Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Бисери от форума

Мнение от Ronka » 06 Авг 2013, 14:45

Borymeckata написа:Аз пък от месец време дебна една реклама, ама все пропускам началото. "Да долееш масло..." - някакъв прах за пране рекламират. Дето една патка е спряла на бензиностанцията и долива масло в едно Х3 - дотук добре. Обаче има няколко неща в тази реклама, дето ме притесняват:

1. Тая Х3-ка трябва да е голяма масларка, ако се налага пред ден - два да обръщаш по една туба масло в мотора. И защо губи маслото? Дали го гори през кумияките на клапаните или маслените сегменти не го обират? Дали го духа през отдушника или лагерите на турбината? Дали тече от семеринга на коляновия вал, от гарнитурата на картера, от пробката или от другаде...?? Та тая вместо да тича с тубата да долива - по-добре да запретне ръкавите, да легне отдолу и да разбере откъде колата губи маслото.

2. Все не успявам да видя тая къде точно сипва маслото. Но ми се струва, че го налива в казанчето на чистачките... Там (отпред вдясно) друга капачка няма.

3. Не разбирам как така налива масло от тубата, без да следи нивото на щеката? Откъде знае колко да налее? Ами ако я препълни?

4. И къде успява да се омаже толкова за секунди? Явно моторът хвърля яко масло от турбината - значи само с доливане няма да мине...

5. И долива масло с бял копринен шал - все едно е на модно ревю... Ако си наплеска белия шал със старо дизелово масло - ще го изпере, ама друг път!

6. Добре де - прахът за пране е супер и омазаният шал става като нов - ОК! Но това решава ли проблемът? Нали тая барака ще продължава да духа маслото и след някой ден пак ще долива и пак ще се наплеска? Не е ли по -добре да помисли как да отстрани проблема по колата, а не как ще си изпере кърпата на врата?

Е такива въпроси ме мъчат, като гледам тая реклама...

viewtopic.php?f=4&t=301867&start=150
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 07 Авг 2013, 10:07

jordanov написа:
daniel_e30 написа:Insignia за България - никога !

абе до преди няколко години си нямал законово право да се возиш на предата седалка на автомобил, а изказваш така крайното си мнение за дадена кола...

:ahah: :ahah: :ahah:
Тежката артилерия... Не е като да му кажеш че няма книжка или кола :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 08 Авг 2013, 5:27

bmw545i написа:
barty написа:
toncho83 написа:
bmw545i написа:По- хубавите гуми винаги се слагат отпред! Дори на автомобили с предно. :wave:

Emooo написа:Ами аз бих сложил по-добрите гуми отпред :confused:

Бихте ли обяснили защо?
Благодаря

Защото предните гуми поемат най-много тежеста при спиране

Аз също дълго време мислех, че е редно да са отпред, но се оказа невярно :wave:

Гадни гуми отпред - :kuku:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 12 Авг 2013, 18:51

TOM написа:... Важно: Моля който няма това което търся, да не пише! Не ме интересуват 3.46, 3.47, 3.48, 3.49,9, кон с каруца, копие на картина от Да Винчи, парче от совалката Колумбия и т.н.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

от http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=16&t=342107&p=3721064&hilit=%D0%B534+%D1%88%D0%BF%D0%B5%D1%80#p3721064

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 14 Авг 2013, 21:52

Не се сдържах:

viewtopic.php?f=46&t=346688

"Допълнителна информация:
За съжаление не ми дава да качвам повече от три снимки :( Колата е уникална пълен М-пакет M-салон Кожен Вейдър има и М-крило с трети стоп само че на снимките е без него но вече е сложено и то и стопа е свързан километража е направен с рингове и червени стрелки има и конусен спортен филтър К и Н, шпер и angel eyes които свети млечно биало Предлага се с два чифта джанти 15 лиати и 17-те от снимките колата има и хубава музика СД-Алпаин , Стъпало JBL, и бас каса ЛАнзар Опти 1222Д 900Вата РМС СД-то е с флашка и съм я изкарал В жабката жсичко е скрито и направено както трябва. Колата е внесена от Италиа така че няма грам изгнило никъде. От долу съм я изправил с прави тръби и М-гърне звука е уникален като е на обороти колата е тиха но като я натискаш звука е един път всичко по колата е оригинално и аз съм го правил купил съм я най обикновенна е36-ца и съм я преобразил изцяло. Колата е обслужена преди 2000км сменени масло ремък всички филтри комплект съединител свещи нов акомулатор с две думи колата е перфектна и само за ценители преди един месец съм я пребоядисъл цялостно бояата е направена с едра лилава перла и кристали и бие малко на лилаво много яако изглежда. На снимките колата е без М-лайстните защото ги купих вчера и не съм ги сложил още но ги има колата се продава поради спешна нужда от пари може да съм забравил нещо но за повече инфо по телефона и моля само за сериозни обаждания които е заинтересуван от колата и има парите ако желае да ми се обади може да има лек коментар за сериозни копувачи в рамките на разумното и само на място. Колата ми легнала над 10000лв така че мисля че цената е повече от добра"

"Централно заключване - ДА с комфорт модел"
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 14 Авг 2013, 22:42

Поредното селско изпълнение на форумна кола.
DLVasilev написа:Вчера едно врабче ми се изсра на колата...е бива ли такова безобразие, аз ако му се изсера в гнездото дали ще прави пак така следващия път.... :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Феновете да откачат!

Мнение от ogo2010 » 15 Авг 2013, 8:10

Здравейте колеги!Аз съм нов във форума.Искам да попитам -имам бмв 316i и на скоро ми се появи един проблем-при ускорение от 100 до 140 няма проблем-от 140 нагоре забива муцуната и имам чувството че не и достига бензин-може да са дюзи електроника но незнам какво е!Моля помогнете ми да лети баварчето!
:D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Авг 2013, 14:55

ogo2010 написа:Здравейте колеги!Аз съм нов във форума.Искам да попитам -имам бмв 316i и на скоро ми се появи един проблем-при ускорение от 100 до 140 няма проблем-от 140 нагоре забива муцуната и имам чувството че не и достига бензин-може да са дюзи електроника но незнам какво е!Моля помогнете ми да лети баварчето!
:D

Ама вярно си за "Бисери" :mhihi:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 20 Авг 2013, 15:56

AgeraR написа:българския езика на тоя продавач джапанки фърля :mhihi:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3ssx2s

що не му предложиш да му редактираш обявата :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Chankov » 20 Авг 2013, 23:13

"Преди време ми се наложи да карам едно Волво В40 с десен волан (през зимата) ... така и не се осмелих да изпреваря нито един път, за мен левия волан си е чисто мъчение , и най-вече си е опасно за околните..."
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 52&start=0

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 22 Авг 2013, 9:12

ogata написа:Все пак общото между диабло и vw голф е че 2ката е по-яка от 3ката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

от тук :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 23 Авг 2013, 17:27

ogata написа:
///Maximalniq написа:Все едно спорите коя е по-хубава кола Е30 или Е36 :mhihi:

Ся ше ме изкарате се едно аз съм диабло-златко баретата :mhihi: :mhihi:

От темата за Diablo II, превръщаща се в Diablo II vs Diablo III :)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=346937&start=60
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Авг 2013, 12:07

jordanov написа:
alexanderkirow написа:Защо някои фейслифтови са 193к.с, а други са по 184к.с ?

чипове, брат. тия 193 са чипосани... и не са като другите коли с 1 чип, имат доста. информацията ми е доста достоверна - на един приятел сестра му е женана за мъж, на който чичо му чипосва петици, та от там я разбрах тази шано информация.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 26 Авг 2013, 9:16

zazomazo написа:
stambo_81dg написа:
Stoqnov_1979 написа:Здравейте колеги! И преди понякога съм се включвал с мнение за храната или по-точно с месните продукти по магазините и съм се уверил,че сме народ втора употреба! Ядем всичко,което се изхвърля от Европата! Храните,които са предназначени за екарисаж ,които са с изтекъл срок на годност се изхвърлят там,но собствениците на екарисажите ги продават скрито за преработка и от тях се правят наново консерви,салами и кайма! Някой замислял ли се е с какво се храни?

Какво те кара да мислиш че наистина е така?

може да е извадил свински анус от консервата с русенско варено :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 29 Авг 2013, 13:38

zazomazo написа:
Jordana написа:...
От медицинска гледна точка всички които са пристрастени към яденето на пръст пластмаса метал стъкло хартия и да не изброявам всевъзможните боклуци си има медицинско определение и е заболяване.

24-часовото висене в интернет форумите и хиперактивността по всякакви теми-също :yes:

намеци :lol:

тема -> viewtopic.php?p=3759437#p3759437

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата