М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

Мнение от K_Ilkov » 09 Авг 2013, 14:08

Borymeckata написа:И май ги пускат по едно и също време...

100%
това си е някаква договорка или негласно правило
иначе всички ТВ и рекламозатели ще го ядат
аз пак щракам само и само да не ме облъчват
ама тя цялата телевизия си е промивка де :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 09 Авг 2013, 15:19

Миналия месец леко ми изгоря дъното на компа и няколко дни бях без него.. отгоре на всичко бях и в сесия, и 3/4 от деня прекарвах пред телевизора :help: е няма такава промивка на мозъка! И да оставим промивката настрана, то не можеш да изгледаш един филм на спокойствие :banghead: Както каза един колега, аз забравям какво гледам и почвам друг филм, по някое време се сещам, че съм гледал предишния и ме хваща яд :mhihi: А и това, че масово рекламите са по 10-15 минути доста спомага за ефекта :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Авг 2013, 9:27

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Авг 2013, 7:56

Значи,гледам се лансира една реклама с музика по песента на Графа "А дано,ама на дали" или както се казва там песента.
Гледал съм клипа на песента,там е Графа,една девойка и един младеж,рекламата дето я бичат е със същата тая песен,виждаме графа,ама кои са тези другите с него нямам никаква идея.
По-интересното е защо са облечени така,като са на водно колело,за първи път виждам някой да е със сако и въобще изцяло облече,ама на водно колело,както и за първи път виждам някой с блузка,по дънки ,облечен за дискотека...ама на водно колело :dunno:

Има и една друга реклама,която обаче ме кефи,един търговец продава някаква изстрадала кола,за която обяснява че пали само по нанадолнище и маслото и тече,а клиентите,едни симпатични хора се съгласяват да я купят,много ме кефи позитивизма на мъжа от клипа който казва "Взимаме я!" и жената дето се съгласява с него доволно...
Тази реклама според мен има да каже на аудиторията дето я гледа че по-добре да си вземеш пълен кош за кола,от колкото да теглиш кредит за да си купиш кола!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 26 Авг 2013, 8:22

Е.Димитров написа:Значи,гледам се лансира една реклама с музика по песента на Графа "А дано,ама на дали" или както се казва там песента.
Гледал съм клипа на песента,там е Графа,една девойка и един младеж,рекламата дето я бичат е със същата тая песен,виждаме графа,ама кои са тези другите с него нямам никаква идея.
По-интересното е защо са облечени така,като са на водно колело,за първи път виждам някой да е със сако и въобще изцяло облече,ама на водно колело,както и за първи път виждам някой с блузка,по дънки ,облечен за дискотека...ама на водно колело :dunno:

Има и една друга реклама,която обаче ме кефи,един търговец продава някаква изстрадала кола,за която обяснява че пали само по нанадолнище и маслото и тече,а клиентите,едни симпатични хора се съгласяват да я купят,много ме кефи позитивизма на мъжа от клипа който казва "Взимаме я!" и жената дето се съгласява с него доволно...
Тази реклама според мен има да каже на аудиторията дето я гледа че по-добре да си вземеш пълен кош за кола,от колкото да теглиш кредит за да си купиш кола!

Тия с рекламата за портокалите са култови, липсва им само един джоинт на борда и рекламата да се преработи в стил "един път го свиеш и цял ден да го пушиш.........."
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Авг 2013, 9:19

Положението със звука е по зле от преди година :no: Незнам как го постигат но направо е неприятно и стряскащо .Тръгне ли реклама трябва да намалям звука - направо идиотщина пълна .Няма ли потребителски организации да го видят това нещо.Изобщо не искам да им гледам рекламите на памперси превръзки прах за пране разхлабително и паста за зъби камо ли да ги слушам усилени .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 26 Авг 2013, 9:21

Vra4anin написа:"от Малдивите до Сен Тропе с парфюм..." :mhihi: И ти се лепне изчадието адово изрусено с лъсналия гъз и оня до него с милиционерската дреха - а яж си вечерята после след тия :mhihi:

Оооо тая верно е много "мазнярска"......
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Авг 2013, 9:27

Vra4anin написа:"от Малдивите до Сен Тропе с парфюм..." :mhihi: И ти се лепне изчадието адово изрусено с лъсналия гъз и оня до него с милиционерската дреха - а яж си вечерята после след тия :mhihi:

:OT:
Тоя пък в едно пошло предаване споделяше какви простаци имало по заведенията,понеже си татуирал рози дето излизат от задника му,та се възмущаваше че някакъв му предложил да му счупи саксията....
Хич не се усеща че неговата "високо-културна" постъпка провокира именно подобни подмятания...
И да мирише хубаво,именно заради този никога не бих си го купил подобен парфюм или каквото и да се води.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 26 Авг 2013, 10:17

Е.Димитров написа:

:OT:
Тоя пък в едно пошло предаване споделяше какви простаци имало по заведенията,понеже си татуирал рози дето излизат от задника му,та се възмущаваше че някакъв му предложил да му счупи саксията....
Хич не се усеща че неговата "високо-културна" постъпка провокира именно подобни подмятания...
И да мирише хубаво,именно заради този никога не бих си го купил подобен парфюм или каквото и да се води.

Ти не би си купил, но хилядите му "последователи" или подражатели са го направили или ще го направят.......без да гледат как мирише парфюма или колко е траен примерно. :mhihi: :banghead:

Аз за друго се замислям - имах навремето една телевизия - Lounge HD или нещо такова, пускаха много готина чилаут музика на фона на страшни HD пейзажи или кратки клипове......и това всичко без една реклама, а не съм плащал за нея. Как става това (сигурно оператора плаща на съответната телевизия, но не вярвам да е много, за да го предлагат в стартовия пакет)? Също така слушам едно интернет радио с различни канали - lounge, chillout, house и т.н., което пак е безплатно и без никакви реклами.....а по сити или витоша по 20 минути слушам за кисели млека, дограми и други.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Авг 2013, 13:15

Кабелните оператори плащат на телевизиите за каналите, които излъчват, да, в общия случай. Телевизии като Дискавъри, Нешънъл джиографик, въпросната Lounge HD, Luxe HD и т.н. правят пари като си продават каналите на кабелни оператори. Тези с рекламите нямат такива приходи (имат, но са минимални), освен това плащат огромни такси за пренос на ефирен сигнал, лицензи и т.н. При радиата единственият източник на приходи е рекламата, тези по интернет се издържат на някакъв ентусиастки принцип или през интернет-сайта си, примерно.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 26 Авг 2013, 13:36

За най-мощен звук според мене тв плюс изкъртват конкуренцията. Само барса гледам там и съм свикнал към 43та минута да почвам да връщам газта, иначе ше падне нещо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Авг 2013, 14:12

Вече имам нов фаворит за най-безумна реклама:
"Ние имаме твърди доказателства за това" - бучка сирене тертер седи 99 дни (според брояча) във вода, пече я слънцето, ама не се разпада :bowdown:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар

Мнение от F3P » 26 Авг 2013, 14:38

drago_pavlov написа:Вече имам нов фаворит за най-безумна реклама:
"Ние имаме твърди доказателства за това" - бучка сирене тертер седи 99 дни (според брояча) във вода, пече я слънцето, ама не се разпада :bowdown:

Което ме подсеща- ако проведа теста от рекламата в лаборатория и резултата е различен дали мога да ги осъдя тея тъпаци за измама с цел облагодетелстване в големи размери :?: Щото това сирене е малко далеч от истината...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Авг 2013, 15:06

F3P написа:
drago_pavlov написа:Вече имам нов фаворит за най-безумна реклама:

Което ме подсеща- ако проведа теста от рекламата в лаборатория и резултата е различен дали мога да ги осъдя тея тъпаци за измама с цел облагодетелстване в големи размери :?: Щото това сирене е малко далеч от истината...

Преди няколко години в САЩ имаше дело срещу Данон - лъгали в някаква реклама, че някакво мляко подобрявало имунната система или нещо подобно... После платиха няколко млн. глоба :mhihi:

П.П.: Ето го и случая:
http://www.vesti.bg/pari/biznes/sasht-d ... ia-3479871

Ама в България... Едва ли...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Авг 2013, 15:12

Замислям се - НИКОГА не ми се е случвало да попадна на реклама на нещо, което наистина ми трябва в момента. Като я видя - да се плесна по челото и да си кажа: "Еййй, как не съм се сетил бе, да си взема въпросната ... козметика / салам / прах за пране / кредит / лекарство ... ". Може моите интереси да са някакви особени, но никой не ми рекламира инструменти, например. С часове съм ровил из мрежата и съм сравнявал различни оферти за водоструйки и перфоратори, но за такава реклама просто не си спомням. Освен рекламите на някои вериги - там съобщават за промоции и ако се случи в момента да търсиш точно такъв инструмент - можеш да го вземеш с намаление. Въпреки, че там рядко ще видиш нещо качествено, пък и ако ми трябва даден инструмент - аз няма да чакам 4 месеца докато го пуснат в Баумакс на промоция, та да спестя ония 15 лева...

А кефи ли ви онази реклама: "Близо, близо, до нас ти седни..."? Преди да измислят тези превръзки, хората са стояли на дистанция (на една ръка растояние), но "вече нищо не пречи да сме близки"! Явно тези превръзки "хората сбират", както се казва в една друга реклама. Яко ни промиват мозъците, наистина. То не че е останало много за промиване... Направо ще ни зомбират с рекламните блокове по 15 минути. Между другото, добро впечатление ми направиха няколко канала. На TV1000 изобщо не съм виждал реклами, а на FOX и AXN са съвсем кратки, не успяваш и да се изпикаеш...
Excellent! Steven is my name!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата