След най-много 2 мин като ме удари нещо в главата ама разцентрова ме тотално жироскопа ми изключи. Тоз вика ела да видиш кви риби скачат, ставам аз добре че имаше парапет не знам къде се намирам. Както и да е той си изпуши масура седна на ф30-ката вика ко имаш проблеми еди кой съм кажи че си мой човек или да ме извикат и отпраши. (Между другото името му беше КАСЪЛ, да като на сериала затова го и запомних, първото му име беше някво типично Ирландско и няма помнене. Така че ако искате да видите филми с трева търсете Касъл от Дъблин 4 до морето. Апропо случката се развива това лято) Хубаво всичко много хубаво до тука ама квартирата на 5 мин път пеша а аз не мога се държа на краката си, тръгнах и вървя и вървя и по едно време се обръщам и гледам ъм изминал 10 метра 15 не мога да стигна края на сградата да завия по дългата финална праваа имах чувството, че съм вървял цяла вечност. завих най-накрая засилих яко по правата с бърза крачка (поне така изглеждаше
) стана ми студено ( а беше топло времето..) всичко ми стана нереално даже в един момент викам край умрях и се сещам че може да сънувам и тръгнах да се щипя
![]()
![]()
НЕ СЪНУВАМ! Прибрах се и няколко часа само легнал увит и не мога да заспя щото само картини ми се приливаха пред очите една в друга, почне една прилива друга. Мислех че ще умра. И преди съм палил покрай приятели или компания ама такова чудо не бях виждал. А оня пак казвам изпуши целия масур, метна се на колата и чао. Аз само 2 пъти от които само единия беше голямо дърпане със задържане....
![]()
![]()