БМВ Фест 2013г.Шкорпиловци 30,31 и 1 септември
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: БМВ Фест 2013г.Шкорпиловци 30,31 и 1 септември
гледам че колегата СВЕТ е регистриран отдавна ,приемам критиките с някои от тях съм съгласен,
но се чудя защо не се присъедини към всички нас,там не бяха само такива типове каквито описва.
до колкото разбирам с колегата сме се засекли докато той е почивал там някъде наоколо,но
това че е регистриран тук го прави един от нас и не смятам,че е колегиално да критикуваш веселбата на 200души
заради една малка група от 10.
и на мен ми пречеха да спя,но отидох и им направих забележка и всичко беше ок,защото всички ние сме разбрани момчета
но се чудя защо не се присъедини към всички нас,там не бяха само такива типове каквито описва.
до колкото разбирам с колегата сме се засекли докато той е почивал там някъде наоколо,но
това че е регистриран тук го прави един от нас и не смятам,че е колегиално да критикуваш веселбата на 200души
и на мен ми пречеха да спя,но отидох и им направих забележка и всичко беше ок,защото всички ние сме разбрани момчета

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Благодаря на Организаторите с голямо О , защото са големи. Супер беше Иедене , Пиене и тия 3 неща.
Страхотни както винаги.
А Свет не мисля да влизам в полемики но ДДТ ако трябва ще съберем пари и ще си платим глобата. Това е било по усмотрението на този които се е обадил. Ти като караш с превишена скорост и ти напишат акт си е за теб.Никои не го интересува как си карал и защо си карал така.
И защо за бога си бил там като се знаеш що за човек си ?
Страхотни както винаги.
А Свет не мисля да влизам в полемики но ДДТ ако трябва ще съберем пари и ще си платим глобата. Това е било по усмотрението на този които се е обадил. Ти като караш с превишена скорост и ти напишат акт си е за теб.Никои не го интересува как си карал и защо си карал така.
DDT
- docata89
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: метла
- Детайли за колата: Топ кола!
Свет, ти дори нищо не си разбрал нито бяхме 100 човека нито ядохме в Обзор... 

Drujba drink team
Ronka написа:Пиленце, като искаш спокойствие и семейна почивка, не отиваш на бмв фест, който е за ядене, пиене и простотии ...
както направиха доста от нас преди и след феста ...
Като нещо пречи нали знаеш ...
Мацко, явно си русичко след като си мислиш, че всичко живо в тоя период е било в Шкорпиловци заради БМВ фест-а!
Icco написа:Значи, не съм аз човека разрешил някой да си включва щепсела някъде за да си пусне колонката, ако зависеше от мен това нямаше да се случи, но хората от заведението въпреки мазната чалга която не им е по вкуса не спряха тока що ? Да не би да не могат да се разправят с 2-3 пияндета ? За обажането до 112 няма какво да кажа най вероятно хората ще ги накажат.. то ще се чуе. Въпроса ми е сега от какъв зор си се регистрирал във форума за да изразиш възмущението си от нас ??? Хем по думите ти съдя че си ощетен, хем 3 дни си ни търпял, сега вместо да пишеш можеш да потърпиш още няколко седмици околните около теб където и да се намираш и не смятам че имаш право да се оплакваш след като не си направил нищо за да промениш ситуацията, ако беше потърсил който и да е от организаторите и се беше оплакал щеше да е друго, най-малкото щях да дръпна щепсъла вместо теб......
Какво значение има дали пише семеен хотел или просто хотел/комплекс или каквото и да е там объркал си смисъла на надписа според мен, да не би да могат да ходят само семейни двойки омръзнали си един на друг че дори да не изпъшкат вечер . не ми се пише повече по темата надявам се да си ме разбрал. Това ни се позволи това се случи, за едни забавление за други тормоз.
До колкото разбирам си един от организаторите. Научи се да търпиш критики и да си признаваш грешките! Като се знаете какви сте и като искате да се държите по-свободно - отивате някъде в гората или си правите сбирките, където наоколо няма други хора. Като си отишъл там където има няколко десетки почивни бази, пълно е с народ, деца и т.н. - съобразяваш се с околните. Само че това би следвало да си го научил във възрастта до 7 години, а не сега да те открехвам!
E34Power написа:ЕЙ СВЕТ незнам къв си, ама ние сме едно голямо семейство и сме си били точно на мястото , а това че ти не можеш да пиеш и да се веселиш с другите хора , ние не сме ти виновни, и съм 99% сигурен че всички шофьори беха трезвени защото се знаеше кой кара и кой не
E34Power, брей каква убеденост!
Icco написа:Малко над 200 е по правилно
Добре, че не всички се държаха като идиоти! Нормалните участници в събитието доста срам браха покрай "геройските" изтъпления. Някои от тях дори намериха сили и да кажат на околните хора по едно "извинете ни че сме толкова шумни".
shmundi87 написа:Само да питам и обаждането на 112 ли те е притеснило по някакъв начин,освен всичко останало,да ти се извиня и за него освен, поздрави от подписа ми "Ентусиаст"
п.с: утре ще пуснем записа
Цар си бате! Не се напъвай, че ще ... Знам, че няма да ме разбереш.
B U L L I написа:гледам че колегата СВЕТ е регистриран отдавна ,приемам критиките с някои от тях съм съгласен,
B U L L I, радвам се че тук пишат хора от групичката от 101 до малко над 200. Ще се повторя, но нормалните фенове, които бяха дошли наистина да се забавляват без пиянските изцепки изпитваха неудобство и срам, като се извиняваха доста сконфузено за идиотизма на техните "колеги". Аз не критикувам веселбата на 200 души, изпитвам остра непоносимост към тия 100-тина, които бяха перманентно пияни, които крещяха за да бъдат забелязани и които превърнаха крайбрежната алея в писта! Ако забелязваш не Ви критикувам за партитата в Джордаш, а само за плажните изтъпления и пиленето на гуми!
gesho написа:Благодаря на Организаторите с голямо О , защото са големи. Супер беше Иедене , Пиене и тия 3 неща.
Страхотни както винаги.
gesho, заради такива като теб, преди да тръгна на почивка, започвам да проверявам дали случайно няма да цъфнеш ти и твоите дружки на същото място, на което смятам да почивам.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
BMW Феста винаги е бил шумен, по цяла нощ. Доказват го миналите 2 години на ММЦ. Ти ако си очаквал, тиха сбирка край огъня си е твой проблем.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
CBET написа:
П.П. Плажа опустя след Вашето идване. Плажът беше пуст в петък поради една случка от предходният ден. И последно: Джордаш не е единственият комплекс в района, но от това на вас изобщо не ви пукаше!
П.П.П. Такива сбирки се правят на едни други места, а не на тихи и спокойни селца като Шкорпиловци пък макар и в края на сезона. Бай дъ уей Icco, на Джордаш пише семеен хотел , местата за дивашките купони са в Слънчев бряг!
искаш да кажеш , че сме изгонили хората по цялата 10км плажна ивица?! .. Ако е така - доста сме добри

единственкя комплекс в близост беше тоя с италиянската

ПС понеже явно не ти харесва "селския" бмв фест с хапване и пийване ...я разкажи как го виждаш ти бмв феста.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Пичове, що си губите времето да се обяснявате на човек, който е бил на мястото на събитието, а мрънка онлайн? Истинските мъжкари си казват квото има в очите, а не пред компа... Явно пича пикае клекнал 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Митко Стоянов написа:Пичове, що си губите времето да се обяснявате на човек, който е бил на мястото на събитието, а мрънка онлайн? Истинските мъжкари си казват квото има в очите, а не пред компа... Явно пича пикае клекнал
Е не можем всички прави да пи.аме

Как вика момченцето, не знам как позна, че съм руса, явно води някое предаване по Скат

Живи и здрави !

Много като тебе вече плакаха ...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз критики търпя, но както казах сега да ми се правиш на форумен герой седмица след мероприятието не ми харесва, да си дошъл на място, аз или колегата B U L L I със сигурност щяхме да ти обърнем внимание и да направим престоя ни по поносим за теб.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
CBET написа:Пичове,
имате ли идея какво представлявахте отстрани?
Ти кой беше, че нещо не ми се вписваш в отбора!?
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Помня май едната вечер аз се извиних на едни хора до нашия къмпинг ама пък на дали е тоя колегата на който съм се извинявал за шумотевицата щото пък те ни похвалиха с подбора на песни.
Не виждам какъв е проблема има всякакви хора и всеки един е длъжен да изтърпи другия защото в противен случай мнозинството печели.Всичко беше ясно че ще има такива хора дето няма да им хареса нашия престой и нашия купен и тнт но това е живота радост и тъга
Да кажа само че и в гората са идвали полицай да гонят незнам тогава на кой пречехме май на катериците

Не виждам какъв е проблема има всякакви хора и всеки един е длъжен да изтърпи другия защото в противен случай мнозинството печели.Всичко беше ясно че ще има такива хора дето няма да им хареса нашия престой и нашия купен и тнт но това е живота радост и тъга

Да кажа само че и в гората са идвали полицай да гонят незнам тогава на кой пречехме май на катериците

- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
Абе пича или пичката явно неразбра че неможе да оспори 200++ предаи се и си изтрии профила във форума

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Свет,другия пьт мини през бунгалото на ДДТ да си тръгнеш щаслив 

gesho написа:
Благодаря на Организаторите с голямо О , защото са големи. Супер беше Иедене , Пиене и тия 3 неща.
Страхотни както винаги.
"
gesho, заради такива като теб, преди да тръгна на почивка, започвам да проверявам дали случайно няма да цъфнеш ти и твоите дружки на същото място, на което смятам да почивам. "
Е явно е трябвало по рано да проверяваш и сега нямаше да има проблеми. Сигурно се познаваме?
Страхотни както винаги.
"
gesho, заради такива като теб, преди да тръгна на почивка, започвам да проверявам дали случайно няма да цъфнеш ти и твоите дружки на същото място, на което смятам да почивам. "
Е явно е трябвало по рано да проверяваш и сега нямаше да има проблеми. Сигурно се познаваме?
DDT