М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Borymeckata написа:А кефи ли ви онази реклама: "Близо, близо, до нас ти седни..."? Преди да измислят тези превръзки, хората са стояли на дистанция (на една ръка растояние), но "вече нищо не пречи да сме близки"! Явно тези превръзки "хората сбират", както се казва в една друга реклама. Яко ни промиват мозъците, наистина. То не че е останало много за промиване... Направо ще ни зомбират с рекламните блокове по 15 минути. Между другото, добро впечатление ми направиха няколко канала. На TV1000 изобщо не съм виждал реклами, а на FOX и AXN са съвсем кратки, не успяваш и да се изпикаеш...
Това като оня виц:
Влиза едно момченце в аптеката и пита:
- Имате ли тампони?
- Имаме, но на теб за какво са ти? Мама ли те праща?
- Не, не ме праща мама. Просто искам да карам колело, да ходя на плажа и да правя каквото пожелая без никой да разбира...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ей сега гледах Столичани в повече по БТВ комеди. Дойде реклама, изпиках се и измих съдовете, а рекламите още не бяха свършили 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Повечето от вас са казали квото има да се каже по темата. Още по-синтезирано - тук:
http://www.guruhabits.com/brainwashed/
И много други сайтове, стига да знаеш кво да питаш чичко гугъл...
От време на време се чудя дали този филм нема да стане реалност след някоя друга годинка:
http://www.imdb.com/title/tt0387808/
http://www.guruhabits.com/brainwashed/
И много други сайтове, стига да знаеш кво да питаш чичко гугъл...
От време на време се чудя дали този филм нема да стане реалност след някоя друга годинка:
http://www.imdb.com/title/tt0387808/
Borymeckata написа:....
Аз може би се цепя от компанията, но всъщност ми се е случвало реклама да ме подсети за нещо, което ми трябва!

Е.Димитров написа:Значи,гледам се лансира една реклама с музика по песента на Графа "А дано,ама на дали" или както се казва там песента.
...
е тая реклама не знам кой я е мислил, ама е по-скоро антиреклама
в един момент ни убеждават, че "с фрутели е купона" и в следващия момент се чува, че "а дано, ама надали"

Fixxxer написа:Borymeckata написа:....
Аз може би се цепя от компанията, но всъщност ми се е случвало реклама да ме подсети за нещо, което ми трябва!И не веднъж м/у другото хехе.
Да слезеш до магазина за още 4 бирички ?

...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
zazomazo написа:Е.Димитров написа:Значи,гледам се лансира една реклама с музика по песента на Графа "А дано,ама на дали" или както се казва там песента.
...
в един момент ни убеждават, че "с фрутели е купона" и в следващия момент се чува, че "а дано, ама надали"
Тоя с растите е брат на една приятелка. У тях какви неща се гледат и колко са им промити мозъците......
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
zazomazo написа:Е.Димитров написа:Значи,гледам се лансира една реклама с музика по песента на Графа "А дано,ама на дали" или както се казва там песента.
...
А тоя сок е...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Гледам една реклама,дето промотират нещо си,мисля че ...кредит естествено,рекламата нали е направена отзад на пред,тоест някаква женица е спечелила състезание щото почнала да тренира,пък тренирала,щото искала да си влезе в някакъв пуловер,който пуловер пък мъжа и изпрал в новата пералня която пък,забележете,купил сутринта щото му дали заем за 1 час...
Значи,ако предположим че е било егати и жегата и пуловера е изсъхнал за около час-два да кажем около обяд,пита се във задачата,тая колко трябва да е тренирала и какви са тези състезания дето се провеждат след обяд че даже и вечерта,че е успяла да се запише,тренира ,а като вземем и факта от рекламата че дори го е спечелила,това състезание трябва да е било за инвалиди,каква измама е било,че да допуснат здрав човек да бяга,освен ако не е било за инвалиди,трябва да са били или много дебели или охлюви...
А рекламата на култовият "джип" дъстер,дето някакъв оли отива на купон и е видно че са някакви мафиоти,според мен му се смеят че е дал толкова пари за това нещо дето го кара...И въобще виждали ли сте дъстер паркиран да речем до едно Х5,ми че той е направо миниатюрен и смешен...
Какво ли ще стане ако се забранят подвеждащи реклами или всички реклами трябва да са обективни и да казват истината,като при доказване на обратното да търпят санкции
Значи,ако предположим че е било егати и жегата и пуловера е изсъхнал за около час-два да кажем около обяд,пита се във задачата,тая колко трябва да е тренирала и какви са тези състезания дето се провеждат след обяд че даже и вечерта,че е успяла да се запише,тренира ,а като вземем и факта от рекламата че дори го е спечелила,това състезание трябва да е било за инвалиди,каква измама е било,че да допуснат здрав човек да бяга,освен ако не е било за инвалиди,трябва да са били или много дебели или охлюви...

А рекламата на култовият "джип" дъстер,дето някакъв оли отива на купон и е видно че са някакви мафиоти,според мен му се смеят че е дал толкова пари за това нещо дето го кара...И въобще виждали ли сте дъстер паркиран да речем до едно Х5,ми че той е направо миниатюрен и смешен...
Какво ли ще стане ако се забранят подвеждащи реклами или всички реклами трябва да са обективни и да казват истината,като при доказване на обратното да търпят санкции

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Какво ли ще стане ако се забранят подвеждащи реклами или всички реклами трябва да са обективни и да казват истината,като при доказване на обратното да търпят санкции
Ще осъзнаеш, че си емигрирал отдавна

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
:Какво ли ще стане ако се забранят подвеждащи реклами или всички реклами трябва да са обективни и да казват истината,като при доказване на обратното да търпят санкции :mhihi
Е досега няма в БГ осъден за такава реклама.Поне не знам за такъв.Единствено спряха оная реклама с "мъжете знаят защо " преди години понеже някви женуря се бяха засегнали и се жалваха на пингвина

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Казахте по-рано, че по Discovery и прочее канали няма реклами. Няма, ама пак през 5 минути има паузи и то, за да си рекламират собствените предавания... Мен това ме дразни повече и от рекламите. Те поне се сменят, има разнообразие, забавляваш се с някои. Преди време по Fine Living знаех последователността на целия "рекламен" блок и винаги знаех след колко време ще ми започне предаването 

MapkoB написа:Казахте по-рано, че по Discovery и прочее канали няма реклами. Няма, ама пак през 5 минути има паузи и то, за да си рекламират собствените предавания... Мен това ме дразни повече и от рекламите. Те поне се сменят, има разнообразие, забавляваш се с някои. Преди време по Fine Living знаех последователността на целия "рекламен" блок и винаги знаех след колко време ще ми започне предаването
Нали? Особено рекламата за бекона Е МАМКА МУ направо ми иде да счупя телевизора, ТОЛКОВА ПРОТИВНА РЕКЛАМА и на всеки 15 минути я пускат

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди години поне имаше чат-пат нещо готино и забавно. "Ооо Пепи"
примерно. На Мара "Отварачката"... поне имаше цици там
На Булсатком ме кефеше онова "Кво прайте бе, зайци"
"Кажи баба Тенк ю"
"Той е дебеел, той не е дебеелл"
Поне да се посмее човек. Отдавна не гледам телевизия, но когато се случи по непредвидени обстоятелства (има мач
) да загледам нещо
и ми идва да си направя харакири. Нека има по 5мин. реклами, но да са някакви готини. Нещо, което да те накара да поискаш да си купиш продукта, а не да отидеш по голяма нужда 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
TNT написа:Нека има по 5мин. реклами, но да са някакви готини. Нещо, което да те накара да поискаш да си купиш продукта, а не да отидеш по голяма нужда
Е как да има готини, като трябва да се плати на някой (с мозък) да ги измисли...
Аз все още не мога да проумея що за амеба трябва да си, че да измислиш рекламата на парфюма с азис...