Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
гледайки 318-ската ми дойде едно нещо на ум
Защо гледате и купувате коли от автокъщите, където продавачите изкарват пари, а не такива от частни лица, които са накарали пари и дават колите си за няколко хиляди лева по-малко
Един вид - на джамбаза му идва на 6200, пуска я на 7200...
На повечето тук, колите им стъпват над 10,000 и ги пускат пак за 7200
така де... случайни мисли
Защо гледате и купувате коли от автокъщите, където продавачите изкарват пари, а не такива от частни лица, които са накарали пари и дават колите си за няколко хиляди лева по-малко

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
vicho написа:гледайки 318-ската ми дойде едно нещо на ум
Защо гледате и купувате коли от автокъщите, където продавачите изкарват пари, а не такива от частни лица, които са накарали пари и дават колите си за няколко хиляди лева по-малко![]()
джамбазина нали и той от човек я е купил...

- vicho
- старши ентусиаст
-
Bavarcho написа:джамбазина нали и той от човек я е купил...
ама стъпката нали е една и съща

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
vicho написа:гледайки 318-ската ми дойде едно нещо на ум
тва звучи добре даже .. скоро един приятел си купи купе от дупница форца италия, сравнително прилично за 7к след коментара.. питал после джамбазина колко му е стъпила, оня му казал 1900евро.. seems legit

Superexstatic написа:vicho написа:гледайки 318-ската ми дойде едно нещо на ум
тва звучи добре даже .. скоро един приятел си купи купе от дупница форца италия, сравнително прилично за 7к след коментара.. питал после джамбазина колко му е стъпила, оня му казал 1900евро.. seems legit
нека позная 136 коня дизел, без никви екстри и съдран салон?
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Когато закупите кола от Италия, джамбазина, както всички му викаме ти дава фактура за продажбата на колата, както ти дава и фактурата за покупката на колата от Италия и документ, с кой автовоз и какви коли е имало на автовоза. Така че всеки може да види за колко е закупена от Италия.
Но ако не обърнете внимание на тези документи в КАТ Ви ги взимат и после даже и не разбирате, че я е имало
Обикновенно еуфорията от нова кола те замъглява и ти е се тая за документи, пари и секви такива "глупости".
Но ако не обърнете внимание на тези документи в КАТ Ви ги взимат и после даже и не разбирате, че я е имало

Superexstatic написа:vicho написа:гледайки 318-ската ми дойде едно нещо на ум
Бъди честен пък да става квото ще
- drago_im
- Потребител
-
- Кара: Mini Cooper R50
[quote="bmw55"]Когато закупите кола от Италия, джамбазина, както всички му викаме ти дава фактура за продажбата на колата, както ти дава и фактурата за покупката на колата от Италия и документ, с кой автовоз и какви коли е имало на автовоза. Така че всеки може да види за колко е закупена от Италия.
Обикновенно еуфорията от нова кола те замъглява и ти е се тая за документи, пари и секви такива "глупости".
В повечето случаи тази цена е далеч от реалната(както и в Бг). Ако колата е закупена от фирма е с фактура, а от физическо лице с договор. Аз внасям по някоя друга кола от Италия (от Дупница съм
). Мога да дам примери за коли, които съм купил - Пежо 308 за 4000 евро с фактура за 1500 евро, Киа за 700 евро с договор за 200 евро и т.н.
Между другото при автоджамбазите в Дупница има някаква странна мода да се надлъгват кой каква горница е взел...

В повечето случаи тази цена е далеч от реалната(както и в Бг). Ако колата е закупена от фирма е с фактура, а от физическо лице с договор. Аз внасям по някоя друга кола от Италия (от Дупница съм

Между другото при автоджамбазите в Дупница има някаква странна мода да се надлъгват кой каква горница е взел...
Колеги дайте мнение за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3z2m19 ... Ако е коментирана се извинявам много... Мисля да ходя да я гледам тия дни и нещо ако е очевидно и не го виждам сега, ще бия 200 км път за нищо
Мерси предварително

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
kamko написа:Колеги дайте мнение за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3z2m19 ... Ако е коментирана се извинявам много... Мисля да ходя да я гледам тия дни и нещо ако е очевидно и не го виждам сега, ще бия 200 км път за нищоМерси предварително
Била е с грешната дирекция.

- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
niki_future написа:Superexstatic написа:http://www.cars.bg/c369697
дайте мнение утре ше я гледам
Фaлшив м пакет... Грозно радио... иначе ми харесва
Как разбра, че М пакета е фалшив? Въобще, като изключим разни афтърмаркети, как може да се познае?
- vicho
- старши ентусиаст
-
HackeD написа:Била е с грешната дирекция.
ама пък е обърната "качествено" - хахаххаха

потрес! не бих минал 20км за да я видя тази кола, камо ли 200?!

- Diedarling
- Потребител
-
- Кара: E46/136/2000
HackeD написа:kamko написа:Колеги дайте мнение за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3z2m19 ... Ако е коментирана се извинявам много... Мисля да ходя да я гледам тия дни и нещо ако е очевидно и не го виждам сега, ще бия 200 км път за нищоМерси предварително

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Diedarling написа:HackeD написа:kamko написа:Колеги дайте мнение за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3z2m19 ... Ако е коментирана се извинявам много... Мисля да ходя да я гледам тия дни и нещо ако е очевидно и не го виждам сега, ще бия 200 км път за нищоМерси предварително
винаги ми е било интересно защо ги слагат тия лепенки по фаровете на англичанките ?
За да не те заслепяват с грешните си фарове

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
kamko написа:Колеги дайте мнение за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3z2m19 ... Ако е коментирана се извинявам много... Мисля да ходя да я гледам тия дни и нещо ако е очевидно и не го виждам сега, ще бия 200 км път за нищоМерси предварително
Поне да и бяха оправили и ръчната спирачка, на грешното място е:))
- OkObOkO
- Потребител
-
- Кара: 1.9 TDI
- Мечтае да кара: 335d
Здравейте колеги,
Питах ви за мнение за следната кола :
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11377505907917861&f1=details&slink=3xb3i4
С изключение на един коментар, друг колега не се включи.
Днеска имах възможност и ходих да я видя, поради това възникват и някои въпроси, които ще се радвам да дискутираме.
След справка по вин, колата е произведена 02.2003г., за немския пазар, явно по някое време е изчезнала за Италия
Колата е с ASC, не трябва ли да е DSC ?
Съединителя ми се струва, че отделя една идея по-високо от нормалното, но нямам голяма база за сравнение с е46
Турбото ми звучи добре, не чувам някакво виене и съскане. /Но пък и последните 6 години съм карал атмосферка
със скромни к.с./
Скоростите влизат прилично, само задната имам чувството, че изисква голяма доза натиск за да включи. Това нормално ли е? Ако някоя 50кг. госпожичка се качи бая зор ще види
Двигателя работи добре, монотонно, при спиране има леко притрисане - тампоните предполагам са позаминали? Лашкане в купето осезаемо не успях да усетя от маховик
Колата я закачихме на бош машинка /ако така е правилно
/. Резултата, няма да го коментирам тука, по-скоро на ЛС с някой от запознатите с комп.диагностика, ако прецени.
Оглеждах фугите сториха ми се добре, боята и тя - имайки предвид годините и експлоатацията.
Дисковете са с големи ръбове, но пък при спиране от 110-0 липсваха усезаеми вибрации
Коментара на цената, който ми направиха ще си го спестя, мисля е в приемливи граници.
Ще се радвам, ако дадете някакви насоки и коментари, както и въпроси.
П.С. А умуването остава за мене
Поздрави.
Питах ви за мнение за следната кола :
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11377505907917861&f1=details&slink=3xb3i4
С изключение на един коментар, друг колега не се включи.
Днеска имах възможност и ходих да я видя, поради това възникват и някои въпроси, които ще се радвам да дискутираме.
След справка по вин, колата е произведена 02.2003г., за немския пазар, явно по някое време е изчезнала за Италия

Колата е с ASC, не трябва ли да е DSC ?
Съединителя ми се струва, че отделя една идея по-високо от нормалното, но нямам голяма база за сравнение с е46

Турбото ми звучи добре, не чувам някакво виене и съскане. /Но пък и последните 6 години съм карал атмосферка

Скоростите влизат прилично, само задната имам чувството, че изисква голяма доза натиск за да включи. Това нормално ли е? Ако някоя 50кг. госпожичка се качи бая зор ще види

Двигателя работи добре, монотонно, при спиране има леко притрисане - тампоните предполагам са позаминали? Лашкане в купето осезаемо не успях да усетя от маховик

Колата я закачихме на бош машинка /ако така е правилно

Оглеждах фугите сториха ми се добре, боята и тя - имайки предвид годините и експлоатацията.
Дисковете са с големи ръбове, но пък при спиране от 110-0 липсваха усезаеми вибрации

Коментара на цената, който ми направиха ще си го спестя, мисля е в приемливи граници.
Ще се радвам, ако дадете някакви насоки и коментари, както и въпроси.
П.С. А умуването остава за мене

Поздрави.