уникален проблем Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- scooby_bmw
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: BMW 520i E34
матор: м50 аммм 150 коне :)
уникален проблем Е36
здравейте колеги искам да се обърна за съвет вече към всички ви защото колицата неще да върви и никой не може да ми каже какво и е та какъв е проблема...
при палене работи уникално но след 5 мин се започва проблема който е че не може да се форсира както трябва неще да върви много трудно се набира и няма никаква сила и на газ и на бензин
смених: свещи,датчици за колянов и разпределителен вал,дебитомера,бензинова помпа и за друго не се сещам но така и проблема си остана като се закачи на диагностика всеки път няма грешки обаче и колата не върви
Другото е по време на движение решава че ще върви и тръгва и всичко си е както трябва до като не пусна педала и не реша пак да го натисна и хоп пак същия проблем няма сила за нищо и разхода ми се качва драстично и започва тресенето на двг-то мъче се гадинката но няма кой да ми помогне моля ви за някакви идей защото вече незнам какво да правя и какво да сменям
при палене работи уникално но след 5 мин се започва проблема който е че не може да се форсира както трябва неще да върви много трудно се набира и няма никаква сила и на газ и на бензин
смених: свещи,датчици за колянов и разпределителен вал,дебитомера,бензинова помпа и за друго не се сещам но така и проблема си остана като се закачи на диагностика всеки път няма грешки обаче и колата не върви
Другото е по време на движение решава че ще върви и тръгва и всичко си е както трябва до като не пусна педала и не реша пак да го натисна и хоп пак същия проблем няма сила за нищо и разхода ми се качва драстично и започва тресенето на двг-то мъче се гадинката но няма кой да ми помогне моля ви за някакви идей защото вече незнам какво да правя и какво да сменям
Карам си,натискам му педала и си пея Со маму господин полицай

E34 520i 24v 150 k.c black & gray carbon

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Re: уникален проблем Е36
Гърнетата? 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
scooby_bmw написа:здравейте колеги искам да се обърна за съвет вече към всички ви защото колицата неще да върви и никой не може да ми каже какво и е та какъв е проблема...
При странни неща се проверява клапана за картерните газове.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
За да не ровиш цялата генерация развърти колекторите малко да подишат и дай газ да видиш дали ще се форсира.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
radio_manbg написа:За да не ровиш цялата генерация развърти колекторите малко да подишат и дай газ да видиш дали ще се форсира.
Няма гърнета и катализатори/ако ги има в случая/, които ту да се запушват, ту да се отпушват.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Ламбда сонда/и
- scooby_bmw
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: BMW 520i E34
матор: м50 аммм 150 коне :)
катализатор няма изкормен е а пък задното гърне е малко разпърдяно а колкото до ламбдите и двете работеха с разликата в втората която беше малко мудна но все пак работеше за удушника съм го сменял защото стария беше му се сгърмяла капачката
Карам си,натискам му педала и си пея Со маму господин полицай

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А диагностиката не е само четене на грешки.
Закарай я някъде където има газ анализатор да видят каква е сместа, какво е налягането в рейката и тн.
Закарай я някъде където има газ анализатор да видят каква е сместа, какво е налягането в рейката и тн.

9 мнения
• Страница 1 от 1