РИБОЛОВ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 19 Сеп 2006, 16:00

speedmaster написа:кво ви трябва да ходите по некви далечни места !?
в тоя форум има толкова много скумрии и шарани....

цацата да трае... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 19 Сеп 2006, 16:08

по принцип скумрията кълве на "бел червей"
а шараните на е21ци :mhihi:
като последните май са почнали да кълвът и на скумрии за тва не пипат плувката тука
ма са ше доде горския да оправи нещата.............. :dunno:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар

Re: РИБОЛОВ???

Мнение от HammaN » 19 Сеп 2006, 16:42

ivo gazcom написа:От скоро се запалих по риболова тук бих желал да обменя опит и впечетления за различни водоеми и стръв използвана на тях
Миналата седмица на язовир Лобош до Радомир направо се разбихме от костур бяхме застанали на стената и хвърляхме на рибка но не ви съветвам да ядете рибата от този язовир

Мда и мои приятели също ходиха там миналата седмица май и казаха че не е спряло да кълно, ама са били за малко и са хванали 3-4кг и са ги изяли :mhihi: все още са живи така че набивайте
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: РИБОЛОВ???

Мнение от Val4eto » 19 Сеп 2006, 16:49

HammaN написа:
ivo gazcom написа:От скоро се запалих по риболова тук бих желал да обменя опит и впечетления за различни водоеми и стръв използвана на тях
Миналата седмица на язовир Лобош до Радомир направо се разбихме от костур бяхме застанали на стената и хвърляхме на рибка но не ви съветвам да ядете рибата от този язовир

Мда и мои приятели също ходиха там миналата седмица май и казаха че не е спряло да кълно, ама са били за малко и са хванали 3-4кг и са ги изяли :mhihi: все още са живи така че набивайте

да бе и аз това се учудих,едни приятели в продължение на месец и половина -два,когато имат свободно време все там ходят,и много се кефят,защото много хващат :mhihi: ,костур,и други едни,ама тях не ги знам какви са :roll: ,и моите приятели са живи :mhihi:,предполагам няма проблем с рибата и нейното консумиране

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 19 Сеп 2006, 16:55

Добре де като има толкоз много "рибари" що не си направиме един риболовен пикник докато е още добро времето. Ще се вземе много бира и нещо за барбекюто (ако нищо не се хване нали требе да се яде). Пък мисля че нема да ни е скучно, а може и с преспиване някъде.

К'во ще кажете по въпроса?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 19 Сеп 2006, 17:20

nqkoisi написа:аз пък сеа последните 2-3 седмици се запалих по щуки хоим постоянно на едно блато за щуки има от 1 до 4 кг щуки и е много яка за ядене :)

А дали ще ти е проблем да го споделиш това местенце. Ако се притесняваш от злоупотреби, пусни ми го на ЛС.
Че спининга седи тука и от седмица не съм го изкарвал ;)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Сеп 2006, 18:41

Kris написа:Добре де като има толкоз много "рибари" що не си направиме един риболовен пикник докато е още добро времето. Ще се вземе много бира и нещо за барбекюто (ако нищо не се хване нали требе да се яде). Пък мисля че нема да ни е скучно, а може и с преспиване някъде.

К'во ще кажете по въпроса?

НАВИТ на 100% само да има при някой 1 свободно местенце,иначе убожавам риболова.Тази година малко се поизложих и отидох едва няколко пъти,даже и билет не си извадих тая година :uups: .Ма догодина пак си ставам сериозен 8)
Tux0 Ca !
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 19 Сеп 2006, 20:49

Аз предимно ходя на Герман в близост до софия платен е но си е шоуу сомчета тва онува :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Сеп 2006, 21:16

Ми аз да ви кажа къде да не ходите, че бях преди 2 дена там и освен ние шараните дето отидохме друга риба нямаше. Става въпрос за Слаковци, цял ден и цяла нощ и нито една риба от 5 човека с 8 или 9 въдици + още поне 50-ина които също ловяха ама не хващаха.
Уж било зарибено уж незнам кво, пък после нищо. Така че имайте го в предвид.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Сеп 2006, 21:26

BMW lover написа:Уникално е на Антон Иванов на сатките (плаващи къщички с двор :mhihi: ) с преспиване за петък и събота вечер - Нема такъв кеф ;)

Яко на перо с бел червей и черен хляб за шаран ;)

Не ви препоръчвам дънни въдици да хвърляте 8)
Изчезват както си я гледаш ей тъй и по едно време все едно ТИР минава по дъното и въдицата след него със се стойки и столчета и т.н. :twisted: :twisted: :twisted:

По дъното на тоя язовир има рибки колко Бмв Е38 :idea:

колега я ни светни кви са тея къщички?аз не съм рибар ама идеята за тея къщички ме кефи как са условията ,кинти тнт

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Сеп 2006, 21:51

Малкия написа:Аз предимно ходя на Герман в близост до софия платен е но си е шоуу сомчета тва онува :mhihi:

хахах и ти ли така,аз като ходя ан панчака и се дразня,че нещо не кълве и отиваме набързо на герман да не се засрамим като се върнем в къщи :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 19 Сеп 2006, 22:08

Aleks, Kiko - аз бях поканен там в съботата и не бях там по време на настаняването , и така и не разбрах колко пари е но найстина си заслужава парите колкото и да беха (ще проверя колко струва ) и утре ще ви информирам ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 19 Сеп 2006, 23:16

BMW lover написа:Aleks, Kiko - аз бях поканен там в съботата и не бях там по време на настаняването , и така и не разбрах колко пари е но найстина си заслужава парите колкото и да беха (ще проверя колко струва ) и утре ще ви информирам ;)

Баце сега се връщам от риболов до Казанлък и ме сърбят ръцете за този уикенд.Ако можеш дай цена или телефон и да стягаме багажа в петък ако ли не требе да ходя на Малко Шарково или Жребчево ;)

Но твоята история ми звучи страхотно :shock:
А ти в неделя позна ли ме :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nqkoisi » 20 Сеп 2006, 8:16

furnata написа:
nqkoisi написа:аз пък сеа последните 2-3 седмици се запалих по щуки хоим постоянно на едно блато за щуки има от 1 до 4 кг щуки и е много яка за ядене :)

Я Я кажи де са щуките?

Aми до искъра едно старо корито станало е блато пълно е сутрин като идеш и ги гледаш как гони рибата скачат яко а пук и водата е много чиста и се вижда и през нея намира се до Оряховица едно плевенско село май ще ви е далече малко

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo gazcom » 20 Сеп 2006, 12:57

Лобош е бил изграден като язовир утайник на Стомана Перник сега Стомана не работи кото преди години ама от тия тежки метали водата не се чисти за ден,два а и на цял Перник отходната канализация познайте пак каде отива.Ама който си го кефи риба с егзотичен аромат става. :mhihi:
Дайте по подробни кординати и телефони за Антон Иванов :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата