Борд компютър замяна на дисплей
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Борд компютър замяна на дисплей
Здравейте колеги.На брат ми колата е с този борд vw~~60_35.JPG)
Аз под ръка имам
ето този модел
Незнам каква е разликата като показания и прочие, но ме интересува може ли да се прехвърли дисплея от 2-рия вид с по малкото копчета на тоя борд който е с повечето копченца.Аз до колкото бях запознат бордовете бяха 3 вида.Малък среден и голям.Тия и 2-та вида са явно от средния, но защо единия има някъкви копчета повече от другия и дали лентовия кабел с дисплея са взаимно заменями на тези 2-та.Че искам да направя първия неговия си борд да си показва всичко както си му е реда.Благодаря предварително
Аз под ръка имам

Незнам каква е разликата като показания и прочие, но ме интересува може ли да се прехвърли дисплея от 2-рия вид с по малкото копчета на тоя борд който е с повечето копченца.Аз до колкото бях запознат бордовете бяха 3 вида.Малък среден и голям.Тия и 2-та вида са явно от средния, но защо единия има някъкви копчета повече от другия и дали лентовия кабел с дисплея са взаимно заменями на тези 2-та.Че искам да направя първия неговия си борд да си показва всичко както си му е реда.Благодаря предварително

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Re: Борд компютър замяна на дисплей
Веднъж отварях едни такъв борд (като първия). Лентовия кабел мисля, че беше доста лесен за смяна, така че нищо не пречи да пробваш дали може да стане. Според ме кабелът е един и същ.
Би трябвало да може той дисплея само показва информацията която му се подава. 

- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Той дисплея с лентовия кабел, ако можеха да се сменят така лесно , много хора с големите ВС с изгорели пиксели, щяха да си решат проблемите!!!
И дано е така де, аз не съм сигурен обаче! Лентовия кабел е заедно с дисплея и е или запоен или залепен,което при демонтаж и монтаж не мисля че ще стане без офейкали пиксели!!!
Нека някой който се е опитвал да прави това да сподели,за да се знае, дали да се прави или не това!!!
И дано е така де, аз не съм сигурен обаче! Лентовия кабел е заедно с дисплея и е или запоен или залепен,което при демонтаж и монтаж не мисля че ще стане без офейкали пиксели!!!
Нека някой който се е опитвал да прави това да сподели,за да се знае, дали да се прави или не това!!!
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
да може са се сменят дисплейте няма проблем,само че е много пипкава работа
- РадкоBg
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW
А може ли т. нар. голям obc да се сложи на мястото на "малък"?
На големия борд май не може да му се сложи дисплей от малък ... защото доколкото знам той е с 2 лентови кабела а този от първата снимка (средния борд с най многото копчета) е с един.
Поне така знам аз де. 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Бордовете разликата им е само в лицевата част на тия двата.Борд-а с повечето копчета взех му лицевата част с копченцата и го сложих на другия и всичко заспа.Оказа се, че вътрешностите са им еднакви нямат разлика има си копчета по платката и на 2-та.Всичко си заспа

8 мнения
• Страница 1 от 1