Усукана джанта
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Усукана джанта
Здравейте,
Едната ми джанта на зимния комплект е усукана. Като се завърти и бие в страни. Търсех цяло лято но не намирам от къде да си купя единична джанта втора употреба style 243 ET20 7,5x17. Някой може ли да ми каже дали някой някъде в БГ може да оправи такава джанта или къде мога да си намеря да си купя втора употреба.
Едната ми джанта на зимния комплект е усукана. Като се завърти и бие в страни. Търсех цяло лято но не намирам от къде да си купя единична джанта втора употреба style 243 ET20 7,5x17. Някой може ли да ми каже дали някой някъде в БГ може да оправи такава джанта или къде мога да си намеря да си купя втора употреба.
Tool - Fear Inoculum
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Re: Усукана джанта
Аз оттук http://bmwminiparts.eu/ съм купувал джанти, много съм доволен.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
При дани от Казичене пробва ли? Там невъзможни неща няма .
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
А не е ли възможно да се ремонтира въпросната джанта? От гледна точка на това, че едва ли някой ще се навие да ти даде 1бр. джанта втора ръка. По-скоро нова отнякъде - Диана, Мотоексперт, Фулда...
Ами не знам дали може да се ремонтира така изкривена джанта. Машините за стандартно изправяне не могат - аз затова питам дали има някакви специализирани машини, които могат да изправят такова изкривяване. Някой ще ми прати ли телефона на този Дани? Решението с нова джанта е ясно и сигурно но и скъпо. Сигурно оригинална е около 1000лв.
Tool - Fear Inoculum
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Emooo написа:Здравейте,
Има един майстор на ул. Климент Охридски - много е добър, но взима скъпо. Прави само сериозни автомобили. Ако те интересува утре ще проверя точно номера на улицата и ще ти пиша.

- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
vgza написа:Аз оттук http://bmwminiparts.eu/ съм купувал джанти, много съм доволен.
хубави и запазени джанти продават но са на баснословни цени.
moleo написа:vgza написа:Аз оттук http://bmwminiparts.eu/ съм купувал джанти, много съм доволен.
хубави и запазени джанти продават но са на баснословни цени.
Ами аз за подобни цени си купих тези криви джанти и то от колега от форума. Ако знаех преди години да бях си купил от там.
Tool - Fear Inoculum
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
всичко е до търсене и разбира се късмет. Аз взех за 500лв style 138, който е чисто нов на вид и състояние. За съжаление във форума цените които колегите ми искаха са по-високи предвид състоянието им. Но за bmwparts, колегите там искат за 138 - 1100лв ?!?!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Добре де щом е на зимните бой с чука кво ти пука?! И като се поизправи долу горе я караш на машината и готово, баси кво му мислите толкова. И чак пък 1000лв за джанта за тия барутарници айде нема нужда 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
потърси коко на ул медникарска3 добре работи ,доволен съм от него,но му нямам телефона . имах джанта крива в лъчите направи ми ч като нова за 40 лв.успех
14 мнения
• Страница 1 от 1