Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Re: Бисери от форума

zazomazo написа:Jordana написа:zazomazo написа:Jordana написа:...
От медицинска гледна точка всички които са пристрастени към яденето на пръст пластмаса метал стъкло хартия и да не изброявам всевъзможните боклуци си има медицинско определение и е заболяване.
![]()
24-часовото висене в интернет форумите и хиперактивността по всякакви теми-също
Колега забележката ти е неуместна и изцяло на лична основа .Как си убивам времето си е моя работа.Ако има някакъв брояч за това кой колко стои във форумите вервай ми показанията му са последното което ме вълнува.
за всичко си напълно прав с изключение на думата "забележка"![]()
не те упреквам в нищо- просто те информирам... реших, че е възможно в океана от познания, които демонстрираш във всяка една област този дребен факт да ти се е изплъзнал
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
F3P написа:Kris написа:По същата причина по която крият номерата...
За номерата има смисъл донякъде- доста лесно може по табелата да се открие къде нощува колата. А търсене за мпаркет има винаги...
Но за ВИН-а и аз не виждам логиката.
Изпратено по пощенски гълъб.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
devent написа:zazomazo написа:Jordana написа:...
От медицинска гледна точка всички които са пристрастени към яденето на пръст пластмаса метал стъкло хартия и да не изброявам всевъзможните боклуци си има медицинско определение и е заболяване.
24-часовото висене в интернет форумите и хиперактивността по всякакви теми-също
намеци
тема -> viewtopic.php?p=3759437#p3759437
Оооо...зазомазо - друже мой
що дириш ти от мойте думи ?
Навярно липсвал ти е ТОЙ ..
с две яйца и морков помежду им..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ogo2010 написа:Здравейте колеги!Аз съм нов във форума.Искам да попитам -имам бмв 316i и на скоро ми се появи един проблем-при ускорение от 100 до 140 няма проблем-от 140 нагоре забива муцуната и имам чувството че не и достига бензин-може да са дюзи електроника но незнам какво е!Моля помогнете ми да лети баварчето!
сложи му газ

acho.rs написа:ogo2010 написа:Здравейте колеги!Аз съм нов във форума.Искам да попитам -имам бмв 316i и на скоро ми се появи един проблем-при ускорение от 100 до 140 няма проблем-от 140 нагоре забива муцуната и имам чувството че не и достига бензин-може да са дюзи електроника но незнам какво е!Моля помогнете ми да лети баварчето!
сложи му газ
и го направи с дясна дирекция дава +20 к.с.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
след 3-4 години като станеш на 17 може и да разбереш 

AgeraR написа:acho.rs написа:ogo2010 написа:Здравейте колеги!Аз съм нов във форума.Искам да попитам -имам бмв 316i и на скоро ми се появи един проблем-при ускорение от 100 до 140 няма проблем-от 140 нагоре забива муцуната и имам чувството че не и достига бензин-може да са дюзи електроника но незнам какво е!Моля помогнете ми да лети баварчето!
сложи му газ

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Chankov написа:AgeraR написа:acho.rs написа:ogo2010 написа:Здравейте колеги!Аз съм нов във форума.Искам да попитам -имам бмв 316i и на скоро ми се появи един проблем-при ускорение от 100 до 140 няма проблем-от 140 нагоре забива муцуната и имам чувството че не и достига бензин-може да са дюзи електроника но незнам какво е!Моля помогнете ми да лети баварчето!
сложи му газ
![]()

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Chankov написа:AgeraR написа:acho.rs написа:ogo2010 написа:Здравейте колеги!Аз съм нов във форума.Искам да попитам -имам бмв 316i и на скоро ми се появи един проблем-при ускорение от 100 до 140 няма проблем-от 140 нагоре забива муцуната и имам чувството че не и достига бензин-може да са дюзи електроника но незнам какво е!Моля помогнете ми да лети баварчето!
сложи му газ
![]()

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Бисери от форума
Kris написа:embasi написа:здравейте колеги кое според вас е по добре да си взема М 3 с десен волан и тук да го обърна или алпина .Защото се отказах да си правя мойто 330 . кажете според вас
Бате, като ти гледам темите. Сложи едно газово на 18-ската и не се занимавай с глупости.

Sent from my iPhone using Tapatalk
- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
Абе един разправяше, че с по-широки гуми колата се пързаля повече. По пътя на логиката по-широка гума=по-голям контакт с пътя=повече сцепление. Правилно ли размишлявам или пропускам някаква тънкост 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
fizzy написа:Абе един разправяше, че с по-широки гуми колата се пързаля повече. По пътя на логиката по-широка гума=по-голям контакт с пътя=повече сцепление. Правилно ли размишлявам или пропускам някаква тънкост
Той дрифта сам по себе си е да накараш колата (задницата) да изгуби сцепление с пътя. Ако една кола има силата да си мята задницата, ще може да го прави и с тесни и широки гуми, когато я "накараш". Разликата е, че с по-тесните гуми контрола върху задницата (когато загуби сцепление) е по-куц понеже няма голяма контактна площ. Вече има и друг фактор, ако са по-широки гуми и джнати отзад се променя и баланса малко и т.н. което също променя управлението.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Това при суха настилка, при мокра, заснежена или заледена с по-широките гуми се пързаляш повече. Та затова зимата е по-добре по принцип с по-тесни гуми
- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
b00st написа:fizzy написа:Абе един разправяше, че с по-широки гуми колата се пързаля повече. По пътя на логиката по-широка гума=по-голям контакт с пътя=повече сцепление. Правилно ли размишлявам или пропускам някаква тънкост
Той дрифта сам по себе си е да накараш колата (задницата) да изгуби сцепление с пътя. Ако една кола има силата да си мята задницата, ще може да го прави и с тесни и широки гуми, когато я "накараш". Разликата е, че с по-тесните гуми контрола върху задницата (когато загуби сцепление) е по-куц понеже няма голяма контактна площ. Вече има и друг фактор, ако са по-широки гуми и джнати отзад се променя и баланса малко и т.н. което също променя управлението.
Абе то даже колата е с предно предаване

ДаниД написа: Пожелавам ти да си купиш не F30, а F16 и да отидеш в някой друг форум да hate-ваш