Diablo II - работещи сървъри

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Diablo II - работещи сървъри

Мнение от r3s1s74nc3 » 23 Авг 2013, 14:11

но лайфъри :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Project_2501 » 23 Авг 2013, 14:33

ineedmoney написа: Начина на игра в д2 беше уникален, трябваха умения и мисъл за да превключваш скиловете, да си следиш кръвта, маната, да мислиш кой скил с кой да комбинираш, статове да вдигаш.
Сега просто спамиш 5 копчета и героя прави някви неща и изведнъж умираш...

тук каза едното голямо НИЩО
в д2 имаше безмислено помпане на колби, фул реджувки в 5редовия колан и ставаш безсмъртен, в д3 кулдауна на колбата е потресаващ...
всички струващи си умения са с кулдаун в д3 и няма това неосъзнато помпане на ф1-ф5 с десен и ляв бутон, както беше с д2...
въобще ти играл ли си ги тея игри или само си гледал?... а за безкрайната мана в д2 да не споменавам... в д3 няма прахосване, защото ако си без ресурс ставаш безполезен и безпомощен...
да припомням ли bone wall, наспамен върху цял един екран и не можеш да мръднеш докато некрото те помпи със bone spirit + spear колкото бързо може да цъка мишката?
да припомням ли телепорта на сорката, която за 1 секунда е на 3 екрана разстояние и в следващата е до теб ти е наръсила близард за 30К на главата?
да припомням ли ...

абе какво да припомням, мойта сорка имаше шард на 30% cold skill dmg, каска на 15% cold skill dmg, шрауд с +3 to blizzard на 15%, всичко гарнирано с 5/5 фасети... инвентар пълен с +1 to cold skills и 20-30 life, small charm-ове с 20 life + 7 all resist...
барба на френзи беше по-бърз от телепортираща се сорсерка и имаше О_. като ги догонвах докато ми бягат...
eth cb + botd... итн итн итн

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Авг 2013, 14:43

ineedmoney написа:..

Абсюлютно вярно. Диабло 2 със сигурност развива мултитаскинг-а.
Пък и на 3тата страница съм обяснил как от една ум руна, благодарение само на търговия нагърмях паладин за 3 дена.

В диабло 3 начините да са нагърмиш са 3 :
1. да ботиш постоянно за голд, за да можеш да си позволиш нещо :mhihi: :mhihi:
2. Да имаш бот в диабло 2, който да ръни по цяла нощ. Как ? Защо ? D2jsp и форум голд ;)
3. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 23 Авг 2013, 15:11

Само ще кажа,че в момента в който видях Cow levela в диабло 3 с тези облачета и малки цветенца които те удрят и цялата тая шарения с тия дъги и храстчета и тия тъпи меченца и понита изгубих всякаква надежда в blizzard.. КАКВО ДИАБЛО Е ТОВА БЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ :D D2 ФОРЕВЪР !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от Project_2501 » 23 Авг 2013, 15:15

ogata написа:

Пък и на 3тата страница съм обяснил как от една ум руна, благодарение само на търговия нагърмях паладин за 3 дена.

2. Да имаш бот в диабло 2, който да ръни по цяла нощ. Как ? Защо ? D2jsp и форум голд ;)

добре дошъл на хардкор, където не можеш да си купиш предмети за пари...
ама ти си цъкай софткор-а като пич : )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 23 Авг 2013, 17:03

Project_2501 написа:
ogata написа:

добре дошъл на хардкор, където не можеш да си купиш предмети за пари...
ама ти си цъкай софткор-а като пич : )

Пич ... на хардкор нали се ползва голд бе ? Еми тоя голд можеш да си го купиш или с кредитна карта или да го размениш срещу форум голд в d2jsp форума.

А и да не можеш - начина е само един да ботваш ти лично цяла вечер. :yes:

Maximilian-E46 написа:Само ще кажа,че в момента в който видях Cow levela в диабло 3 с тези облачета и малки цветенца които те удрят и цялата тая шарения с тия дъги и храстчета и тия тъпи меченца и понита изгубих всякаква надежда в blizzard.. КАКВО ДИАБЛО Е ТОВА БЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ :D D2 ФОРЕВЪР !

Близард много преди релийза на диабло 3 изкочиха с уолпейпър, дето доста хора като го видяха си казаха wtf :dunno: :mhihi: :mhihi:

Изображение
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Project_2501 » 23 Авг 2013, 17:06

тук е голямата разлика с диабло 2 - ботенето
в диабло 2 единствения начин да изкараш нещо, което става е да ботиш някой именуван бос
в диабло 3 единствения начин да изкараш нещо смислено е да биеш наред...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 23 Авг 2013, 17:09

Все едно спорите коя е по-хубава кола Е30 или Е36 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 23 Авг 2013, 17:15

///Maximalniq написа:Все едно спорите коя е по-хубава кола Е30 или Е36 :mhihi:

Ся ше ме изкарате се едно аз съм диабло-златко баретата :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 23 Авг 2013, 19:52

Project_2501 написа:абе какво да припомням, мойта сорка имаше шард на 30% cold skill dmg, каска на 15% cold skill dmg, шрауд с +3 to blizzard на 15%, всичко гарнирано с 5/5 фасети... инвентар пълен с +1 to cold skills и 20-30 life, small charm-ове с 20 life + 7 all resist...
[/quote]

Колега тез смаллки 20life/7all снощи ли ги сънува?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 23 Авг 2013, 19:55

Conqueror написа:
Project_2501 написа:
ineedmoney написа: Начина на игра в д2 беше уникален, трябваха умения и мисъл за да превключваш скиловете, да си следиш кръвта, маната, да мислиш кой скил с кой да комбинираш, статове да вдигаш.
Сега просто спамиш 5 копчета и героя прави някви неща и изведнъж умираш...

тук каза едното голямо НИЩО
в д2 имаше безмислено помпане на колби, фул реджувки в 5редовия колан и ставаш безсмъртен, в д3 кулдауна на колбата е потресаващ...
всички струващи си умения са с кулдаун в д3 и няма това неосъзнато помпане на ф1-ф5 с десен и ляв бутон, както беше с д2...
въобще ти играл ли си ги тея игри или само си гледал?... а за безкрайната мана в д2 да не споменавам... в д3 няма прахосване, защото ако си без ресурс ставаш безполезен и безпомощен...
да припомням ли bone wall, наспамен върху цял един екран и не можеш да мръднеш докато некрото те помпи със bone spirit + spear колкото бързо може да цъка мишката?
да припомням ли телепорта на сорката, която за 1 секунда е на 3 екрана разстояние и в следващата е до теб ти е наръсила близард за 30К на главата?
да припомням ли ...

абе какво да припомням, мойта сорка имаше шард на 30% cold skill dmg, каска на 15% cold skill dmg, шрауд с +3 to blizzard на 15%, всичко гарнирано с 5/5 фасети... инвентар пълен с +1 to cold skills и 20-30 life, small charm-ове с 20 life + 7 all resist...
барба на френзи беше по-бърз от телепортираща се сорсерка и имаше О_. като ги догонвах докато ми бягат...
eth cb + botd... итн итн итн

Колега тез смаллки 20лифе 7алл рез снощи ли ги сънува?

пич, ще видя каква фул реджувка ще спаси от паладин с чуковете или от сорс на близзард или т.н
А пък и готините колани нямат толкова слотове .. Та аз съм се дуелирал със год мод и са ми скъсвали гъза, както и обратното ..

За сорса, понеже винаги играя само такова, да ти напомня ли с малко резисти, какво можеш да я направиш ? Кел файда като се телепортира, като има цифра мижава кръв

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 23 Авг 2013, 21:00

Да да 20 life 150 all res... :kuku: абе Oga..тоя wallpaper си го спомням ама сега навързах нещата...не бе яко зле е тая игра направо си качвам 2-ката и тия дни почвам HC в Europe.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 23 Авг 2013, 22:28

Project_2501 написа:тук е голямата разлика с диабло 2 - ботенето
в диабло 2 единствения начин да изкараш нещо, което става е да ботиш някой именуван бос
в диабло 3 единствения начин да изкараш нещо смислено е да биеш наред...

С всяко мнение доказваш колко малко си играл д2 :mhihi:

В една пещера на акт 1 са ми падали най-много руни и смислени предмети от мобове които са или обикновенни, или шампиони или некви рандом uniq.
Тва дето пада от именуваните босове (освен уберите) на 99% отива в магазина :yes:

На д2 се харви на пит в акт1 , в каналите на акт 2 и из ледените пещери на акт 5 ;)
За времето за което ше убиеш анди и мефи 10 пъти, ше направиш пълен рън из горе изброениете.
Шанса обаче да се сдобиеш с 1-2hr и 1-2 хубави uniq-a e в пъти по-голям.

Също така шансовете да получиш рийлм даун са значително по-малки :ok:

За справка 1вия път като пуснах бота - биеше Андариел и чистеше целия пит.
Щото бях малък левъл, а освен това и екипировката не ми беше пълна.
По-назад съм писал с какво се сдобих за една вечер. Вълна от руни и soj.

Днеска цял ден бота прави Андариел, Мефи, Диабло и Баал.
1 фасет 5/5 огин и 1 малък чарм 3 максимум демидж и 16 кръв :mhihi:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Авг 2013, 1:54

В европата е направено така, че да засича всяка една игра колко секунди трае и според това си прави изводи самия сървър (ако имаш 100 игри от по +-10 секунди разлика между всичките - така те засича. Та нормално да е много по-малък шанса да те хванат ако го направиш да рънва из 3те града, а не само анди или оня грозния пиндел :lol: Голямо чудене дали да я инсталирвам отново 2-ката, че се бях надъхал колкото и да не ми е присърце да разнообразя с 3, но квото си е..си е
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 24 Авг 2013, 3:58

Аз в диабло 2 ръна само - тристрам там консолите в 3-тия акт, предпоследния WP и в 5-тия акт там в една пещера един скелет .. От там съм вадил смислени неща само .

А иначе оферта за развитие си е, да прекваш играчи и та найтмер и на хелл, там 4-тия град да взимаш руната.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата