проблем и то какъв?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблем и то какъв?
привет братлета! имам следния гаден проблем с моята кола ,колата ми почна да харчи много масло и след оглед от моя страна установих че ми липсва тапата/гайка/на приливния клапан на масл.филтър и от там тече масло като из ведро!лошото е че тази гайка е няма никъде и незнам какво да правя вече.смятам да ходя по моргите да търся целия корпус на масл.филтър но кой знае какви страшни пари ще е.ако може съдействие или съвет от ваша страна ще съм много признателен.мерси предварително!
.
Нямам престава каква е гаиката може да е по специална,но няма ли да може да се изработи такава?
Колата е с три букви и жие знаете кои са!
.
Ако не някои сус сущата кола сваляте неговата и на стругар няма да е
мн приятно но трябва да се помага ебати на всеки може да се случи.Успех
мн приятно но трябва да се помага ебати на всеки може да се случи.Успех
.
Ок надявам се да намериш,пиши кво е станало:) аиде успех
здравейте на всички!да ви напиша как си остраних проблема,та по същество -оказа се че имам даже две такива тапи които са със гумен о-пръстен и ги предържат федерки/някой коли са със тапи на резба което е по добрия вариант/та смених гум.оплътнения и вече всичко е ОК.най тъпото беше че в дару нямат такива оплътнения и даже и не подозират за същесвуването им.размерите на о-пръстените е ф23 с 3мм дебелина.гадното е че да ги смениш трябва първо да махнеш алтернатора и след това да свалиш и челия блок на масл.филтър /не е хич трудно/ТЕ ТОВА БЕШЕ ,ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА НА ВСИЧКИ!
.
Брао радвам се че си открил проблема и то сам полезно инфо:)
аиде
аиде
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
10 мнения
• Страница 1 от 1