РИБОЛОВ???
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
speedmaster написа:кво ви трябва да ходите по некви далечни места !?
в тоя форум има толкова много скумрии и шарани....
цацата да трае...

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
по принцип скумрията кълве на "бел червей"
а шараните на е21ци
като последните май са почнали да кълвът и на скумрии за тва не пипат плувката тука
ма са ше доде горския да оправи нещата..............
а шараните на е21ци

като последните май са почнали да кълвът и на скумрии за тва не пипат плувката тука
ма са ше доде горския да оправи нещата..............

Re: РИБОЛОВ???
ivo gazcom написа:От скоро се запалих по риболова тук бих желал да обменя опит и впечетления за различни водоеми и стръв използвана на тях
Миналата седмица на язовир Лобош до Радомир направо се разбихме от костур бяхме застанали на стената и хвърляхме на рибка но не ви съветвам да ядете рибата от този язовир
Мда и мои приятели също ходиха там миналата седмица май и казаха че не е спряло да кълно, ама са били за малко и са хванали 3-4кг и са ги изяли

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
Re: РИБОЛОВ???
HammaN написа:ivo gazcom написа:От скоро се запалих по риболова тук бих желал да обменя опит и впечетления за различни водоеми и стръв използвана на тях
Миналата седмица на язовир Лобош до Радомир направо се разбихме от костур бяхме застанали на стената и хвърляхме на рибка но не ви съветвам да ядете рибата от този язовир
Мда и мои приятели също ходиха там миналата седмица май и казаха че не е спряло да кълно, ама са били за малко и са хванали 3-4кг и са ги изяливсе още са живи така че набивайте
да бе и аз това се учудих,едни приятели в продължение на месец и половина -два,когато имат свободно време все там ходят,и много се кефят,защото много хващат

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
nqkoisi написа:аз пък сеа последните 2-3 седмици се запалих по щуки хоим постоянно на едно блато за щуки има от 1 до 4 кг щуки и е много яка за ядене
А дали ще ти е проблем да го споделиш това местенце. Ако се притесняваш от злоупотреби, пусни ми го на ЛС.
Че спининга седи тука и от седмица не съм го изкарвал

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Kris написа:Добре де като има толкоз много "рибари" що не си направиме един риболовен пикник докато е още добро времето. Ще се вземе много бира и нещо за барбекюто (ако нищо не се хване нали требе да се яде). Пък мисля че нема да ни е скучно, а може и с преспиване някъде.
К'во ще кажете по въпроса?
НАВИТ на 100% само да има при някой 1 свободно местенце,иначе убожавам риболова.Тази година малко се поизложих и отидох едва няколко пъти,даже и билет не си извадих тая година

Tux0 Ca !

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми аз да ви кажа къде да не ходите, че бях преди 2 дена там и освен ние шараните дето отидохме друга риба нямаше. Става въпрос за Слаковци, цял ден и цяла нощ и нито една риба от 5 човека с 8 или 9 въдици + още поне 50-ина които също ловяха ама не хващаха.
Уж било зарибено уж незнам кво, пък после нищо. Така че имайте го в предвид.
Уж било зарибено уж незнам кво, пък после нищо. Така че имайте го в предвид.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BMW lover написа:Уникално е на Антон Иванов на сатките (плаващи къщички с двор) с преспиване за петък и събота вечер - Нема такъв кеф
![]()
Яко на перо с бел червей и черен хляб за шаран![]()
Не ви препоръчвам дънни въдици да хвърляте![]()
Изчезват както си я гледаш ей тъй и по едно време все едно ТИР минава по дъното и въдицата след него със се стойки и столчета и т.н.![]()
![]()
![]()
По дъното на тоя язовир има рибки колко Бмв Е38
колега я ни светни кви са тея къщички?аз не съм рибар ама идеята за тея къщички ме кефи как са условията ,кинти тнт
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Малкия написа:Аз предимно ходя на Герман в близост до софия платен е но си е шоуу сомчета тва онува
хахах и ти ли така,аз като ходя ан панчака и се дразня,че нещо не кълве и отиваме набързо на герман да не се засрамим като се върнем в къщи

Tux0 Ca !

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Aleks, Kiko - аз бях поканен там в съботата и не бях там по време на настаняването , и така и не разбрах колко пари е но найстина си заслужава парите колкото и да беха (ще проверя колко струва ) и утре ще ви информирам 

BMW lover написа:Aleks, Kiko - аз бях поканен там в съботата и не бях там по време на настаняването , и така и не разбрах колко пари е но найстина си заслужава парите колкото и да беха (ще проверя колко струва ) и утре ще ви информирам
Баце сега се връщам от риболов до Казанлък и ме сърбят ръцете за този уикенд.Ако можеш дай цена или телефон и да стягаме багажа в петък ако ли не требе да ходя на Малко Шарково или Жребчево

Но твоята история ми звучи страхотно

А ти в неделя позна ли ме

furnata написа:nqkoisi написа:аз пък сеа последните 2-3 седмици се запалих по щуки хоим постоянно на едно блато за щуки има от 1 до 4 кг щуки и е много яка за ядене
Я Я кажи де са щуките?
Aми до искъра едно старо корито станало е блато пълно е сутрин като идеш и ги гледаш как гони рибата скачат яко а пук и водата е много чиста и се вижда и през нея намира се до Оряховица едно плевенско село май ще ви е далече малко
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Лобош е бил изграден като язовир утайник на Стомана Перник сега Стомана не работи кото преди години ама от тия тежки метали водата не се чисти за ден,два а и на цял Перник отходната канализация познайте пак каде отива.Ама който си го кефи риба с егзотичен аромат става.
Дайте по подробни кординати и телефони за Антон Иванов

Дайте по подробни кординати и телефони за Антон Иванов

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3