Имам два въпроса за арматурното табло и спирачките.........?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004
Имам два въпроса за арматурното табло и спирачките.........?
Единя въпрос е, Как да си оправя таблото има изгоряла крушка в километража и не се виждат килонетрите дигителния дисплей който показва изминатите километри?
И вторя е, защо като натисна спирачки ми вибрира леко волана? На какво може да се дължи тази вибрация. Тя е много лека но се усеща.
Благодаря ви предварително.
И вторя е, защо като натисна спирачки ми вибрира леко волана? На какво може да се дължи тази вибрация. Тя е много лека но се усеща.
Благодаря ви предварително.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ами километража го вадиш и има 2 крушки отзад които са с бели цокълчета, всяка за половината от ЛСД дисплея. Таблото се държи с 2 винта и отзад има 3 щекера и се вади много лесно ако волана ти е чупещ. За вибрацията според мен имаш криви предни спирачни дискове и смяна би трябвало да реши проблема.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
таблото отгоре има болтове отвиваш сваляш волана най - долно положение и го вадиш крушкте се сменят заедно с фасонката има ги навсякаде сменяш ги и си готов а за вибрирането кофти гума, крива джанта, крив диск, шарнири, кормилни щанги, луфт в рейката тва е което се сещам че може да бъде почни от гумите джантите и дисковете можеш да земеш от някой познат за проба
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004
5 мнения
• Страница 1 от 1