Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Това синьото е допълнителна защита от кражба според мен
- karakondji
- Потребител
-
- Кара: E60 535D
goppe написа:Здравейте, как ви се вижда състоянието на тази кола:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3uj8ug
Обявата е нова, това което успях да забележа от снимките, е че волана е претапициран, а и от едната му страна има нещо синьо. Лост за регулиране на волана ли е това и ако да - стандартен ли е, щото ми е малко странно... Иначе салона изглежда добре, поне според мен, но ще се радвам за експертно мнение.
Мерси!
Въпреки, че в описанието пише, че има - колата няма електронно регулиране на волана (поне не е заводско). Това "синьото" има някаква лампичка до него, което едва ли е за регулиране на волана.
Подкрепям предното мнение, че колата е доста надценена за това, което предлага.
Допълнително заключване на волана + ако се загледате има такова и на скоростния лост 

- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
+ счупен среден бутон на климатроника 

bordo_77 написа:Тази кола е на доста повече от 170к. Трябва да и се направи една проверка, на снимки много от колите изглеждат "перфектни". Като екстри, нищо особено, но част от важните ги има. Ръчката лично за мен е голям минус, това обаче е въпрос на предпочитание.
O да, за километрите със сигурност е така, аз честно казано не им придавам особена важност, просто защото е ясно, че за завъртяни на всички обяви за този модел. Ако срещна обява с км 250к и нагоре, по-скоро тогава бих го приел за истина, отколкото всичките обяви за 160-180к км.
Иначе ръчната СК не ми е проблем, карам с удоволствие и ръчка и автомат. За джантите сигурно сте прави - може да са менте, не съм такъв специалист, но чисто визуално някак си не седят на тази кола.
Мерси на всички за мненията, ще може да намина да я видя колата все пак, но ако ще се брои пара, то ще мина през сервиз asap.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Има разлика в луфта на предния капак м/у лявата и дясната страна!
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
goppe написа:bordo_77 написа:Тази кола е на доста повече от 170к. Трябва да и се направи една проверка, на снимки много от колите изглеждат "перфектни". Като екстри, нищо особено, но част от важните ги има. Ръчката лично за мен е голям минус, това обаче е въпрос на предпочитание.
O да, за километрите със сигурност е така, аз честно казано не им придавам особена важност, просто защото е ясно, че за завъртяни на всички обяви за този модел. Ако срещна обява с км 250к и нагоре, по-скоро тогава бих го приел за истина, отколкото всичките обяви за 160-180к км.
Иначе ръчната СК не ми е проблем, карам с удоволствие и ръчка и автомат. За джантите сигурно сте прави - може да са менте, не съм такъв специалист, но чисто визуално някак си не седят на тази кола.
Мерси на всички за мненията, ще може да намина да я видя колата все пак, но ако ще се брои пара, то ще мина през сервиз asap.
Аз я гледах тази кола. Сериозни удари не е имала. Сравнително запазена и стегната беше, за съжаление само в паркинга можеше да се кара и релано не можах да придобия представа от нея. Съединителя беше затръгвал, имаше грешки за свещи и реле.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Първата седмица след купуването ще й светне червена удвителна със зъбно колело 

Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Е добре де, как може да кажете, че кола с тръгнал съединител и грешки за свещи и реле е запазена и стегната? 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
От търговец стегната кола не може да се купи.Но може да се бори в цената и да се оправя после.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
то ако са само свещи и реле е перфектна,относно ръчката нз аз карах 2 с ръчни кутии и не ми допаднаха за 3.0л дизела.Колега иди си я виж на живо според мен
320iPower написа:то ако са само свещи и реле е перфектна,относно ръчката нз аз карах 2 с ръчни кутии и не ми допаднаха за 3.0л дизела.Колега иди си я виж на живо според мен
А то затова не му я дават да я изкара навън да покара, явно ще и замине съединителя. Ако не сменя плавно скоростите или просто ако усетиш неудобство в предавките бягай от тази кола.
320iPower написа:то ако са само свещи и реле е перфектна,относно ръчката нз аз карах 2 с ръчни кутии и не ми допаднаха за 3.0л дизела.Колега иди си я виж на живо според мен
Да, и предполагам колегата Iceblast е имал предвид, че колата е стегната, доколкото може за цената си (+ задължителния пазарлък за цената надолу). Ще мина да я видя явно, но ще се пазаря за пробно шофиране на пътя. Само за пробване от рода на 1-ва и задна на паркинга - не благодаря, добре съм. За една кофа пари - да излиза на пътя

Alexch написа:Е добре де, как може да кажете, че кола с тръгнал съединител и грешки за свещи и реле е запазена и стегната?
Тръгнал съединител не означава, че ще го смениш скоро, просто отделя високо и е леко по-твърд. Този съединителн може въобще да не бъде сменен в следващите 5-60к км. Свещите и релето са точно 400лв. и масово са изгорели и те са консуматив - т.е. това не влияе на цялостното състояние на колата.
- Stan85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520xd lci 2016
Колеги, понеже нямам опит с BMW но пък съм решил следващата ми кола да е Е61, бихте ли ме посъветвали къде да я карам за диагностика преди покупка? Конкретно този автомобил ще гледам: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11372665538637605&f1=details&slink=3viht2