Вярвате ли в извънземни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществуват ли извънземни?

Да
143
87%
Не
8
5%
Не мога да преценя
13
8%

Общо гласове : 164
Потребител
Аватар

Re: Вярвате ли в извънземни?

Мнение от stefanoff » 23 Авг 2013, 16:50

Wolf4 написа:
F3P написа:Отвя ви вятъра доста- стига с глупостите "Тея лъжат" или ...

Без да се обиждаш, но имаш ли и най-малка идея защо Кенеди се среща с Хрушчов и какво всъщност предизвика убийствата и на двамата лидери?

Понеже искаш имена на автори - даваш ли си сметка, колко всъщност страници ти предстои да изчетеш вглъбено, преди да добиеш представата за нещата, която настояваш да получиш от мен или от някой друг в 5 или 6 реда?

Хора, всички ние живеем в лъжа, тотална и безкомпромисна манипулация и подготовка за Трета световна Война. Ако не го чувствате, ако не виждате, че нещата отиват само и единствено към по-лошо, причината далеч не е само във вас. Нарича се "промиване на мозъци".

Когато хората започнат да осъзнават какво всъщност става, вече ще бъде твърде късно. Уви...

Трета световна едва ли, по скоро масово локални конфликти и граждански войни - в много близко време. Точно защото хората в световен мащаб започнаха да се усещат масово, че ги манипулират, крадат,експлоатират и лъжат безобразно.

А инак по темата. Защо толкова много държите извънземните да имат тела бе, не може ли да са просто енергия, която блуждае в космоса :lol: Да пренасяш тяло , опаковано в някакъв метален сандък хиляди милиони светлинни години, лично на мен ми се вижда тъпо :lol:
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 23 Авг 2013, 16:53

Според мен, когато успее да се изучи по-голямата част от мозъка и какви реакции протичат в него - едва тогава ще може да се правят някакви заключения. Също така аз си го представям чрез телепортация и изкривяване на времето в дадена точка, ако си го представим като права линия и така пропътуват заветните 100 000 000 светлинни години за отрицателно време (един вид чрез манипулация). Човешките тела са по-скоро задължителна част от съществуването ни, но всичко се крие в мозъка.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Авг 2013, 16:55

Стига сте изкривявали чак толкова темата де. В частта си преди това си беше достатъчно интересна, а световните конспирации си има друга:
viewtopic.php?f=4&t=324508&p=3756020#p3756020
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Авг 2013, 17:00

doomy525 написа:Според мен, когато успее да се изучи по-голямата част от мозъка и какви реакции протичат в него - едва тогава ще може да се правят някакви заключения. Също така аз си го представям чрез телепортация и изкривяване на времето в дадена точка, ако си го представим като права линия и така пропътуват заветните 100 000 000 светлинни години за отрицателно време (един вид чрез манипулация). Човешките тела са по-скоро задължителна част от съществуването ни, но всичко се крие в мозъка.

е те тука е заровено кучето
гледах филмче, за японски и щатски физик, които работят върху теории за изкривяване на пространството -намиране на кратък път ,невъзможно ми е да го обясня, заради липсата на адекватно образование :lol:
Иначе съм съгласен с Фиър и Мангини
Извънземните са като свестните жени- всеки говори за тях, но никой не е виждал :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 23 Авг 2013, 17:04

doomy525 написа:Според мен, когато успее да се изучи по-голямата част от мозъка и какви реакции протичат в него - едва тогава ще може да се правят някакви заключения. Също така аз си го представям чрез телепортация и изкривяване на времето в дадена точка, ако си го представим като права линия и така пропътуват заветните 100 000 000 светлинни години за отрицателно време (един вид чрез манипулация). Човешките тела са по-скоро задължителна част от съществуването ни, но всичко се крие в мозъка.

Айде жокер. Ще дам за пример облачните клъстъри, които станаха толкова популярни в последно време, понеже гледам, че има доста хора тук от ИТ сектора, така че мисля ще ме разберат. Така, от една страна имаме информация /съзнание/ от друга страна имаме хард диск /мозък/. Когато използваме клъстър, пак си имаме информация /съзнание/, но нямаме хард диск. Тоест имаме, но той не се намира при нас, а някъде в някоя далечна точка на света, дори може самата информация да е разхвърляна на отделни части , на няколко отделни сървъра. И в същото време, когато ни дотрябва, можем мигновено да имаме достъп до цялата информация, въпреки че реално/физически/ е разпарчетосана по цялото земно кълбо . Дали някоя достатъчно напреднала цивилизация, не може да направи същото и със съзнанието ? Аз залагам, че може ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 23 Авг 2013, 17:18

Bogat-Beden написа:е те тука е заровено кучето
гледах филмче, за японски и щатски физик, които работят върху теории за изкривяване на пространството -намиране на кратък път ,невъзможно ми е да го обясня, заради липсата на адекватно образование :lol:
Иначе съм съгласен с Фиър и Мангини
Извънземните са като свестните жени- всеки говори за тях, но никой не е виждал :mhihi:

Става въпрос за това http://www.huffingtonpost.com/2013/05/14/warp-drive-possible-star-trek-special-relativity_n_3273422.html
Г/д системата работи така - изкривяваш пространството пред кораба и зад кораба по такъв начин че да накараш самото пространство да се премести, а кораба реално да стои на едно място. Така не се нарушава максималната скорост на светлината от 300 000км/с. Според сегашните закони на физиката това е възможно. Просто изисква много енергия. А както знаеме междупланетарно пътуване по конвенционален начин е безмислено пради простата причина че времето тече по различен начин в зависимост от скоростта с която се движиш. Това е според законите на относителността на Айнщайн. Пример: ако пратим кораб със скоростта на светлината да отиде до най-близката слънчевата система, която се намира на 20 години разтояние и той се върне до земята за още 20 това са общо 40 години нали така? Да, но това е времето което е изминало на кораба. На земята ще са минали хиляди години. Реално няма никакъв смисъл да разработиш бърз хораб и да го чакаш хиляди години да се върне.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 23 Авг 2013, 17:25

Точно заради това беше измислен и ЦЕРН..само, че или откритията се потулиха, че да не се разбере какво е открито или наистина на тоя етап от развитието на човечеството е невъзможно да се направи тази енергия. За елементарни частици има доказателства, че е възможна телепортацията измерена в метри, но все пак - възможна.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Авг 2013, 17:26

Е, стига сега. Няма да са минали хиляди години. 20 светлинни години са си(все пак образуването на тази скорост идва точно от земните години)20 земни години, НО САМО АКО този кораб се движи със скоростта на светлината. Което засега няма изблици да стане. Друг е въпроса пък, че някакви си 20 светлинни години за мащабите на нашата галактика за нищожни, каму ли за Вселената. Та нещо друго ни трябва. :mhihi:
Работата е точно в тези преки пътища, а за изкривяването на време-пространството преди и след кораба, пак ми се струва невероятно. Но със сигурност отговор има де и той не е лесен, каму ли за човек като мен с бегла представа за нещата. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Авг 2013, 17:40

Хората тръгнали да разгадават космоса и вселената, а знаят малко за собствената си планета...биолозите виждат на земята бактерии да живеят при "невероятни" условия, и казват тва е мистика...или по-скоро - виждам ги, ама не вярвам...та така.

дали има извън земен живот 100%, щом го има тук.

Дали има извънземни по-интелигентни от нас - 100%, все пак ние сме се пръкнали сравнително късно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 23 Авг 2013, 17:41

thewhitestig написа:Става въпрос за това http://www.huffingtonpost.com/2013/05/14/warp-drive-possible-star-trek-special-relativity_n_3273422.html
Г/д системата работи така - изкривяваш пространството пред кораба и ...

Не става въпрос за това. Бих оценил ако спреш с примерите от Science и компания. Причиняват ми епизодична мигрена.

П.П.
Благодаря.
Are you M enough...?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 23 Авг 2013, 17:44

BMW Power ACM написа:Е, стига сега. Няма да са минали хиляди години. 20 светлинни години са си(все пак образуването на тази скорост идва точно от земните години)20 земни години, НО САМО АКО този кораб се движи със скоростта на светлината. Което засега няма изблици да стане. Друг е въпроса пък, че някакви си 20 светлинни години за мащабите на нашата галактика за нищожни, каму ли за Вселената. Та нещо друго ни трябва. :mhihi:

Ами точно така е както го казах. Не случайно при сателитите трябва да компенсира за земно време. Защото на тях времето тече по различен начин. Всичко това са просто законите на теория на относителността. Времето и пространството са вързани в така нареченото времепространство - четвъртото измерение. Няма общо с казаното просто допълвам интересен факт. :)

doomy525 написа:Точно заради това беше измислен и ЦЕРН..само, че или откритията се потулиха, че да не се разбере какво е открито или наистина на тоя етап от развитието на човечеството е невъзможно да се направи тази енергия. За елементарни частици има доказателства, че е възможна телепортацията измерена в метри, но все пак - възможна.

Първоначално в Тексас края на 80-те години беше предложен Superconducting Supercollider но американското правителство не го одобри защото щял да струва 10милярда долара. След това европейците решиха и си направиха свой ускорител на чстици - CERN. Това което се целяха да открият е частицата Хигс, чийто поле дава маса на останалите частици. Откриха го и сега тази страница от квантовата физика е затворена. Вече преминаваме към нови въпроси. Ако искаш да разбереш в детайли какви са принципите, каква е историята на квантовата физика и какво точно се е случило в ЦЕРН ти препоръчвам тази невероятно интересна лекция: http://www.youtube.com/watch?v=gw7v6EzJDNM

Wolf4 написа:Не става въпрос за това. Бих оценил ако спреш с примерите от Science и компания. Причиняват ми епизодична мигрена.

П.П.
Благодаря.

Аз бих оценил ако престанеш с твоето пълно отрицание на науката. По-добре ходи си чети книжките за това как кумчо вълчо идва да ти отрови водата и да ти стерилизира децата. Понеже нали... eugenics!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 23 Авг 2013, 17:55

thewhitestig написа:...Това което се целяха да открият е частицата Хигс, чийто поле дава маса на останалите частици. Откриха го и сега тази страница от квантовата физика е затворена....

Човече, ти просто потвърждаваш предположението ми, че все още се опитваш да завършиш средното си образование...

Това, че си засилил краставици или домати и след като си ги сблъскал си получил сок, семки или люспи (в зависимост от цедката, която използваш) никак, ама съвсем никак не означава, че си получил нова частица. Просто си получил размазан домат или краставица.

За разлика от теб, аз живея до Церн и мога най-отговорно да ти заявя, че т.н. хикс бозон не е получен и няма да бъде получен по две причини:

1. Той не съществува.
2. Ако съществуваше и беше намерен, това едва ли би оправдало чудовищните разходи на Германия за конвенционална наука.

Няма да ти кажа за какво всъщност бе създаден този "ускорител", защото виждам, че знаеш :wave: ;) .

П.П.
Ма пиши си, не ми пречиш :bchug: .
Последна промяна Wolf4 на 23 Авг 2013, 17:58, променена общо 1 път
Are you M enough...?!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Авг 2013, 17:57

За какво всъщност е бил създаден ускорителя, че ми стана интересно на мен, а и мисля е съвсем по темата? :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 23 Авг 2013, 18:20

BMW Power ACM написа:За какво всъщност е бил създаден ускорителя, че ми стана интересно на мен, а и мисля е съвсем по темата? :paranoid:

За да открие частицата Хигс чийто поле дава маса на останалите частици. Една мистерия на квантовата физика която тормозеше физиците последните 30 години. Мани го Wolf4 какво говори. Той съвсем е потънал в неговите конспирации. За него всичко е измама режисирана от глобалния елит.

Вълчо, грешиш. Тази частица е открита. Пролетта на 2012 не бяха сигурни дали това което са открили е Хигс но 6 месеца по-късно официално потвърдиха че са я открили. След 20-тина години ще го пише в гимназиалните учебници по Физика. Това че ти си решил да отречеш всичко което човечеството е постигнало и да си буташ твоята теория и твоя световен възглед не е мой проблем. Аналогията ти с доматите и краставиците е комична. Вземи се образовай малко за това реално как функционира физиката. А и още нещо, сигурно си привърженик на теорията за подтискане на информацията относно така наречената "енергия от нищото"? Която междудругото нарушава първи и втори закон на термодинамиката. :lol: Нали се сещаш че за да пробуташ една измислена теория като тази трябва да отречеш безброй други работещи физични закони. Науката не процедира по този начин. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 23 Авг 2013, 18:29

thewhitestig написа: А и още нещо, сигурно си привърженик на теорията за подтискане на информацията относно така наречената "енергия от нищото"? Която междудругото нарушава първи и втори закон на термодинамиката. :lol: Нали се сещаш че за да пробуташ една измислена теория като тази трябва да отречеш безброй други работещи физични закони. Науката не процедира по този начин. ;)

Ти на гравитацията "нищо" ли казваш ? :lol:
Не Мы такие, Жизнь такая

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата